aminnn.evlat kokusu bile başka.hele de eve geldiğimde beni tanıyo önce cilve yapıp sonra atlıyo ya kucağıma ölüyorum o haline
ayyy yesinler onuu ben bebeklerin en cok o hallerini seviyom zaten bole biraz buyuyup oyun zamanlarii
aminnn.evlat kokusu bile başka.hele de eve geldiğimde beni tanıyo önce cilve yapıp sonra atlıyo ya kucağıma ölüyorum o haline
bak bize yazarken yazdigimiz kismin biras asagisinda eklenti ekle var onu tiklayinca kucuk bir pencere aciliyo ordan ekliyon fotoyu...
canım cuma randevumuz var doktorda bakalım hayırlısı.ıyıyım canım senın mınnoşlar nasıl sen nasılsın
ben de bugun yolladım mısafırlerımı anca ev moduna gırdım tabı evi p... götürüyoyarın temızlıge baslıcamm artık buralardayım
iyiyim rteşekkürlersen nasılsın bu arada soramadımda fotoyla uğraşmaktan
hoşgeldin kaçak oske :))))ıyıyım canım senın mınnoşlar nasıl sen nasılsın
ben de bugun yolladım mısafırlerımı anca ev moduna gırdım tabı evi p... götürüyoyarın temızlıge baslıcamm artık buralardayım
canım cuma randevumuz var doktorda bakalım hayırlısı.
cumada işten çıkıyorum evde olacak artık inşallah :)
ohh yarın evi mis gibi yaparsın. gezdin geldin morelin tavandır.ayy nasıl tatil istiyor canım bir bilsen!!!
iyiyim rteşekkürler
annenle yakın mı oturuyorsunuz
nasıl dayanıyorsun kızını görmeden((
hoşgeldin kaçak oske :))))
ohh ne güzel yaptın tatilini
başlarsın temizliğe boşver
canım bana lansinohun kremi iyi gelmiştimerhaba kızlar nasılsınız? ben felaket valla. kız çok fena gece sürekli bağırıyor uyumuyor bütün ev ayaktayız. gündüz genelde uyuyor hele bir gelen olunca şaşırıyorlar nasıl uyuyor diye zilli kendini sakin tanıtıyor ama akşam oluncada anamızı ağlatıyor. göğüslerimde az düzelir gibi olmuştu yine yara oldu çok fena bide yara olunca tıkanıklıkmı oldu ne alt kısımlarına falan iğneler batıyor sürekli ne çocuğu kucağıma alabiliyorum ne göğsüme dokunabiliyorum koltuk altlarım bile acıyor. ne duysam yapıyorumda ama düzelmedi bi türlü. sizler neler yaptınız miyopi doğurmuştur heralde. herkes iyi değilmi bir sorun yoktur inşallah
ya cok ozur dilerim dun resimlerin nasil silinecegini ogrenmeye calisirken hesap kitlendi yada cok giris cikistan giremedim yazamadim zaten ogrenemedim sinir oldum kendimee neyse sen oneticilerle halletmissin kusura bakma gercekten uzuldumkızlar resim kaldırılmış burdan yöneticilere çok teşekkür ediyorum
canım bana lansinohun kremi iyi gelmişti
bazen de hametan kullanıyordum
Allah yardımcın olsun yara işi zor valla
gögsün tam boşalmıyorsa ondan sancı yapıyordur
pompayla boşaltmayı dene istersen, bir de kanallar iltihap kapmasın cnım
kızı da gündüz oyalamaya çalış
ben öyle yaparak gece uykusunu düzene koymaya çalışıyorum
gündüz ne kadar uyursa gece o kadar huysuzlanıyo uyumuyo tosbik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?