Kişisel temizlik bakım derdi

Mükemmel değilim elbet eksiğim vardır. Bu konu üzerinden konuşacaksak temizlik ve bakıma önem veren biriyim sadece
Veriosunda konu sahibine kocan seni aldatir bile dedin nerdeyse.. yok sogurbilmem ne.. temizlik imandandir bende onem veririm ama bu kadin belliki iyi hissetmiyor kendini..kocan sogur bilmem ne yanlis seylerbans gore

canım çok dert etme bunları geçici bir dönem sonuçta ama iyice salma kendini. ben 16 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim ama dikkat etmye çalışıyorum. saçlarımı zaten boyatmıyordum o yüzden o konuda rahatım. 2 haftada bir kaş bıyık vs alıyorum. her gün de duşumu alıyorum. kendimi temiz hissediyorum o bile çok güzel. salmıycam kendimi diye söz vermiştim beslenmeme de dikkat ediyorum. aslında zor şeyler değil bunlar insan kendini mutlu hissediyor

Veriosunda konu sahibine kocan seni aldatir bile dedin nerdeyse.. yok sogurbilmem ne.. temizlik imandandir bende onem veririm ama bu kadin belliki iyi hissetmiyor kendini..kocan sogur bilmem ne yanlis seylerbans gore
Konu sahibinide eşinide tanımam bilmem,aldatır demek haddime değil. Burda hergün örnek konuları görüyoruz sonuçta.

Konu sahibinide eşinide tanımam bilmem,aldatır demek haddime değil. Burda hergün örnek konuları görüyoruz sonuçta.
Haklisinda aldatcsk adam kasinabiyigina bakmaz canim emin ol.. herneyse buarada cok guzel pasta borek tarifleri var yemek bolumunde bak istersen bi gun lazim olur belki

Haklisinda aldatcsk adam kasinabiyigina bakmaz canim emin ol.. herneyse buarada cok guzel pasta borek tarifleri var yemek bolumunde bak istersen bi gun lazim olur belki
O konunun uzmanı sayılırım kaç aldatma davası gördüm bi bilsen.. kıl,tüy hikaye allah ahlaklı insanlarla karşılaştırsın.
Pasta,börek ilgi alanım değil yapmayı değil yeme kısmını seviyorum.. teşekkürler tavsiye için

Bende hamileyken aynı o moddaydım, kendimi şişman, çirkin bakımsız hissediyordum.

Öncelikle bi kan verin, kanınız düşükse muhtemelen enerjiniz ondan düşmüştür. Kalkıp duş alıp bi allık bi rimel bi ruj sürmek zor değil. Şimdi eski resimlere bakıyorum gayette çok şişman olmayan her hamile gibi tatlı bi hamileymişim meğer.

Herşey sizin elinizde, hayatınızda farklı bi dönemdesiniz. Bu dönemde seksi olamazsınız belki ama şık bi hamile olabilirsiniz. Kilo aldım diyorsanız da giyinip güzelce yürüyüş yaparak hem kilodan kurtulur hem kolay Doğum yapma şansına sahip olursunuz.

Siz mutlu olursanız bebiş mutlu olur, hormonların oyununa gelmeyin :)

Ondan sonra eşim benden soğudu ilgi göstermiyor.
Bende bugünden itibaren bakım düzeni koyiyorum kendime. Bakımlı ve alımlı olmaya gayret göstercem. Nette gördüğüm kadınlara imreniyorum. Henüz yaşım küçük gencim ama fazla saldım kendimi.

Yani biz napalim gelip kaşını bıyığını biz mi alalım zorla? Al eline bı cımbız otur madem.

Hem farkındasın hem de şikayetleriylesun. Bıyık sakal karışmış kadın kadar çirkini yoktur herhalde.

Ben de tam tersi hamileyken cok bakimliydim.Normalde de kisisel bakimima çok duskunumdur peki simdi anne olunca ne oldu?upuzun saclarimi kisacik kestirdim.Kaş-biyik deseniz almiş basini gitmis duş almak bile buyuk bir luks oldu.Belki sizde tam tersi olur hem cocuguna hemde bakimina ozen gosteren supermom'lardan olursunuz kim bilir? :)

Kas biyik bilmem ne sknti degilde.. oraya agda yapilmiyor artik son iki defaya kadar direndim agdada ama olacak gibi degil artik..dayan jilete...napalim gebelikten sonra doneriz kismetse geri agdaya..hamilelikte salmak niye oluyorki.. kilo zaten alcan belli birsey..oturup esinizin kiyafetlerini tshirtlerini giymeyin bence.. kokos olmakta gerekmez. Herseyin bi orta yolu vardir.. temiz olsan kil tuy isini halletsen bi kactanede gebelik kiyafeti tamamdir. Bi taraflarim agrimadigi surece bu dediklerimi gunluk yaparim..ama hastaysam yapamadigim zamanlar oluyor..

Gerci konu sahibininde dogum zamani gelmis sayilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…