Mükemmel değilim elbet eksiğim vardır. Bu konu üzerinden konuşacaksak temizlik ve bakıma önem veren biriyim sadeceAnladim tatlim sen mukemmelsin
Veriosunda konu sahibine kocan seni aldatir bile dedin nerdeyse.. yok sogurbilmem ne.. temizlik imandandir bende onem veririm ama bu kadin belliki iyi hissetmiyor kendini..kocan sogur bilmem ne yanlis seylerbans goreMükemmel değilim elbet eksiğim vardır. Bu konu üzerinden konuşacaksak temizlik ve bakıma önem veren biriyim sadece
konuya yazılan mesajları okurken cevap vermeden geçemedim. benim bebeğim erkek ama yüzüm minik minik kırmızı sivilce oldu, baya çirkinleştimBebek kız mı bu arada?
Hurafedir belki ama kızı olan tüm arkadaşlarım hamileyken çirkinim moduna girmişti
canım çok dert etme bunları geçici bir dönem sonuçta ama iyice salma kendini. ben 16 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim ama dikkat etmye çalışıyorum. saçlarımı zaten boyatmıyordum o yüzden o konuda rahatım. 2 haftada bir kaş bıyık vs alıyorum. her gün de duşumu alıyorum. kendimi temiz hissediyorum o bile çok güzel. salmıycam kendimi diye söz vermiştim beslenmeme de dikkat ediyorum. aslında zor şeyler değil bunlar insan kendini mutlu hissediyorKızlar hamileyken ben kendimi çok bırakıyorum nasıl olsa hamileyim ya saç boyası yasak kaş bıyık düzenli almıyorum karnım çok büyüdü ağdamı yapamıyorum kuaförden çekiniyordum ama mecbur kaldım sir ağda yaptım sürekli kuaföre de gitmek istemiyorum bi de özel bölge çok ağrıyor kilolar almış başını gidiyor kıyafet giyinip takıştırayım hevesi de yok makyajı da bıraktım sanırım eşimin askerlik arkadaşı gibiyim kadınsı değilim artıkcilve de kalmadı
Konu sahibinide eşinide tanımam bilmem,aldatır demek haddime değil. Burda hergün örnek konuları görüyoruz sonuçta.Veriosunda konu sahibine kocan seni aldatir bile dedin nerdeyse.. yok sogurbilmem ne.. temizlik imandandir bende onem veririm ama bu kadin belliki iyi hissetmiyor kendini..kocan sogur bilmem ne yanlis seylerbans gore
Haklisinda aldatcsk adam kasinabiyigina bakmaz canim emin ol.. herneyse buarada cok guzel pasta borek tarifleri var yemek bolumunde bak istersen bi gun lazim olur belkiKonu sahibinide eşinide tanımam bilmem,aldatır demek haddime değil. Burda hergün örnek konuları görüyoruz sonuçta.
O konunun uzmanı sayılırım kaç aldatma davası gördüm bi bilsen.. kıl,tüy hikaye allah ahlaklı insanlarla karşılaştırsın.Haklisinda aldatcsk adam kasinabiyigina bakmaz canim emin ol.. herneyse buarada cok guzel pasta borek tarifleri var yemek bolumunde bak istersen bi gun lazim olur belki
Sonra da doğumdan sonra eşim benden uzaklaşıyor diyorsunuz. Bence kadın her zaman kadındır. Bakımı bırakmayın hamile oup çok tatlı kadınlar Tanıyorum. Hamilelikte insanın yüzüne güzellik geliyor.Ya sonrası araya soğukluk girerse
Ondan sonra eşim benden soğudu ilgi göstermiyor.Kızlar hamileyken ben kendimi çok bırakıyorum nasıl olsa hamileyim ya saç boyası yasak kaş bıyık düzenli almıyorum karnım çok büyüdü ağdamı yapamıyorum kuaförden çekiniyordum ama mecbur kaldım sir ağda yaptım sürekli kuaföre de gitmek istemiyorum bi de özel bölge çok ağrıyor kilolar almış başını gidiyor kıyafet giyinip takıştırayım hevesi de yok makyajı da bıraktım sanırım eşimin askerlik arkadaşı gibiyim kadınsı değilim artıkcilve de kalmadı
Ben de tam tersi hamileyken cok bakimliydim.Normalde de kisisel bakimima çok duskunumdur peki simdi anne olunca ne oldu?upuzun saclarimi kisacik kestirdim.Kaş-biyik deseniz almiş basini gitmis duş almak bile buyuk bir luks oldu.Belki sizde tam tersi olur hem cocuguna hemde bakimina ozen gosteren supermom'lardan olursunuz kim bilir? :)Kızlar hamileyken ben kendimi çok bırakıyorum nasıl olsa hamileyim ya saç boyası yasak kaş bıyık düzenli almıyorum karnım çok büyüdü ağdamı yapamıyorum kuaförden çekiniyordum ama mecbur kaldım sir ağda yaptım sürekli kuaföre de gitmek istemiyorum bi de özel bölge çok ağrıyor kilolar almış başını gidiyor kıyafet giyinip takıştırayım hevesi de yok makyajı da bıraktım sanırım eşimin askerlik arkadaşı gibiyim kadınsı değilim artıkcilve de kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?