bu ara ömer de huzursuz millandun park yatagın alt kıswına gecırdıw yatagını,we ınat ettıw ne olursa olsun yatagında yatcak dıe
ewzırdıw kucagıwda ıyıce yatagına koyduw
koyarken ona donwe wesafesı bıratıw
koyarkoywaz dondu ve uyudu
awa 1 saat sonra yıne uyandı
bunuda norwalde hep yapardı
uyuduktan 1 saat sonra ılla uyanır ewweye
neyse yıne ıyıcce ewzırdıw
koyduw yerıne,1 saat sonra yıne uyandı
yıne ewzırdım koydum yıne uyandı.
koca dayanammadı
ben koltuga geccım sız yıne ıkınız yatakta yatın,coccuk uyumıccak böle dedı
neyse aldı bızım yataga nehırı.
sabaha kadar döndu durdu yatakta
yani konu yerını begenmmemeyı gecmiiş bı huzursuzluk vvar ccocukta derın uykusu bozulmus 2 gundur..
yoksa nehırı koyardım gece 1 kez,tas catlasın 2 kez uyanırdı
sımdı gun ıcınde de dıkkat edıyorumm hep mızırdanıyo
bıyerı agrısa aglar.ama bunun baska bı sıkıntısı var belli
sımmdı oglen uykusuna yatırdımmm.inatla kendı yatagına yatırdım.
uyuyo suan,barı gunduzlerı yatagında yatmaya alıssın,
huzursuzlugu gecınce belkı kesıntısız yatagında uyur geccelerii..
emziği kesinlikle tavsiye ederimkaucuk emzik nasıl oluyor acep?
sütyensiz gezmeye alıştımdoğumdan sonra zor olur daralıyorum hahah
gecelikle nasıl rahat etcem kızzzpijama kullanışsız mı oluyor?
bide seninde sezeryandı kaç günde geçti ağrısı sızısı. yani ne zaman spora başlıyabilirim?
sezeryan olursan epiduralli ol muhakkak eylülbende pop vardı zaten şimdi löp löp benden önce gidioxs giyen ben M hatta L giyiyorum şaşkınlık verici napacam bilmiom. dün sıkı bir diyete başladım. tabi bebeklerimi düşünerek yiyorum. tatlı çıkolata yemiyorum zaten faydasıda yokmuş onun ekmegide kestim. bakalım hayırlısı
sabah akşam yürüyüş yapcam sıkılaşayım bare. epiduralli sezeryan olamam ben ya iki çocuk onların çıkışını göremem korkarım bayırılım oradazaten kan tutuyor beni hahahah genel sezeryan olursam olurum
hamileyken bi tanıdığın evine gezmeye gittimmerys tavsiyelerine uyacagım canım inşallah tecrübeli anneler hem fikirler bakalım sağlıkla gelsin bebişler inşallah
oy canım olmazsın niye olasın onun gibi ben soruyom satenhamileyken bi tanıdığın evine gezmeye gittim
yaklaşık 7 aylık falandım
oraya tevafuk ya işte 40ı yeni çıkmış bi arkadaşları gelmiş evsahibinin
kadın ben kapıdan girer girmez başladı çıtçıtlı badiyi çok al
ikili takımları yıka yıka bitmiyo devamlı kusuyo yok ağız bezi al
ayağında muhakkak çorabı patiği olsun vs vs vs
neye uğradığımı şaşırmıştım, daha koltuğa oturmadım tecrübe bombardımanına tutuldum
ha bi de ben sorsam ya ne lazım olur sen tecrübelisin falan desem kadın tüm hayat hikayesini dökecek yani
ordan kalkana kadar kadın şu lazım olur bu lazım olur dedi bende he he dedim kafa salladım
şimdi o duruma düşmek istemiyorum sanırım
siz merak ettiklerinizi sorun ben anlatayım
canım tavsiyem çıtçıtlı badileri kolsuz olandan al, giydirmek çıkarmak kolay oluyor, bebek ağlamıooy canım olmazsın niye olasın onun gibi ben soruyom satencıt cıtlı bady çok alim öleyse agız bezide kaucuk emzik alcam.. bide şu biberon işini nasıl yaptınız ? nasıl biberon alayım ilk etapta? bide yeni doğan bebek bezini kaç paket alayım ben?
ayyyy kimler gelmişkızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr günaydınnn ben geldimmmm özledim sizleri nasılsınız???
ayyyy kimler gelmiş
hoşgeldin canım bizde sizi özledik
resme bayıldım yaaa
maşallah barekallah
nasılsın iyi misin
saol canım bende öle boyuna göre alayım tam kışa denk gelecek yavrularım ona göre alayım bari. bebek bezinide yeni doğan alayım kalsın köşedecanım tavsiyem çıtçıtlı badileri kolsuz olandan al, giydirmek çıkarmak kolay oluyor, bebek ağlamıo
birde ben numaralarına göre almıştım
dikkat et alırken , 50 den başlıyor numaraları
galiba cm demek , ömer şimdi 74 giyiyor
50 den 5 tane
52 den 5 tane
56 dan 5 tane
62 den 5 tane
68 den 7 tane
74 den 10 tane almışım, daha geride 80-82-86-90 lar duruyor,
kırkı çıkana kadar hastane çıkışındaki parçaları kullandık sonra da 50 den başladık biz, ömer 51 cm doğmuştu ama uzunca bi süre giydi
aynı şekilde 2li takımlar var canım, patikli patiksiz. onlarda böyle numaralı. 3 aylık olana kadar o takımlar elim ayağım oldu diyebilirim, sonra süslü süslü takımlar giydirmeye başladım
ağız bezi kustuğunda çok lazım oluyor, ömer in kusması için kullanmadığım ağız bezlerini, uyuyunca sırtına koyuyordum terini alıyordu
biberonu ben yeni doğan için almıştım canım.ilk zamanlar sütüm gelmeyince mama verdik,biberondan lok lok süt gelince ömer memeyi reddetmeye başladı bende kestim biberonla olan muhabbetini
yeni doğan bebek bezini bebeklerin kilosuna göre almanı tavsiye ederim canım
ömer 3500gr doğdu, 1 numara olan bezler kçük geldi, alttan üstten çişi çıkıyordu
bende doğum yapmadan önce bez stoklayayım diyordum sonra arkadaşların tavsiyesine uydum vazgeçtim
çocuk kilo alıyor elimde kalıyor paketin geri kalanı
1numara dan 1 pk kullandık
2 numaradan 2 pk kullandık
3 numaradan 4 pk kullandık
şimdi 4 olmuyor 4+ kullanıyoruz
bide her bebek bezinin büyüklüğü küçüklüğü farklı oluyor
ben baştan beri huggies kullanıyordum çok çok memnunum, geçende ekonomik diye primanın aktif bebeğini aldım, keşke almasaydım
prima daha küçük, daha çok sızdırıyor ve kokuyu direk dışarı veriyor çabuk çbauk değiştirme ihtiyacı hissediyorsun
canımm hoşgeldin nasılsın? çarşamba günü ameliyat mı olacaksın canım. kuzum benim geçmiş olsun. bir an önce ayaklanırsın inşalalh. özledik seni yahuuuuhoşbuldum cnm bnm sağolasın Allah razı olsun... iyi olmaya çalışıorum çarşamba günü böbreğimde taş var onu kırdırcam inşallah daha iyi olucam sen nasılsın cnm bebişin nasıl?
canımm hoşgeldin nasılsın? çarşamba günü ameliyat mı olacaksın canım. kuzum benim geçmiş olsun. bir an önce ayaklanırsın inşalalh. özledik seni yahuuuu
canım benim evet ikizler geliyor inşallahhoşbuldum cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın nası gidio hamilelik? ewet belli oldu ameliyat günüm çarşamba kurtulcam bu taşlardan :) inşallah cnm sağolasınn bende sizleri özledim...bu arada senin göbüşte ikiz bebişler mi varr millana yazdığın yazıyı okudum da
canım benim evet ikizler geliyor inşallah. kız sen ne zamandır topiğe gelmiyorsun eslemden sonra birde bana ikiz nasip oldu çok şükür. sırada özge var inşallahhh ondandaa atak bekliyoruz inşallahhhh
Rabbim sağlık sıhhat versin tatlımhoşbuldum cnm bnm sağolasın Allah razı olsun... iyi olmaya çalışıorum çarşamba günü böbreğimde taş var onu kırdırcam inşallah daha iyi olucam sen nasılsın cnm bebişin nasıl?
al canım alsaol canım bende öle boyuna göre alayım tam kışa denk gelecek yavrularım ona göre alayım bari. bebek bezinide yeni doğan alayım kalsın köşedebenimkiler 2.5 kilo doğarlar en fazla die düşünüyorum çünkü siz tam ayını doldurmuştunuz muhteşem 3lü neyse hayırlısı olsun saol kuuzuummmm
aynen canım kurban oldugum allahım nasip etti çok şükür. evet ikiz olunca ben hiç gelememayyyyy cnm yaaa sen bitaneye hasretken Rabbim sana çifte mutluluk mu nasip etti ne güzel ya Rabbim hayırlı doğumlar versin bbişlerini sağlıklı sıhhatli kucağına al inş.. sizden çok uzak kaldım cnm yaaa doğum yapınca anlarsın bi de senin ikizayy çok sewindim cnm bnm yaaa
evet alcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kullanmak nasip olur inşallah.Rabbim sağlık sıhhat versin tatlım
hamdolsun diyeyim Rabbim bu günümüzü aratmasın
al canım al
ömer yaz geldiğinden beri evde kolsuz çıtçıtlı badiyle duruyor
banyo yaptırınca yarım kollusunu giydiriyorum
çok terlio devamlı değiştirmek durumundayım
sende tamamlarsın inşallah ayını gününü
sıcaklardan uyuyamıyolar canım çok normalslw kızlar bu saat oldu hala nehrı ogle uykusuna yatırawadıw
taw ewerek uyuyo kucagıwda yerıne koyarken uyanıyo
delı olduw delıııııııı
saldıw yere oynuyo sıwdı
werys ben ek gıdaya baslawadıw
arada yogurt fln verıyoduw,awa benıw kızın bı seye alerjısı var
oyuzden doktor 6 ay dolwadan hıcbıse verweyın dedı
neyse 6 aya geldık yavas yavas
yakında baslarıw bıseyler werweye
awa ben corba,weywe sebze falan ewdırweyı dusunuyoruw
oyle wawa fln hazırlawıcaw
dırek yewege geccew,pure fln
tewel olarak ewerek karnı doycak,dıgerlerı tadıwlık olcak.sen ne yedırcen?
bu devaw sutlerı neye yarıyo?klavyewe kaydı ıyıce,noktada yok
c yıde zor basıyo
2 saate zor yazdıw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?