- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
- Konu Sahibi Denizesmer
Aslında her üye olurken şöyle küçük bi iki soru sorup doğru cevap gelmeyince üye alınmasa süper olurBdvye giriste iq mu sorsalar napsalar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında her üye olurken şöyle küçük bi iki soru sorup doğru cevap gelmeyince üye alınmasa süper olurBdvye giriste iq mu sorsalar napsalar?
Aslında her üye olurken şöyle küçük bi iki soru sorup doğru cevap gelmeyince üye alınmasa süper olur
Bikere kazen yazmıştı ya. Girişte babanızın kız kardeşine ne denir demiş. Ona benim iki halam var hangisinin adını yazayım diye mesaj atmışlar :) şöyle genel beş soru sormak mükemmel olur :)Hahaha 35+34=? falan gibi :)
Çok romantikSen yapıştır kocan çeksin. Sonra kocan yapistirsin sen çek. Hayatınıza bir renk gelir hem de birlikte zaman geçirmiş olursunuz
Bir de mum isigi tamamdır. Bence çiftler bunu denemelilerÇok romantik![]()
Toplanıp yardıma mi gitsek?bdv de ilginç oldu ???? ne yapalım anlamadım derdini de anlamadım ama neyse..
Bir de mum isigi tamamdır. Bence çiftler bunu denemeliler![]()
Gel canim sanada yaparizNapalım, ağdaya yardıma mı gelelim?![]()
Yok kuz sengelsen yeterToplanıp yardıma mi gitsek?
![]()
Yok kuz sengelsen yeter. Yardima geleyimmiToplanıp yardıma mi gitsek?
![]()
Sen kendini becerdeGel canim sanada yapariz
Hahaha 35+34=? falan gibi :)
O zor astoria,az insaf.Geçen bir yerde radyo açmışlar,8+8 kaç diye soruluyor,sözüm ona kimi diyor 17,kimi diyor 19,spikerde hayır yanlış,doğru cevaba şunlar hediye diyor
![]()
Sen kendini becerdeYok kuz sengelsen yeter. Yardima geleyimmi
Bu da bilinmeyecek değildir artık tabi de,radyocunun amacı telefonla.radyonun,aranmasını sağlamak,bilemeyenler işin tuzak kısmıydı,işin komik yanı,çevredeki bazı insanlarda aa ben biliyorum ki,16 arasak mı dedilerYok artıııkk![]()