Canim Gunduz iyiyimde aksamlari mafismiyopi enerji durumların nasıl bacım
geldim geldim.hayirli gunler bacilar miyopi daha gelip yoklama vermemis hayrolsun insallah bu saat oldu ugrayan yok nirdesiniz beyaaa
kızlar ben geldim ama kımseler yok..eve hala net baglanmadı:S
suan halamdayım onun netınden gırıom
yaa kımler hamıle..kım ne durumda hıc haberım yok.
gulguzelıde tedavı olcaktı en son aklımda kalan:S
muhtesem 3lünün bebeleri ne alemde??
soruom soruom ama sankı cvbı okuyabılcemde:S
benım kız cok aksi gunduzlerı çiş tutturuo bana..
gecelerı uyumama durumu hıc olmadı cok sukur ama gunduz canımdan beziom
bıde dişleri kaşınıyor onun sınırıde var..
neyse bıdahakı aya baglatcakmıs netı kocacım..ozaman gelcem ınş..hepımnızı cok sevıyoruuuuuuum
canım çok özledik seni hadi çık gel yaakızlar ben geldim ama kımseler yok..eve hala net baglanmadı:S
neyse bıdahakı aya baglatcakmıs netı kocacım..ozaman gelcem ınş..hepımnızı cok sevıyoruuuuuuum
normal tatlım normalSelam bacilar. Sabah giremedim evde deilim disari cikmistim biraz. Sumisali hala dourmadimEvde dinlenmeye baslayinca sanirim erken dourma ihtimalim pek kalmadi. Rabbim hayirlisiyla zamaninda normal doumla kucaimiza saglikla alabilmeyi nasip etsin.
Canim Gunduz iyiyimde aksamlari mafisAsiri deil enerji durumum. Dun oyle sandim ama aksam anladimki oyle deilmis Ya canim birde afedersiama bu haftalarda hersabah nerdeyse ishal gibi cikiyorum tuvalete, normalmi?
geldim geldim.
bebeler büyüyo milancımkızlar ben geldim ama kımseler yok..eve hala net baglanmadı:S
Günaydın millet;
Bugün öğleden sonra doktor kontrolümüz var, bakalım ne kadar süre biçecek bizeya bişi sorcam ben şimdi normal doğumu bekliyorum ya, doktorlar muayenede bu hafta olabilir diyebilirmi? Ben sanmıyorum ama kaynanam ha bire tarih verdimi diye sorup duruyor sinir ediyor beni. Belli olmaz sonuçta sezaryen gibi deilki.
Birde biz daha yatağımızı almadık beşik içinede, dün annemlerle baktık, bu park yatakların içine konulan yataklar çok ince, sizlerinkilerde ölemi? Mesela e-bebekte pamuk şilte olarak geçiyor ona baktık annemler çok ince dediler ama bilemedim bende. Ablama geçen sene visko almışlar ama ben visko istemiyorum uygun deilmiş diyorum. ebebekteki visko gibi deil dediler, başka bi mağazada baktık yine viskoydu ama öle gömülme falanda olmadı bu pamuktanda daha yumuşaktı bilemedim. Sizler ne aldınız?
Kıııssslar nabersiniz dicem ama kimse yok
Hava kapalı cnm sıkıldı öle uğrayım dedim
Ne güzel millan yaşiomuş : ) ondan da haber aldık .. ama çoğunun niye gelmediği anlaşıldı faceden hallediolarmış işleri
Bende şaka maka 6 aylık oldum heevay be öle böyle geçti günler çoğu gitti azı kaldı inş hayırlısıyla..
Eylülcm senin cinsiyetler kesinse benden tavsiye 6 aylık olmadan alışverişini bitir..Uzun bi süredir gece uykularım yok yattığında rahat edemiceksin kalktğında yürüyemiceksin ..yani bilmiyorum herkes aynı oluyormu ama çoğu öle sanırım..
İkiz gebeliğin 6.ayı tek gebeliğin 9.ayına eşitmiş ..Şimdiden çok ağırlaştım ..yatınca batmalar oluyor hiç bi pozisyonda rahat edemiyor insan..oyzden malum doğal olarak ayaktada çok duramıyorsun..hele sırtüstü düz yattğımda boğuluyor gibi oluyorum sanki üstümde 100 kiloluk biri oturuyomuş gibi..çarpıntı ve nefes darlığı da cabası : )
Çok iyi moral verdim dimiama olsun iki tane can var içerde olacak tabi okadar tabiki tek gebeliğe göre daha zor geçicek..
Bu arada bişey sorcaktım aranızda göğüs çatlak kremi kullanan var mı ? Şimdiden başlasam mı acaba yavaş yavaş diye düşünüyorum..Lansinohu öneriyolar galiba bitkiselmiş siz nediyonuz bacılar ?
Kıııssslar nabersiniz dicem ama kimse yok
Hava kapalı cnm sıkıldı öle uğrayım dedim
Ne güzel millan yaşiomuş : ) ondan da haber aldık .. ama çoğunun niye gelmediği anlaşıldı faceden hallediolarmış işleri
Bende şaka maka 6 aylık oldum heevay be öle böyle geçti günler çoğu gitti azı kaldı inş hayırlısıyla..
Eylülcm senin cinsiyetler kesinse benden tavsiye 6 aylık olmadan alışverişini bitir..Uzun bi süredir gece uykularım yok yattığında rahat edemiceksin kalktğında yürüyemiceksin ..yani bilmiyorum herkes aynı oluyormu ama çoğu öle sanırım..
İkiz gebeliğin 6.ayı tek gebeliğin 9.ayına eşitmiş ..Şimdiden çok ağırlaştım ..yatınca batmalar oluyor hiç bi pozisyonda rahat edemiyor insan..oyzden malum doğal olarak ayaktada çok duramıyorsun..hele sırtüstü düz yattğımda boğuluyor gibi oluyorum sanki üstümde 100 kiloluk biri oturuyomuş gibi..çarpıntı ve nefes darlığı da cabası : )
Çok iyi moral verdim dimiama olsun iki tane can var içerde olacak tabi okadar tabiki tek gebeliğe göre daha zor geçicek..
Bu arada bişey sorcaktım aranızda göğüs çatlak kremi kullanan var mı ? Şimdiden başlasam mı acaba yavaş yavaş diye düşünüyorum..Lansinohu öneriyolar galiba bitkiselmiş siz nediyonuz bacılar ?
Selam millet
Ben bugun yoklamaya geciktim brz ama daha dogurmadim.
Dun kontrole gittik nstye girdik. Sanci hakkinda bisi demedi muhtemel 19u gozukuyor ama okadar beklemez dedi doktor. Esi yaslanmis artik.
Bilmiyorum ama banada 19undan once olmazmis gibi geliyor. Hayirlisi artik.
Bebeimiz iimis. Artik douma hazirmis oda bize kavusmayi bekliyor.
Bizimde son hazirliklar tamgaz devam. Evide toparladik sayilir annemle saolsun. Bizde bebisimizi bekliyoruz Rabbim kolayca kurtulmayi nasip etsin insallah. Dualarinizi eksik etmeyin. Opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?