Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım hoşgeldin göbş çıkmış ne güzel bende istiyorum ya daha göbegim yok hissetmek istiyorumm :::::::))

Miyopi hadi dualarımız seninle sağlıkla alırsın inşallah kucağına güzel haberlerini bekliyoruz.

hşb cnm ..yok ben buralardayım aslında ara ara yazıyorumda demekki sen görmüyon : )

bende geçen ay o ayrıntılı ultrasonu halletmiştim ..organları falan herşeyi yerli yerindemi sağlıklımı diye bakılıyor..çok şükür bi sıkıntı çıkmamıştı..

Mide bulantılarım 4 aydan sonra düzeldi çok şükürde şimdi aç karnına araba tutar diye dedim yoksa yemekte sıkıntı yok şimdi yiyebiliorum herşeyi ama ara ara yediğimi çıkardığımda oluyor hala ..

Geçen aydan bu yana 5 kilo almışım 62 oldum birden çok yiyemiorum karnım şişiyor sertleşiyor patlicak gibi oluyorum nefes alamiom sanki oyüzden bi saat sonra bi daha yiyiorum

Hadi bakalım yavru dualarımız seninle bi an önce hayırlısıyla pırtlatırsın bebişini inş : )

canım hoşgeldin göbş çıkmış ne güzel bende istiyorum ya daha göbegim yok hissetmek istiyorumm :::::::))

Zaten göbiş çıkınca bi de hareketler başlayınca ozman tam hamileliğini hissediyosun yani bende öle oldu..

Benmkiler biri sağ üst köşede biri sol alt köşede duruyolar..çarpraz yani..bazen göbek deliğimin orda buluşup karnımın ortasını sivrileştiriyolar ..bazen biri sağdan şişiriyor biri soldan karnımın şeklini tahmin edersin ikiye bölünmüş gibi..bazen de biri diğerinin yanına gidiyor bi tarafım kabarıyor diğer tarafım sönüyor boşalıyor çünkü : )

Böyle işte şekilden şekile giriyor karnın..ama gerçekten çok güzel bi duygu az kaldı sende hissediceksin ben 4 aydan sonra hissettm..

ınsallah bızımkındede sorun cıkmaz ,,gercı depmeler falan tam gaz benımkınde sanırım yaramaz bıse olacak,,,yaa bazen bende de oluyo ama cok nadır oluyo bulantı sanırım normaldır:)) doktora ne soruosam normal dıo bende sormuyom artık:))))))))) zaten ayda bır gıdıom doktora nıe kontrole gıtmıosam bende:))
heh ıste demek ıstedıgım olay da o bı tabak corba yıyorum doyuyorum ama bı saat sonra sankı yemek yememıs gıbıyım bı tabak yemek yıyorum sonra sonra yıne acıkıorum sonra bı bakıom sureklı cıgnıorum bısey :))))))))))) ya baslangıcdan ıtıbaren 7 kılo verdıydım daha basladıgım kıloya cıkmadım ama gecen ay 2 kılo aldıydım sureklı yatıodum ama bu ay yuruyus de yaptıgım halde yıne 2 kılo almısımdır eteklerın belı kapanınca karnım lop dıe atlıo dısarı ,,ceketlerın onu yapısıo sankı basket topu yuttum:)))))
bıde benım ıc karın hıc yok,normaldede accuk yemek yerdım karnım cıkardı hemen

sen hala gıtmedın mı doktora ogrenemedın mı cınsıyetını ne meraksızsın be

selam kislar
kim demis merak etmiyos diye ediyos tabi burdaki doktorlrin eline duseydin bole konusamazdinaman bebisim saglikli olsunda bana fark etmez rabbim en hayirlisini bilir hem son cocuk olmayacagi icin genelde ortak renkler dusunuyos esyalar icin

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim naber nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bu ara uzak kaldım bu aralardan işszlikten bunalımdayım sankim. üstüne tedaviyide ertelemem moralimi bozdu saldım herşeyi oluruna bıraktım baklaım hakkımızda hayırlısı olsun
sizler neler yaptınız var mı yeni hamiiiiiş miyopiiiiii doğurdu muuuuuuuuuuuu

Günaydın canım hoşgeldin. Özlettin kendini

Ben hala doğuramadım baksana takvim bile gitti ama bebeğim yerinden memnun. Bugün sabah doktora gittim, henüz sancı yok, rahim olgunlaşmamamış, beklicez dedi. 2 gün sonra tekrar gidicem nstye giricem, sora doktor muayene edicek, kalp atışları normalse beklemeye devam edicez. Çok gerildim ben ya bugünde olmayınca ben gece belki sancım falan başlar diyordum ama yok bişi.

K.validelerde geldi, oda geriyor beni, kadın hep kötü düşünüyor, ee beklemek sıkıntı yaratmicakmıymış, doktor bilmiyor ya sıkıntı olup olmicaını. Yalan söylüyorum falan sandı heralde. 19unda gidicem sancı varsa normal doğurcam yoksada doktor alıcak sandı heralde. Dünden geldiler.

Kızlar bana dua edin, sezaryene suni sancıya gerek kalmadan bebeğim sağlıkla hayırlısıyla gelsin. Bide bu kadın çok konuşmasın, aklına kötü şeyler getirip bana konuşmasın. Lütfen dua edin, gerildikçe geriye atarmış gibi geliyor. Hani adet olmazsın kafana takarsın sen taktıkça gelmez ya, öle hissediyorum. Gelince yattım ağladım zaten gerginlikten. Allahtan doktor sıkıntı olmadıını söyldi. Normali beklemek senin avantajına dedi. Çarşambaya kadar olmazsa sabahtan suni sancıyla ilerlemeye bakıcakmış, ilerleme olmazsa sezaryene alcakmış.

Birde bu gerginlikten kurtulabilmem, kafaya takmamam için neler okumamı öneririsiniz? Ben ağlayınca açtım sekine duasını okudum, 19 defa okumak iyiymiş. Biraz rahatladım. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var ama ağlamaktan derdimi anlatamamki. Karşıdakinide üzmekten korkuyorum. Aslında kötü deilim ama böyle ağlamak geliyor. Lütfen dua edin bana....

Canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle inşallah. dert etme sıkıntı yapmama çalış. ayy kıyamam sana miniğin bugün yarın gelecek inşallah. bir çırpıda kurtulursun inşallah sağlıkla hayırlısıyla inşallah. ağlama gel buraya derdini anlat biz olmasakta sonradan görüyoruz tatlımmm

canım zaten iyiki varsınız. Rahatlıyorum buraya yazınca. Biraz evi toparladım. Müzik dinliyorum, iyi geliyor. Birazdanda açar bi yasin okurum inşallah. Aslında dışarı çıkmak istiyorum ama çok yoruluyorum

ay ay ayyyyy sen sımdık dogum stresıne mı gırdın
yerım kız ben senı
canım nıe uzuosun kendını bak bızım muhtesem uclude boyle stres yaptıydı
hıc gerek yok kuzun ne zaman kendını hazır hıssederse o zaman gelcek kuzucuk
demekkı accuk daha annesıyle olmak ıstıo
sen aglarsan o da uzulur kı:26:
hem bak ne dıoruz hakkımızda hayırlısı olsun dıe dıme eger sezeryansa gereklı olan olursun,hem sunı sancı kısmını kafana cok takma benım 3 ablamda sunı sancıyla dogum ettı o kadar gozunde buyutcek kadar kotu bıse deıl,tabıkı ınsallah senın ve kuzun ıcın en hayırlısı olsun,ama bak merys dedıydı keske bebem daha cok kalaydı bende dıe,o yuzden suan kı durumun tadını cıkar,,ıc sesınden ve doktorundan baska hıc kımseyı dınleme

ayy kıyamam sana
beklemek gerginliği artırıyor bilmem mi
ben son bir haftamı olur olmadık şeylere ağlayarak geçirdim
durduk yere kavgalar çıkardım
sen bol bol uzan miyopicim
kalktıkça dışarı çıkamıyorsan yasin oku balkona falan çık hava al
başkalarına da takılma canım
dediklerini hiç duymamaya çalış,zor ama napacaksın
ben takvim bittikten 2 gün sonra acil sezeryana girdim biliyorsun
dr unu takdir ettim seni rahatlatmış, doğum için de bekleyecekmiş
sen de dua edip kuzucuğunu bekleyeceksin canım
birkaç güne bilemedin bir haftaya kokusunu içine çekeceksin meleğinin
güzel şeyler düşün güzel olsun tatlım
daraldıkça yaz, ömerden fırsat buldukça cevap yazarım sana

Son düzenleme:

Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum söyledikleriniz için. Ben aslında hep k.validemler gelmeden doğum olsun diye dua ettim sanırım o yüzdende gerildim biraz. Genelde olayların kötü taraflarını görme eğilimleri çok aşırı olduğu için gelmeleri bile bana stres yaratmaya yetti.

Zaten sanırım bugün her türlü doğum olacak sandılarda apar topar geldiler. 1 hafta daha beklicez 2 güne bi kontrole gidecez deyince zaten felaket senaryoları başladı. Birde ben açıkçası gece sancılarım başlar falan diye düşünüyordum olmayınca dahada gerildim.

Ne bilim doğumun gerçekleşmemesi değilde dediğim gibi onların yaratacağı felaket senaryoları düşünceleri beni gerdi. Korktuğum doğal olarak başıma geldi belkide sıkıntı bende onları bukadar kafaya takmasaydım bugünüm bukadar kötü geçmezdi. Neyseki annemlerde burda, biraz onlarla kafayı dağıttım. Yarında bişi olmazsa biraz evden kaçayım istiyorum mümkünse yalnız başıma.

Birde sinir olduum, k.peder sanki sorsan kendi karısının hamileliğini takip etmemiştir, bugün kafaya takmış başka doktora gitcekmişiz, neden bekletiyormuş, ya bebeğe bişi olursaymış, sanırsın doktorluk falan yaptı. Saçma sapan şeyler işte.

sen eşini de al yanına çık avm gez miyopi :)))
benim ağlama nöbetlerime eşim çare olarak bunu bulmuştu
zar zor yürüyordum her mağazada tabure molası veriyordum
ama dolaşmak çok iyi geliyordu
kafam dağılıyordu en azından
o yorgunlukla sabaha kadar deliksiz uyuyordum
sen moralini yüksek tut ki bebeğinde üzülmesin annesi
başka dr konusunda da varsa güvendiğin bi dr git muayene ol ne kaybedersin
ben dr sezeryan dediğinde doç dr uma neden gitmediğime hala bi anlam veremiyorum
basiretimiz bağlandı ailecek yada nasipte sezeryan varmış önüne geçemedik :)))
ama senin durumun farklı
dr un bekleme taraftarı
sende bol hareket et merdiven falan çık
birde bol hurma ye, ben adaçayı içince sancılarım başlıyordu
bebeğin kendiliğinden gelsin inşallah
olmuyorsa da sezeryan dünyanın sonu değil
bak kaç kişi sezeryan olduk
sezeryanda normal doğumda ilk haftalar zor oluyor ama unuttuk bile o günleri
hem ailende yanındaymış bakım konusunda da yardımcı olurlar sana

Gunaydin canlar. Ben bugunde burdayim
Mumkun mertebe yurumeye calisiyorum zaten. Evde duruncada kendime is cikartiyorum. Bilmiyorum ama Rabbim hayirlisiyla normal gelmesini nasip edecek oyle hissediyorum. Bekleme sureci biraz stresli olacak ama gelecek bebeim Allahin izniyle.
Dune gore daha iyiyim Allaha sukur.
Doktordan yana bi skntim yok cnm ya. Beklemese gitmeyi dusunuyodim baska doktora. Normal doum konusunda avantajlidin bekleyelim dedi istediimde buydu. Bnm sinirlendiim k.pederimin cok anlarmis gb yorum yapip kafaya takmasi. Yani ortada bi sorun yokken dun sezaryene alsaydi hic kafaya takmicaklardi heralde. Birde kendi memleketlerindeki doktora goturcekmis. Halbuki burasi daha buyuk bi sehir. Doktorlar daha iyi.
Dunde k.validemin incisi suni sancu verip cocuk haznede cok beklerse bisi olursa yani carsamba olmazsa direk sezaryen olsana getiriyor.
Ya boyle gorsen sanki doktordan daha iyi biliyorlar. Takip edecek diyorum acilma falan olmazsa ztn sezaryene alcak diyorum. Bana sen bnm demek istediimi bilmiyosun anlayamiyosun diyo. Anladim hazneye giriyosa zaten acilma var demektir diyorum. Sanirim suni sanci ilk defa bnm ustumde denenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…