- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi AloneHuman
-
Azeri sevgili telefondan mı çıktı, nasıl oldu anlamadım o kısmıMerhabalar ben 18 yaşında bir kızım. Ailem gerçekten çok kısıtlayıcı insanlar.Şu yaşıma kadar hiç biyere gitmeme izin vermediler. Maddi durumumuz pek de iyi değil. Annem der hep gezmek için para gerekir buyüzden izin vermiyorum diye. Ama ben sadece yakınımda bir park var oraya gitmeme bilene birşey diyorlarsa ben daha nediyebilirim. Her gün sabahtan akşama kadar odamdan çıkmıyorum. Sadece yatağımda telefonumun başında vakit geçiriyorum. Bizim sokağımızda benim yaşıtım da kız da yok. Zaten çıkamıyorum. Olsa da yine çıkamazdım. Yemek yememeye başladım iştahım kesildi. Saçlarım avuç dolusu dökülmeye başladı. Bu sorunlarım beni okadar çok etkiledi ki elimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor. Sevgilim var 6 yıldır konuşuyoruz. Kendisi Azərbaycan da yaşıyor. İlk defa buraya gelecek ağustos da. Fakat onu nasıl göreceğim bilmiyorum. Gerçekten stres içinde kalıyorum. Hayattan umudumu kesmek istemiyorum Ne yapabilirim?
Merhabalar ben 18 yaşında bir kızım. Ailem gerçekten çok kısıtlayıcı insanlar.Şu yaşıma kadar hiç biyere gitmeme izin vermediler. Maddi durumumuz pek de iyi değil. Annem der hep gezmek için para gerekir buyüzden izin vermiyorum diye. Ama ben sadece yakınımda bir park var oraya gitmeme bilene birşey diyorlarsa ben daha nediyebilirim. Her gün sabahtan akşama kadar odamdan çıkmıyorum. Sadece yatağımda telefonumun başında vakit geçiriyorum. Bizim sokağımızda benim yaşıtım da kız da yok. Zaten çıkamıyorum. Olsa da yine çıkamazdım. Yemek yememeye başladım iştahım kesildi. Saçlarım avuç dolusu dökülmeye başladı. Bu sorunlarım beni okadar çok etkiledi ki elimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor. Sevgilim var 6 yıldır konuşuyoruz. Kendisi Azərbaycan da yaşıyor. İlk defa buraya gelecek ağustos da. Fakat onu nasıl göreceğim bilmiyorum. Gerçekten stres içinde kalıyorum. Hayattan umudumu kesmek istemiyorum Ne yapabilirim?
Herşey okadar çok karışık ki o küçük yaşımda nasıl bir sevgili yaptım bilmiyorum ama gerçekten çok karışık bir durum neredeyse o çocuk sayesinde hala ayaktayım çünkü uzaklarda olsa da beni mutlu etmek için çabalar sarfediyor. Bu dünyada ki herşeye ona borçluyum gerçekten. Tamam küçüktüm ama küçük olduğumda sevgili değildik aslında. Sadece arkadaştık. Sonuçta o küçük yaşta aşk nedir nereden bilebilirim ki. Gerçekten onu çok seviyorum. Benim için herşeyi yapıyor. Ailemden daha çok sevgi veriyor bana.İntihar edeceğine okuyup, meslek sahibi olup, kendi paranı kazanıp, gezip tozmaya ne dersin küçük kız?
Ayrıca 12 yaşından beri sevgilin olması ne demek? Niye bu kadar acele, her şeyi erkenden tüketmek?
Gerçekten anlıyorum seni fakat insan 6 yıldan sonra o yaşadıklarından sonra okadar çok güveniyor ki bunu sadece o anları bilen Bi insan anlar. Bir insana gerçekten birşey anlatmak herzaman zordur. Tamam bir çoğunuza hak veriyorum. Sonuçta çocukla hiç görüşmedim sadece sosyalden tanıştık. Benim için önemli olan hayatım kariyerim. Fakat ailem uzak biryerde bile çalışmamı istemiyor. Elimde ne gibi Bi şans var?Ailen o kadar kisitlamis yine de 12 yaşından beri 6 yıldır, başka bir ülkede yaşayan, hiç gormedigin bir sevgilin var.
Hem de evli midir, çocuklu mudur belli bile olmayan bu adamla görüşmeye gideceksin.
Iyiki kısıtlamışlar.
12 yaşında sanal ortamdan kendine sevgili bulursa kızım, ben nerede yanlış yaptım der, nasıl davranacağımı şaşırırım.
Gerçekten anlıyorum seni fakat insan 6 yıldan sonra o yaşadıklarından sonra okadar çok güveniyor ki bunu sadece o anları bilen Bi insan anlar. Bir insana gerçekten birşey anlatmak herzaman zordur. Tamam bir çoğunuza hak veriyorum. Sonuçta çocukla hiç görüşmedim sadece sosyalden tanıştık. Benim için önemli olan hayatım kariyerim. Fakat ailem uzak biryerde bile çalışmamı istemiyor. Elimde ne gibi Bi şans var?
Evden cikar cikmaz sevgilinle bulusacagina gore ailen pek de haksiz sayilmaz.
Daha 18 yasindasin 6 yildir ne sevgilisi?
Maddi durum elvermiyormus. Kiz da evde hobi gelistirsin kitap okusun. Telefonda geze geze hayatin anlamsizligina inanmis. Olabilir herkes her gun gezip tozmuyorAma farkindayaniz kızın hayatı o kadar kısıtlı ve boş ki, tek tutanağı o sevgili olmuş. Bunun suçlusu da bu kız değil. Ailesi belli ki bir çok şeyden mahrum bırakmış kızı
Herşey okadar çok karışık ki o küçük yaşımda nasıl bir sevgili yaptım bilmiyorum ama gerçekten çok karışık bir durum neredeyse o çocuk sayesinde hala ayaktayım çünkü uzaklarda olsa da beni mutlu etmek için çabalar sarfediyor. Bu dünyada ki herşeye ona borçluyum gerçekten. Tamam küçüktüm ama küçük olduğumda sevgili değildik aslında. Sadece arkadaştık. Sonuçta o küçük yaşta aşk nedir nereden bilebilirim ki. Gerçekten onu çok seviyorum. Benim için herşeyi yapıyor. Ailemden daha çok sevgi veriyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?