- 27 Haziran 2010
- 6.596
- 13.308
- Konu Sahibi kavs-i kuzah
canım konun hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanın da kimler gelmiş.canım konun hayırlı olsun
Canım şu an mesleğini icra etmesen de öğretmenler günün kutlu olsunAmanın da kimler gelmiş.
Hoşgelmiş
Sağım solum sobeHiç davet etmiyorsun aşk olsun
Topiğin hayırlı uğurlu bol paylaşımlı olsun
Ne güzel farkındalık dolu bir gün olmuşMerhaba dünya
Günlerden gün beğeniyoruz. ☺
Net bilgi:
Sabah namazı arkası benim gibi uyursan işler yetişmiyor, boşuna uğraşma.
Ya durumu kabul et, öyle ya da böyle geçecek günü kendine ve ailene işkence etme.
Ya da uykunu geç saatlere bırakıp sirkardiyen ritmini bozma.
Bu da bu güne not olsun.
Eki Görüntüle 3171263
Sabah canım yeşillik istedi. Bahçede ekim dikim yapmadım. (Belim ağrıyor ve de üşeniyorum. Aynı zamanda ağaçlar gölge yapıyor artık, apartmanın da gölgesi bahçeye düştüğü için verim çok iyi değil.)
Ne çıkarsa bahtıma diyerek ve de en önemlisi üşenmeyi bırakarak indim baktım ne var diye. Geçen yıldan maydonoz, yeşil soğan, nane ve kuzukulağı buldum. Deneme amaçlı ektiğim rezene de yeşil yeşil bir iki kök kalmış. Ondan da yaprakladım.
Yabani otları kopardım bir iki. Hoşuma gitti. Heveslendim. En kısa zamanda bahçeye en azından bana yetecek birşeyler ekersek güzel olacak inşaallah.
Kendime dedim ki,
Eğer üşenmekten vazgeçmeyip evde kalsaydın otlu yumurta yiyemezdin. Aslında tercihlerimizin sonucunu yaşıyoruz.
Çocukları da işin içine katarak yemek yaptım. Hava mis... Böyle havalar kaçırılmaz diyerek çamaşırları serdim. Yemek de hazır.
Yapmam gereken işler vardı evet ama bu sefer güneşi kaçıracaktım. Yine tercih zamanı.
Arkadaş çay yaptı, ben birşeyler ayarladım. Gittik deniz kıyısına. Güzel bir gün oldu benim için ve de eve sığamayan bıdıklar için.
Eki Görüntüle 3171249
Sabah yatakta çocuklarla tepişirken ufaklığın silahından çıkan sözüm ona mermi, yakın mesafeden gözüme gelmese iyiydi be Mikanım.Ne güzel farkındalık dolu bir gün olmuş