Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar saolun :) daha 1 ay sonra anca hissederim desenize :))))

miyopi az kaldı ayy bende heycanlandımm :)
muzmutum çok aceleci bacı oldum :)

slm kızlar,,

mıyopı hala dogurmamıssssssss

kan tahlılerım gayet gusel,,b12 de yukselmıs normal degerlere cıkmıs bır ay da olsa o kotu kokan ılacı ıcmıcem:)) tamam tamam kotu falan kokuodu ama neysekı yaramıs yoksa her hafta ıgne olcakdım:)))
ecem ıgneyı sormusun canım,,kullanıom hergun kendı kendıme yapıom bacaklardan ama cunku kollarım cok acıo karından yapamam zaten utopık gelıo bana ama sabahları kalktıgım gıbı vuruom ıgnemı cok nadır de olsa bazen esıme dıorum ama elı gusel hafıf vuruo ,,bıde bacakdan yapılınca 2 dk ıcınde gecıo ılac dagılana kadar ama koldan yapınca 15 dk nerdeyse kıpırdatamıorum o yuzden bacakdan ssasmıorum,,ama morarma oluyo bazen kanıo ,,bıde acık tenlı oldugum ıcın hemsıre senın morarır dedıydı ama ısın komık yanı her zzaman olmuyo morarma sanırım kılcak damara denk geldıgınde morarıo,,

eylulcum bekle guselım hareketlerını hıssetmek ıcın:)) sayılı gun cabuk gecer :))))

hayirli gunler bacilar miyopi daha gelip yoklama vermemis hayrolsun insallah bu saat oldu ugrayan yok nirdesiniz beyaaa

Selam bacilar. Sabah giremedim evde deilim disari cikmistim biraz. Sumisali hala dourmadim Evde dinlenmeye baslayinca sanirim erken dourma ihtimalim pek kalmadi. Rabbim hayirlisiyla zamaninda normal doumla kucaimiza saglikla alabilmeyi nasip etsin.

miyopi enerji durumların nasıl bacım
Canim Gunduz iyiyimde aksamlari mafis Asiri deil enerji durumum. Dun oyle sandim ama aksam anladimki oyle deilmis Ya canim birde afedersiama bu haftalarda hersabah nerdeyse ishal gibi cikiyorum tuvalete, normalmi?

hayirli gunler bacilar miyopi daha gelip yoklama vermemis hayrolsun insallah bu saat oldu ugrayan yok nirdesiniz beyaaa
geldim geldim.

kızlar ben geldim ama kımseler yok..eve hala net baglanmadı:S
suan halamdayım onun netınden gırıom
yaa kımler hamıle..kım ne durumda hıc haberım yok.
gulguzelıde tedavı olcaktı en son aklımda kalan:S
muhtesem 3lünün bebeleri ne alemde??
soruom soruom ama sankı cvbı okuyabılcemde:S
benım kız cok aksi gunduzlerı çiş tutturuo bana..
gecelerı uyumama durumu hıc olmadı cok sukur ama gunduz canımdan beziom
bıde dişleri kaşınıyor onun sınırıde var..
neyse bıdahakı aya baglatcakmıs netı kocacım..ozaman gelcem ınş..hepımnızı cok sevıyoruuuuuuum

Canim hosgeldin merak ettik seni. Eylulu biliomuydun ikizleri olcak onunda. Gulguzelinin tedavisi olmadi maalesef, insallah ileriki zamanlarda.
dogurma sirasi bende insallah saglikla bekliyoruz zamanimizi doldurmayi.
Aklima gelenler bunlar.

canım çok özledik seni hadi çık gel yaa kocanda bağlatsın artık neti. miyopi yazmış özetlemiş. hamişim doğurcam yoksun yaa
gel hiç naz yapmıom hiç bulantım felan yok çok şükür :))) miyopi doğurmadan gel kızzz bizde seni ve miniğini seviyoruzzzzzzzzzz

Bayadır burdan girmiyorum ama sizde çok fazla ilerlememişsiniz canlarım. 10 sayfa anca ilerlemiş kimse topiğe gelmiyor herhalde eee nede olsa facebook var artık ordan daha rahat yazışmak :)
Milanda bir ce demiş gitmiş.

ayyy miyopiyi görünce kendi günlerim geldi aklıma. Aden 38. haftada doğmuştu direk o geldi aklıma walla ne kadar üzülmştüm iki hafta erken geldi diye. Şimdi bakıorum da boşuna üzmüşüm kendimi :) Rabbim hepinize sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inş. canlarım benim.

Eylül kız senin ki ne tuhaf olacak heee biri bir yerden vuracak diğeri bir yerden:):)

normal tatlım normal
son zamanlarda kabızlık ishal gibi şeyler oluor
ama daha çok ishal olunuyo
doğuma hazırlanıyormuş vücut, öyle demişlerdi bana
ama nasıl hazırlanmaki oğlum 41 haftayı tamamladı zorla çıkardık içerden

bebeler büyüyo milancım
nerelerdesin bacım özlettin kendini
biz arada face den görüşüyoruz
sende fazla uzak kalma
nehiri de bi göremedik meraklardayız

Günaydın millet;

Bugün öğleden sonra doktor kontrolümüz var, bakalım ne kadar süre biçecek bize ya bişi sorcam ben şimdi normal doğumu bekliyorum ya, doktorlar muayenede bu hafta olabilir diyebilirmi? Ben sanmıyorum ama kaynanam ha bire tarih verdimi diye sorup duruyor sinir ediyor beni. Belli olmaz sonuçta sezaryen gibi deilki.

Birde biz daha yatağımızı almadık beşik içinede, dün annemlerle baktık, bu park yatakların içine konulan yataklar çok ince, sizlerinkilerde ölemi? Mesela e-bebekte pamuk şilte olarak geçiyor ona baktık annemler çok ince dediler ama bilemedim bende. Ablama geçen sene visko almışlar ama ben visko istemiyorum uygun deilmiş diyorum. ebebekteki visko gibi deil dediler, başka bi mağazada baktık yine viskoydu ama öle gömülme falanda olmadı bu pamuktanda daha yumuşaktı bilemedim. Sizler ne aldınız?

canım nst ye bağlar sancı durumuna göre bi zaman verir doktor
ben de kaç ay boyunca hiç sancı çıkmadı
bir hafta daha bekleyeceğiz dedi dr
41 hafta sondu bizde
sancı gelmeyip tansiyon da yüksek çıkınca sezeryana aldı
ama arkadaşımın 36 haftadan itibaren sancısı vardı
açıklık da başlamıştı
şu gün doğum olur diye tarih vermişti

biz park yatak aldık
içindeki yatak 4-5 parmak kalınlığında
ama ömer çok rahat ediyo içinde
bende visco almadım gömülür diye
yaptırabiliyorsan pamuk yatak yaptır
olmuyorsa o yataklardan al canım

hayirli gunler bacilarrr
nabersiniz bakem millan ugramis biras yazmisiniz ardindan miyoide yoklamasini vermis aferimm

Kıııssslar nabersiniz dicem ama kimse yok

Hava kapalı cnm sıkıldı öle uğrayım dedim

Ne güzel millan yaşiomuş : ) ondan da haber aldık .. ama çoğunun niye gelmediği anlaşıldı faceden hallediolarmış işleri

Bende şaka maka 6 aylık oldum hee vay be öle böyle geçti günler çoğu gitti azı kaldı inş hayırlısıyla..

Eylülcm senin cinsiyetler kesinse benden tavsiye 6 aylık olmadan alışverişini bitir..Uzun bi süredir gece uykularım yok yattığında rahat edemiceksin kalktğında yürüyemiceksin ..yani bilmiyorum herkes aynı oluyormu ama çoğu öle sanırım..

İkiz gebeliğin 6.ayı tek gebeliğin 9.ayına eşitmiş ..Şimdiden çok ağırlaştım ..yatınca batmalar oluyor hiç bi pozisyonda rahat edemiyor insan..oyzden malum doğal olarak ayaktada çok duramıyorsun..hele sırtüstü düz yattğımda boğuluyor gibi oluyorum sanki üstümde 100 kiloluk biri oturuyomuş gibi..çarpıntı ve nefes darlığı da cabası : )

Çok iyi moral verdim dimi ama olsun iki tane can var içerde olacak tabi okadar tabiki tek gebeliğe göre daha zor geçicek..

Bu arada bişey sorcaktım aranızda göğüs çatlak kremi kullanan var mı ? Şimdiden başlasam mı acaba yavaş yavaş diye düşünüyorum..Lansinohu öneriyolar galiba bitkiselmiş siz nediyonuz bacılar ?

Ayyy canim hosgeldin :) cok guzel morel verdin valla. 3ayim bitti cok sukur. 20 haftalik olalim insallah ozaman baslarim diorum alisverise :) hayirlisi bakalim. Kiz benim gobek buyudu :)) ama sertlesmedi henuz. Cok uyuyorum devam edim oleyse :)))

Selam millet
Ben bugun yoklamaya geciktim brz ama daha dogurmadim.
Dun kontrole gittik nstye girdik. Sanci hakkinda bisi demedi muhtemel 19u gozukuyor ama okadar beklemez dedi doktor. Esi yaslanmis artik.
Bilmiyorum ama banada 19undan once olmazmis gibi geliyor. Hayirlisi artik.
Bebeimiz iimis. Artik douma hazirmis oda bize kavusmayi bekliyor.
Bizimde son hazirliklar tamgaz devam. Evide toparladik sayilir annemle saolsun. Bizde bebisimizi bekliyoruz Rabbim kolayca kurtulmayi nasip etsin insallah. Dualarinizi eksik etmeyin. Opuyorum hepinizi

canım Allah yardımcın olsun o duyguları cok iyi bilyorum ne yatabilirsin ne kalkabilirsin ne nefes:)) ama olsun bak simdiden unuttum o gunleri ben 3.5 ay once zor yuruyordum:)) gogus kremine 365. haftadan once baslama dr bana oyle demişti ama mutlaka kullan ben kullandım ve hiç yara olmadı birazcık oldu onda da surdum hemen gecti cok sukur. ya lansinoh u al ya da gomastan pomad var ikisi de iyi.

canımm senin de Allah yardımcın olsun cok heyecanlı gunler yasıyorsun muhtemelen, en kolay ve saglıklı sekilde al bebeğini kucagına tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…