Canim sende abarttin.. yahu doguma girerse herif neler gorecek.. yaw bu erkekler 24 saat cillop gibi geziyoda benimmi haberim yok? Abartmayin yorumlari lutfen.. gecici birsey yasiyor arkadas..ben esi icinden ziyade kendisi icin yapmasi taraftariyim.. ayrica gebelikte full makyaj? Hmmss zararli bilio musun o kadar kimyasalla dolasmak.. ozellikle gebeyken..Ee sonra ?? EŞİm benden uzaklaştı,bana yaklaşmıyor,ayrı yatıyoruz bla bla konuları okuyoruz burda. Adam bikere soğuyunca,tiksinince,sizi kadın gibi görmeyi unutunca bütün bunlar çok normal aslında.. erkeklerdende çok şey bekliyoruz. DUrum rahatsı edici dmeekki size bile batmış konu açmışsınız,kimbilir adam neler hissediyor ??
Sorunlar olmadığı sürece hamilelik normal bir süreçtir. Saç boyası dışında normal yaşantım hiç değişmedi hamilelikte. GAYet güzel giyinip,full makyaj gezdim hergün. Eşim, doğurup lohusalığın bitmesi için gün sayıyordu son zamanlarda. Kendinize bakmaktan vazgeçmeyin bıyıklı kadın mı olur allahaşkına ??
Hurafe murafe o çirkin olan benimBebek kız mı bu arada?
Hurafedir belki ama kızı olan tüm arkadaşlarım hamileyken çirkinim moduna girmişti
Bende cirkinlestim yahu.. yuzumde kirmizi kirmizi lekelerrrrrHurafe murafe o çirkin olan benim
İlk haftalarımda çok kötüydüm. Öğürmekten dolayı göz kapaklarımdan boğazıma kadar kırmızı lekeler. Birden her yerden fırlayan kıllar, hiçbir şekil almayan kirpileşen saçlarBende cirkinlestim yahu.. yuzumde kirmizi kirmizi lekelerrrrr
Boyatmayın saçınızı ne olacak ki?Bu diğer her leyi elden bırakacağınız anlamına gelmiyor.Daha önünüzde uzunca bi süre var kendizini bu kadar mötü bi havaya sokmayın.Yine her gün yüz saç bakımızıı yapın.Düzenli aralıklarla kuaföre gidin.Her canınızın çektiğini yeöeyin.Yiyecekseniz bile gündüz yeyin.Gidin cicili bicili hamiş kıyafetleri alın.Hayatınızın en tatlı dönemlerini kendize ziyan etmeyin bence.Kızlar hamileyken ben kendimi çok bırakıyorum nasıl olsa hamileyim ya saç boyası yasak kaş bıyık düzenli almıyorum karnım çok büyüdü ağdamı yapamıyorum kuaförden çekiniyordum ama mecbur kaldım sir ağda yaptım sürekli kuaföre de gitmek istemiyorum bi de özel bölge çok ağrıyor kilolar almış başını gidiyor kıyafet giyinip takıştırayım hevesi de yok makyajı da bıraktım sanırım eşimin askerlik arkadaşı gibiyim kadınsı değilim artıkcilve de kalmadı
Hayatımın hiçbir evresinde birileri için bişey yapmadım.. temizlik ve bakım olmazsa olmaz benim için. Evet kimi erkekler her daim cillop gibi geziyor. Yanına sokulduğumda ter kokan,koltukaltı kıllı bi erkek görmek beni rahatsız eder. Kendini salmış,saçlı sakallı paspal bi erkek enerjimi düşürür ve uzaklaşırım.. eşim hasta olmadığı sürece her daim bakımlıdır. Bende öyle.. güne duşla başlar asla kıllı tüylü,saç baş dağınık,ölü suratla gezmem.. hamileliktede full makyajla gezdim evet.. kullandığım ürünlerin hepsi cildine zarardan çok yarar sağlayan ürünler,marka ister misin ?? Doğumdan sonra kek börek mevzuları tarzım değil,hiç hamarat değilimdir kek tarifi bile bilmem,yapan var sağolsunCanim sende abarttin.. yahu doguma girerse herif neler gorecek.. yaw bu erkekler 24 saat cillop gibi geziyoda benimmi haberim yok? Abartmayin yorumlari lutfen.. gecici birsey yasiyor arkadas..ben esi icinden ziyade kendisi icin yapmasi taraftariyim.. ayrica gebelikte full makyaj? Hmmss zararli bilio musun o kadar kimyasalla dolasmak.. ozellikle gebeyken..
Biri derdini anlattiginda kendinizi ovmekten vazgecin lutfen.. dogumdan hemensonra kalkip pogca kek ikram edenler gibi.. bunu yapmayanlari dovuyolar bu sitedeherkes ayni olamaz, olmak zorundada degil..
Hayatımın hiçbir evresinde birileri için bişey yapmadım.. temizlik ve bakım olmazsa olmaz benim için. Evet kimi erkekler her daim cillop gibi geziyor. Yanına sokulduğumda ter kokan,koltukaltı kıllı bi erkek görmek beni rahatsız eder. Kendini salmış,saçlı sakallı paspal bi erkek enerjimi düşürür ve uzaklaşırım.. eşim hasta olmadığı sürece her daim bakımlıdır. Bende öyle.. güne duşla başlar asla kıllı tüylü,saç baş dağınık,ölü suratla gezmem.. hamileliktede full makyajla gezdim evet.. kullandığım ürünlerin hepsi cildine zarardan çok yarar sağlayan ürünler,marka ister misin ?? Doğumdan sonra kek börek mevzuları tarzım değil,hiç hamarat değilimdir kek tarifi bile bilmem,yapan var sağolsunCanim sende abarttin.. yahu doguma girerse herif neler gorecek.. yaw bu erkekler 24 saat cillop gibi geziyoda benimmi haberim yok? Abartmayin yorumlari lutfen.. gecici birsey yasiyor arkadas..ben esi icinden ziyade kendisi icin yapmasi taraftariyim.. ayrica gebelikte full makyaj? Hmmss zararli bilio musun o kadar kimyasalla dolasmak.. ozellikle gebeyken..
Biri derdini anlattiginda kendinizi ovmekten vazgecin lutfen.. dogumdan hemensonra kalkip pogca kek ikram edenler gibi.. bunu yapmayanlari dovuyolar bu sitedeherkes ayni olamaz, olmak zorundada degil..
Evet kız bebeğim ilki de kızBebek kız mı bu arada?
Hurafedir belki ama kızı olan tüm arkadaşlarım hamileyken çirkinim moduna girmişti
İkinci gebelik ve depresyonda gibiyim hiçbir şey istemyrmBebek kız mı bu arada?
Anladim tatlim sen mukemmelsinHayatımın hiçbir evresinde birileri için bişey yapmadım.. temizlik ve bakım olmazsa olmaz benim için. Evet kimi erkekler her daim cillop gibi geziyor. Yanına sokulduğumda ter kokan,koltukaltı kıllı bi erkek görmek beni rahatsız eder. Kendini salmış,saçlı sakallı paspal bi erkek enerjimi düşürür ve uzaklaşırım.. eşim hasta olmadığı sürece her daim bakımlıdır. Bende öyle.. güne duşla başlar asla kıllı tüylü,saç baş dağınık,ölü suratla gezmem.. hamileliktede full makyajla gezdim evet.. kullandığım ürünlerin hepsi cildine zarardan çok yarar sağlayan ürünler,marka ister misin ?? Doğumdan sonra kek börek mevzuları tarzım değil,hiç hamarat değilimdir kek tarifi bile bilmem,yapan var sağolsun
Abartılan bişey yok yani ortada,en azından bana göre. Yaşam tarzım bu çünkü.. erkek bu soğur.. bıyık ne ya? Aldırması 2 dk.. herkes cillop gibi gezsin değil burdaki mevzu.. mis gibi kokmak çok basit..su,sabun.. kıllarda gitti mi ohh ne güzel işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?