Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben gormuyom
o kucuk pencereye foto gelince orda sag alt kosesindek kutucugu isaretliyip oyle tamam dicen

Eklentiler

• $mazda arka.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSC00414.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 26
canım cuma randevumuz var doktorda bakalım hayırlısı.
cumada işten çıkıyorum evde olacak artık inşallah :)

ohh yarın evi mis gibi yaparsın. gezdin geldin morelin tavandır. ayy nasıl tatil istiyor canım bir bilsen!!!

sen nasılsın bu arada soramadımda fotoyla uğraşmaktan
iyiyim rteşekkürler
annenle yakın mı oturuyorsunuz
nasıl dayanıyorsun kızını görmeden ((

hoşgeldin kaçak oske :))))
ohh ne güzel yaptın tatilini
başlarsın temizliğe boşver

merhaba kızlar nasılsınız? ben felaket valla. kız çok fena gece sürekli bağırıyor uyumuyor bütün ev ayaktayız. gündüz genelde uyuyor hele bir gelen olunca şaşırıyorlar nasıl uyuyor diye zilli kendini sakin tanıtıyor ama akşam oluncada anamızı ağlatıyor. göğüslerimde az düzelir gibi olmuştu yine yara oldu çok fena bide yara olunca tıkanıklıkmı oldu ne alt kısımlarına falan iğneler batıyor sürekli ne çocuğu kucağıma alabiliyorum ne göğsüme dokunabiliyorum koltuk altlarım bile acıyor. ne duysam yapıyorumda ama düzelmedi bi türlü. sizler neler yaptınız miyopi doğurmuştur heralde. herkes iyi değilmi bir sorun yoktur inşallah

iyiyim rteşekkürler
annenle yakın mı oturuyorsunuz
nasıl dayanıyorsun kızını görmeden ((

hoşgeldin kaçak oske :))))
ohh ne güzel yaptın tatilini
başlarsın temizliğe boşver

Valla süper bı tatıldı doyamadım oy oyyyyy
Bir de aılemde vardı ıkı kat guzeldı tabı kaynanam kuduruyordur fırsat bulupta dolduramadı oğlunu bı görse neler söylecektır kımbılır
Ah Eylulum temızlık bı günde bıtse keşke ınce temızlık yapmam lazım tedavı oncesı tertemız yapıp oyle baslıcam annem babam gelcek tedavı boyunca ablam felan onlara kalmasın bısı
Aslında badana yapasımız var ama şu tüp bebek olayı için para lazımm artık kısmett

canım bana lansinohun kremi iyi gelmişti
bazen de hametan kullanıyordum
Allah yardımcın olsun yara işi zor valla
gögsün tam boşalmıyorsa ondan sancı yapıyordur
pompayla boşaltmayı dene istersen, bir de kanallar iltihap kapmasın cnım
kızı da gündüz oyalamaya çalış
ben öyle yaparak gece uykusunu düzene koymaya çalışıyorum
gündüz ne kadar uyursa gece o kadar huysuzlanıyo uyumuyo tosbik

selam bacilarr
miyopiyi merak ettim ama yazmamis galiba bebisle ugrasmaktan firsat bulamadi daha
kızlar resim kaldırılmış burdan yöneticilere çok teşekkür ediyorum
ya cok ozur dilerim dun resimlerin nasil silinecegini ogrenmeye calisirken hesap kitlendi yada cok giris cikistan giremedim yazamadim zaten ogrenemedim sinir oldum kendimee neyse sen oneticilerle halletmissin kusura bakma gercekten uzuldum

sürekli emiyor aslında pompa kullanmak istemiyorum ilkinde çok kullandım hiç geçmemişti yaralarım çok acıtıyor boynumdan aşağı sızlıyor sürekli iğneler batıyor sanki emdikten sonra sıkıyorum bi damla bile süt gelmiyor. kendi uyuyuveriyor emerken nasıl uyanık tutcamki

kızlar doğum nedeniyle ara verdiğim yasinlere bugün başladım geç oldu ama kusura bakmayın ecem,miyopi ve esleminkini okudum bugün Allah kabul etsin sizin için hayırlısı neyse onu versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…