Kişisel ve Kişilerararası Gelişimim 🙂🙃🙂

Eki Görüntüle 3164666

Ben etkinlik, proje yapmayı severim.
Sanatsal yönüm var. Rabbim bu yeteneği vermiş elhamdülillah.

Küçük oğlum anasınıfında.
"Sevgi çiçekleri" adında çiçek kalıbı olan kağıt göndermiş öğretmeni.
Çiçekleri krapon kağıdına, Yaprakları evaya çizdim. Oğlum kesti. Nar ağacının dalına yapıştırdım. Sıcak silikonla. Ortaya bu çıktı.
Nasıl olmuş? 😊

Not: Duvardaki " sanat eserleri"ne gözümüz alıştı mecbur. Aaahhh ufaklık aaahhh :olamaz:
Maalesef böyle bir yeteneğim yok. Cin Ali'den öteye geçemedim😅amatörce kendi çapımda fotoğraf çekmeyi severim. Özellikle doğa fotoğrafı. Ya da yaşlıların,kedilerin, yaprakların en olağan halleri.

Maalesef böyle bir yeteneğim yok. Cin Ali'den öteye geçemedim😅amatörce kendi çapımda fotoğraf çekmeyi severim. Özellikle doğa fotoğrafı. Ya da yaşlıların,kedilerin, yaprakların en olağan halleri.
Ooo süpersin👏
Bir ilgi alanı olması çok güzel bence. Merak ettim. Paylaşırsan sevinirim.

Sevdiğin, yaparken huzur bulduğun bir hobi.❣
Ben ne yapacağıma karar veremiyorum. Ondan da ürün ortaya çıkmıyor.
Herşeyden biraz'dansa, birşeyde uzmanlaşmak daha güzel sanırım. 🤔

Ooo süpersin👏

Tabiki paylaşırım birazdan. Bencede öyle ince ince işlemek her tarafa saldırmaktan daha evla. Zaten yorulmuşuz😅

Benden bahsetmişsiniz. Çevremdeki herkes neden konuşmuyorsun,kendini kapattın diyor. Hepsine şunu anlatmak isterdim herkesin hayatındaki yokuşlarla baş etme yöntemi farklıdır. Ben sessizliği seviyorum. Kendi halimde kendimi yenileyerek onarıyorum kırılan yanlarımı. Ama anlatamadım. Anlatmaktan da artık vazgeçtim. Bana ben lazım.Herkesten ve her şeyden önce.
Ben aksine paylaşmayı severim. Canım mı sıkkın, çok mu mutluyum, anlatmak isterim.
Bir dönem çok sustum, o halimi sevmedim. Ama şimdi buradan bakınca kendime de gayet güzel yetebilmişim elhamdülillah. Rabbim bir yerlerden kolaylaştırıyor gözümü kapamazsam. ☺

Güzel arkadaşlarım var, bir iki tane. Eğer denk gelirsek onlarla da, konuşup dertleşiriz. Malum herkesin yaşam koşusu var. Geçim durumu, zaman ayırmaları...

Ayrı kalsak da, kaldığımız yerden başlayabildiğim insanları seviyorum.❣

Ben aksine paylaşmayı severim. Canım mı sıkkın, çok mu mutluyum, anlatmak isterim.
Bir dönem çok sustum, o halimi sevmedim. Ama şimdi buradan bakınca kendime de gayet güzel yetebilmişim elhamdülillah. Rabbim bir yerlerden kolaylaştırıyor gözümü kapamazsam. ☺

Güzel arkadaşlarım var, bir iki tane. Eğer denk gelirsek onlarla da, konuşup dertleşiriz. Malum herkesin yaşam koşusu var. Geçim durumu, zaman ayırmaları...

Ayrı kalsak da, kaldığımız yerden başlayabildiğim insanları seviyorum.❣
En son ben aradım sen aramadın tartışmasına girmeden kaldığın yerden aynı sıcaklıkla devam edebileceğimiz insanları eksik etmesin Allah. Onlar lütuf bence. Ben aksine bunaldığımda kabuğuma çekilirim. Ama karalar bağlayıp kendimi harap etmem. Öz muhasebe yaparım gerekirse. Sonra bir rota ve yola devam. İnanın çok yoruyor aslında.Ama yinede seviyorum bu hali.🙂

Ooo süpersin👏

İşin uzmanı değilim.Hiç iş olarak da görmedim hoş.An'da kaydetmem,ileride bakınca bana huzur verecek ya da o andan hatıra kalmasını istediğim şekilde çektim hep. Biliyorum fazla amatör. Ama ilerleteceğim inşallah ❤️

Eklentiler

• Screenshot_20221121-224226_Gallery.jpg
    Screenshot_20221121-224226_Gallery.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20221121-224123_Gallery.jpg
    Screenshot_20221121-224123_Gallery.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20221121-224031_Gallery.jpg
    Screenshot_20221121-224031_Gallery.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20221121-224026_Gallery.jpg
    Screenshot_20221121-224026_Gallery.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20221121-224021_Gallery.jpg
    Screenshot_20221121-224021_Gallery.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 62
En son ben aradım sen aramadın tartışmasına girmeden kaldığın yerden aynı sıcaklıkla devam edebileceğimiz insanları eksik etmesin Allah. Onlar lütuf bence. Ben aksine bunaldığımda kabuğuma çekilirim. Ama karalar bağlayıp kendimi harap etmem. Öz muhasebe yaparım gerekirse. Sonra bir rota ve yola devam. İnanın çok yoruyor aslında.Ama yinede seviyorum bu hali.🙂
İlk cümlede gayri ihtiyari "ıyyyy" dedim. :olamaz: Çok yorucu o tipler. Genelde tersliyorum yani çok istiyorsan ara. Ne diye çetele tutuyorsun?! Bence bir kayıp değil böyle insanlar.
Geçmişimde vardı böyleleri. Çok şükür geçmişte kalmış. Bak şimdi pek bir mutlu oldum. Kötü müyüm neyim😅 Aklımda, arka fonda Domestos reklamında mikrop şarkı söylüyor:
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm :KK45::KK70:

Zaman hızlı ve kısa. En iyisini yapıyorsun bence de. Karalar bağlayacağıma, durur, düşünür, rotamda giderim.

Hayat mottom
Düştüysen, oturup ağlayacağına, kalk, üzerini çırp, yoluna devam et.

İlk cümlede gayri ihtiyari "ıyyyy" dedim. :olamaz: Çok yorucu o tipler. Genelde tersliyorum yani çok istiyorsan ara. Ne diye çetele tutuyorsun?! Bence bir kayıp değil böyle insanlar.
Geçmişimde vardı böyleleri. Çok şükür geçmişte kalmış. Bak şimdi pek bir mutlu oldum. Kötü müyüm neyim😅 Aklımda, arka fonda Domestos reklamında mikrop şarkı söylüyor:
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm :KK45::KK70:

Zaman hızlı ve kısa. En iyisini yapıyorsun bence de. Karalar bağlayacağıma, durur, düşünür, rotamda giderim.

Hayat mottom
Düştüysen, oturup ağlayacağına, kalk, üzerini çırp, yoluna devam et.
Ve kimseden el uzatmasını bekleme. Beklentiler hep yordu. Haklıydım ya da kimse mecbur değildi nazlanmak istedim belkide bilemiyorum ama kendim kalkmayı öğrendiğimden beri daha güçlü ve cesurum. O tipler evet bende de geride kaldı iyi ki de. Negatif enerji veren,enerjimi sömüren kim varsa ötede dursun. 🥰

İşin uzmanı değilim.Hiç iş olarak da görmedim hoş.An'da kaydetmem,ileride bakınca bana huzur verecek ya da o andan hatıra kalmasını istediğim şekilde çektim hep. Biliyorum fazla amatör. Ama ilerleteceğim inşallah ❤️
Maşaallah barekallah
Hepsinde ayrı bir ruh var.
Suda huzur,
mezarlıkta sukunet,
Karlı gülde umut,
teknede sonsuzluk,
sarmaşığın içindeki tomurcuklarda ayrıntı, zıtlıktaki uyum...
Maşaallah ne güzel yakalamışsın.:KK200:

Maşaallah barekallah
Hepsinde ayrı bir ruh var.
Suda huzur,
mezarlıkta sukunet,
Karlı gülde umut,
teknede sonsuzluk,
sarmaşığın içindeki tomurcuklarda ayrıntı, zıtlıktaki uyum...
Maşaallah ne güzel yakalamışsın.:KK200:
Bak bu en sevdiğim,en çok tefekkür ettiğim fotoğraf. Üzerine konuşsam da yetersiz kalır anlamı ziyan olur gibi.

Eklentiler

• Screenshot_20221121-223850_Gallery.jpg
    Screenshot_20221121-223850_Gallery.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 62
Ve kimseden el uzatmasını bekleme. Beklentiler hep yordu. Haklıydım ya da kimse mecbur değildi nazlanmak istedim belkide bilemiyorum ama kendim kalkmayı öğrendiğimden beri daha güçlü ve cesurum. O tipler evet bende de geride kaldı iyi ki de. Negatif enerji veren,enerjimi sömüren kim varsa ötede dursun. 🥰
Ben beklemiyordum kimseden el uzatmasını. Beklemedim de.
Sonraları fikirlerine değer verdiğim ve enerji işleriyle uğraşan bir arkadaşım talep etmemi söyledi." Biri senden birşey mi istedi, sen de ondan birşey yapmasını iste."dedi. Bir düşünmedim değil...
Komşun bir iş mi yapmanı istedi, sende ona kahve yap da içelim de, mesela dedi.
🤔🤔🤔
Bunu değerlendiriyorum kafamda çok oturtamasam da, doğru tarafları olduğunu gördüm. Bakalım, ortayı buluruz herhalde.😅

Ben beklemiyordum kimseden el uzatmasını. Beklemedim de.
Sonraları fikirlerine değer verdiğim ve enerji işleriyle uğraşan bir arkadaşım talep etmemi söyledi." Biri senden birşey mi istedi, sen de ondan birşey yapmasını iste."dedi. Bir düşünmedim değil...
Komşun bir iş mi yapmanı istedi, sende ona kahve yap da içelim de, mesela dedi.
🤔🤔🤔
Bunu değerlendiriyorum kafamda çok oturtamasam da, doğru tarafları olduğunu gördüm. Bakalım, ortayı buluruz herhalde.😅
Aaaa ilginç bir bakış açısı.Denemeye değer😀

Bence senin fotoların amatörlükten ziyade makinenin kalitesiyle de alakalı.
Netlik anlamında diyorum.
Ama zaten iş olarak düşünmediğin, sana huzur vermesini, mutlu etmesini istediğin için çok da önemli bir ayrıntı değil gibi.
Haddimi aştıysam özür.🙈

Bence senin fotoların amatörlükten ziyade makinenin kalitesiyle de alakalı.
Netlik anlamında diyorum.
Ama zaten iş olarak düşünmediğin, sana huzur vermesini, mutlu etmesini istediğin için çok da önemli bir ayrıntı değil gibi.
Haddimi aştıysam özür.🙈
Estağfurullah 😅öyle öyle farkındayım. İlerletmek istiyordum bir sürü şey girdi araya. Aklımın bir yerinde ama hep.Seviyorum ve çekiyorum hepsi bu.🥰

Bakıp bakıp "kupkuru ağaç gövdesinden can yeşerten Yaradan seni yolsuz bırakmaz"diyorum.
Ayette var zaten hani "“De ki: “Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir” (Zümer, 39/53).
Ümitsiz olmak da yasaklanmış. Çünkü herşeyi elinde tutan sonsuz kudret sahibi Rabbimiz var çok şükür.❣

Ayette var zaten hani "“De ki: “Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir” (Zümer, 39/53).
Ümitsiz olmak da yasaklanmış. Çünkü herşeyi elinde tutan sonsuz kudret sahibi Rabbimiz var çok şükür.❣
Bin şükür🤗

X