Ay dur bende güleyimde bnim ikizler erken gelmesinler inş : )
Ewt miyopi bidahaki mesajında doğurdum yazısını görmek istiyoruz artık bu ne kızım en geç kim doğurcak rekorumu kırıyoz topicde
Benimde perşembe doktor randevum var bir ayı geçti nerdeyse geçen randevumdan özledim yaw bebişlerimi ..
Bakalım ne alemdelerbi de gebelik şekeri testi yapılcak ..o biraz cnmı sıkıyor aç karnına gidilcek sonra çirkin bi ilaç içilcekmiş bööğ kesin kusarım
Ben bugünden kişisel temizliklerimi halletmem lazım ..çünkü hastane anneme yakın akşam oraya gitcez kalmaya..mesafe ne kadar azsa okadar daha az midem bulanır..
Yaw göbişden bişiy gözükmüyor mübarek ne zormuş be
ıkızlerın anası hosgeldın:)))))))))))))) gozukmuyosun bayadır,,,
benımde persembe randevum var detaylı ulturasona gırcem tırsıom accuk ama ınsallah hersey yolundadır,
o sekerlı su evet tuhaf canım ama ıccen baska caren yok ben gebelıkden once ıctıydım sana tavsıyem bı dıkıste bıtır yoksa bıtmek bılmıo:)))
mıde bulantın suruo mu canım ya?yoksa araba mı tutuo?
anam benım bogazım acıldı heryerı yemek goruom uff tutmam lazım kendımı,
gercı bazen karnım hıc doymuyo bazende hıc yemek yıyesım gelmıo tuhaf ya:))
2gundur kendimi cok yorgun hissediyodum ama bugun ole diilim. Sizce bu bi isaretmidur
Yarin sabahtan gidicez doktora bakalim ne diyecek bize. Artik 2gune bi cairacak en fazlada 1hafta beklerim demisti.
Kizlar dua edin hayirlisiyla suni sanciya sezaryene kalmadan bebisim kendi basina gelsin insallah
canım hoşgeldin göbş çıkmış ne güzel bende istiyorum ya daha göbegim yok hissetmek istiyorumm :::::::))
sabir canim sabir insallah saglikla hayirla kolaylikla dogurursun stres yaratma kendineBen bugunde burdayim. Gunaydin
selam bacilarrr
nabersiniz bakem masallah kelip iki kelam etmissiniz sukur
sabir canim sabir insallah saglikla hayirla kolaylikla dogurursun stres yaratma kendine
hşb cnm ..yok ben buralardayım aslında ara ara yazıyorumda demekki sen görmüyon : )
bende geçen ay o ayrıntılı ultrasonu halletmiştim ..organları falan herşeyi yerli yerindemi sağlıklımı diye bakılıyor..çok şükür bi sıkıntı çıkmamıştı..
Mide bulantılarım 4 aydan sonra düzeldi çok şükürde şimdi aç karnına araba tutar diye dedim yoksa yemekte sıkıntı yok şimdi yiyebiliorum herşeyiama ara ara yediğimi çıkardığımda oluyor hala ..
Geçen aydan bu yana 5 kilo almışım 62 oldumbirden çok yiyemiorum karnım şişiyor sertleşiyor patlicak gibi oluyorum nefes alamiom sanki oyüzden bi saat sonra bi daha yiyiorum
sen hala gıtmedın mı doktora ogrenemedın mı cınsıyetını ne meraksızsın be
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimnaber nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bu ara uzak kaldım bu aralardan işszlikten bunalımdayım sankim. üstüne tedaviyide ertelemem moralimi bozdu saldım herşeyi oluruna bıraktım baklaım hakkımızda hayırlısı olsun
sizler neler yaptınız var mı yeni hamiiiiişmiyopiiiiii doğurdu muuuuuuuuuuuu
Birde bu gerginlikten kurtulabilmem, kafaya takmamam için neler okumamı öneririsiniz? Ben ağlayınca açtım sekine duasını okudum, 19 defa okumak iyiymiş. Biraz rahatladım. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var ama ağlamaktan derdimi anlatamamki. Karşıdakinide üzmekten korkuyorum. Aslında kötü deilim ama böyle ağlamak geliyor. Lütfen dua edin bana....
Canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle inşallah. dert etme sıkıntı yapmama çalış. ayy kıyamam sana miniğin bugün yarın gelecek inşallah. bir çırpıda kurtulursun inşallah sağlıkla hayırlısıyla inşallah. ağlama gel buraya derdini anlat biz olmasakta sonradan görüyoruz tatlımmm
canım zaten iyiki varsınız. Rahatlıyorum buraya yazınca. Biraz evi toparladım. Müzik dinliyorum, iyi geliyor. Birazdanda açar bi yasin okurum inşallah. Aslında dışarı çıkmak istiyorum ama çok yoruluyorum
ayy kıyamam sanaBirde bu gerginlikten kurtulabilmem, kafaya takmamam için neler okumamı öneririsiniz? Ben ağlayınca açtım sekine duasını okudum, 19 defa okumak iyiymiş. Biraz rahatladım. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var ama ağlamaktan derdimi anlatamamki. Karşıdakinide üzmekten korkuyorum. Aslında kötü deilim ama böyle ağlamak geliyor. Lütfen dua edin bana....
ayy kıyamam sana
beklemek gerginliği artırıyor bilmem mi
ben son bir haftamı olur olmadık şeylere ağlayarak geçirdim
durduk yere kavgalar çıkardım
sen bol bol uzan miyopicim
kalktıkça dışarı çıkamıyorsan yasin oku balkona falan çık hava al
başkalarına da takılma canım
dediklerini hiç duymamaya çalış,zor ama napacaksın
ben takvim bittikten 2 gün sonra acil sezeryana girdim biliyorsun
dr unu takdir ettim seni rahatlatmış, doğum için de bekleyecekmiş
sen de dua edip kuzucuğunu bekleyeceksin canım
birkaç güne bilemedin bir haftaya kokusunu içine çekeceksin meleğinin
güzel şeyler düşün güzel olsun tatlım
daraldıkça yaz, ömerden fırsat buldukça cevap yazarım sana
Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum söyledikleriniz için. Ben aslında hep k.validemler gelmeden doğum olsun diye dua ettim sanırım o yüzdende gerildim biraz. Genelde olayların kötü taraflarını görme eğilimleri çok aşırı olduğu için gelmeleri bile bana stres yaratmaya yetti.
Zaten sanırım bugün her türlü doğum olacak sandılarda apar topar geldiler. 1 hafta daha beklicez 2 güne bi kontrole gidecez deyince zaten felaket senaryoları başladı. Birde ben açıkçası gece sancılarım başlar falan diye düşünüyordum olmayınca dahada gerildim.
Ne bilim doğumun gerçekleşmemesi değilde dediğim gibi onların yaratacağı felaket senaryoları düşünceleri beni gerdi. Korktuğum doğal olarak başıma geldi belkide sıkıntı bende onları bukadar kafaya takmasaydım bugünüm bukadar kötü geçmezdi. Neyseki annemlerde burda, biraz onlarla kafayı dağıttım. Yarında bişi olmazsa biraz evden kaçayım istiyorum mümkünse yalnız başıma.
Birde sinir olduum, k.peder sanki sorsan kendi karısının hamileliğini takip etmemiştir, bugün kafaya takmış başka doktora gitcekmişiz, neden bekletiyormuş, ya bebeğe bişi olursaymış, sanırsın doktorluk falan yaptı. Saçma sapan şeyler işte.
sen eşini de al yanına çık avm gez miyopi :)))
benim ağlama nöbetlerime eşim çare olarak bunu bulmuştu
zar zor yürüyordum her mağazada tabure molası veriyordum
ama dolaşmak çok iyi geliyordu
kafam dağılıyordu en azından
o yorgunlukla sabaha kadar deliksiz uyuyordum
sen moralini yüksek tut ki bebeğinde üzülmesin annesi
başka dr konusunda da varsa güvendiğin bi dr git muayene ol ne kaybedersin
ben dr sezeryan dediğinde doç dr uma neden gitmediğime hala bi anlam veremiyorum
basiretimiz bağlandı ailecek yada nasipte sezeryan varmış önüne geçemedik :)))
ama senin durumun farklı
dr un bekleme taraftarı
sende bol hareket et merdiven falan çık
birde bol hurma ye, ben adaçayı içince sancılarım başlıyordu
bebeğin kendiliğinden gelsin inşallah
olmuyorsa da sezeryan dünyanın sonu değil
bak kaç kişi sezeryan olduk
sezeryanda normal doğumda ilk haftalar zor oluyor ama unuttuk bile o günleri
hem ailende yanındaymış bakım konusunda da yardımcı olurlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?