- 4 Temmuz 2019
- 4
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi AloneHuman
-
Evde niye bos bos oturuyorsun? Temizlik, yemek yap. 2ci el ucuza kitaplar al oku.kitaplar hakkinda 1000kitap diye site var orayi oneririm. Filmler izle. Ben izledigim filmleri sinematurk sitesinde isaretliyorum boylelikle izledigim filmleri unutmuyorum hem de oyunculari, yonetmenleri hakkinda bilgi ediniyorum. Youtubede ted konusmalarini dinle sana ilham verecek bi seyler bulursun. psikolog beyhan budakin videolarni da oneririm. Sonra Dersaneye yazil. Paran yoksa calis biriktir gelecek sene yazil. Yabanci dil ogrenmen de gerekiyor. Bunlarin hepsini yap sonra depresyone girersin.
12 yaşından beri sevgiliniz var 6 yıldır canlı hiç görmediniz bilemiyorum bu mantıklı gelmedi banaMerhabalar ben 18 yaşında bir kızım. Ailem gerçekten çok kısıtlayıcı insanlar.Şu yaşıma kadar hiç biyere gitmeme izin vermediler. Maddi durumumuz pek de iyi değil. Annem der hep gezmek için para gerekir buyüzden izin vermiyorum diye. Ama ben sadece yakınımda bir park var oraya gitmeme bilene birşey diyorlarsa ben daha nediyebilirim. Her gün sabahtan akşama kadar odamdan çıkmıyorum. Sadece yatağımda telefonumun başında vakit geçiriyorum. Bizim sokağımızda benim yaşıtım da kız da yok. Zaten çıkamıyorum. Olsa da yine çıkamazdım. Yemek yememeye başladım iştahım kesildi. Saçlarım avuç dolusu dökülmeye başladı. Bu sorunlarım beni okadar çok etkiledi ki elimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor. Sevgilim var 6 yıldır konuşuyoruz. Kendisi Azərbaycan da yaşıyor. İlk defa buraya gelecek ağustos da. Fakat onu nasıl göreceğim bilmiyorum. Gerçekten stres içinde kalıyorum. Hayattan umudumu kesmek istemiyorum Ne yapabilirim?
Annenle dışarı çık. Ona da mı izin vermiyorlar. Çıkın parkta yürüyüş yapın bakkaldan dondurma alın geze geze yiyin. Tamam aile baskıcı olabilir, arkadaşlarımla buluşamıyorum da demiyorsun. Çıkabileceğin biri de yok etrafında belli ki.
Üniversite sınavına girmedin mi? Girdin de öylesine mi girdin? Ders çalış eğer bir yeri tutturamadıysan. Bu şekilde zaten evlenene kadar ananın babanın eline bakacaksın. 6 yıldır görmediğin insana da sevgilim deme yani.. Kimdir necidir belli değil.
Ailen iyliğini istiyo karşı çıkmak yerine dinle ileride pişman olma!Merhabalar ben 18 yaşında bir kızım. Ailem gerçekten çok kısıtlayıcı insanlar.Şu yaşıma kadar hiç biyere gitmeme izin vermediler. Maddi durumumuz pek de iyi değil. Annem der hep gezmek için para gerekir buyüzden izin vermiyorum diye. Ama ben sadece yakınımda bir park var oraya gitmeme bilene birşey diyorlarsa ben daha nediyebilirim. Her gün sabahtan akşama kadar odamdan çıkmıyorum. Sadece yatağımda telefonumun başında vakit geçiriyorum. Bizim sokağımızda benim yaşıtım da kız da yok. Zaten çıkamıyorum. Olsa da yine çıkamazdım. Yemek yememeye başladım iştahım kesildi. Saçlarım avuç dolusu dökülmeye başladı. Bu sorunlarım beni okadar çok etkiledi ki elimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor. Sevgilim var 6 yıldır konuşuyoruz. Kendisi Azərbaycan da yaşıyor. İlk defa buraya gelecek ağustos da. Fakat onu nasıl göreceğim bilmiyorum. Gerçekten stres içinde kalıyorum. Hayattan umudumu kesmek istemiyorum Ne yapabilirim?
Buradan intihar mı sabır diye soran kişiyle aynı akıldan sanırımİntiharı oylayan arkadası cok merak ettim hangi akılla oylamış hayret bısey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?