Kişisel temizlik bakım derdi

Birakmayin kendinizi hamileyim diye. Kiloya dikkat etmelisiniz zaten protein agirlikli beslenirseniz siz degil bebeginiz kilo alir. Siz ince kalirsiniz. Kas biyik agda icinde kuafore gidin,kadinsi olmak icin degil temizlik icin. Kendiniz mutlu olursaniz esiniz de mutlu olur. Esi mutlu etmek icin yapmiyoruz agdayi sonucta

Canim abartma istersen hasta değil hamilesin. Anne oluyorsun ama aynı zamanda bir eş her şeyden önemlisi bir kadınsın. Bu kadarcık şeyden soğuyacaksa soğusun diyen arkadaşlar yanlış düşünüyor. Kendinizi koyun esinizin yerine. Mesela ben asla istemem kocam paspal paspal gezsin evin içinde bakımsız dursun. Bi kas bıyık nedir ki recep ivedi givi gezmeye gerek yok. Git aldır 5 dk lik iş.

Sicaktan bole olabilir.. ama cnm simdiden boyleysen nasil olcak? Illa sacini boyamak zorunda degilsin.. kil almak bakim degildir temizliktir.. lutfen mumkunse oranizi buranizi alin aldirin.. kas biyikta al lutfen.. guzelce dusunu al is lerini bitirince guzelce giyin..bunlar kendini daha iyi hissettirecek emin ol.. ayrica bu kilolar vs gecici uzerine bi kac guzel pantolon tunik elbise tarzi seyler al.. kimi bosa para harciyorum diye dusunuyo ama bence oyle degil..kendini iyi hissetmen dunyaya bedel.. hem bi kez aliyosun butun gebeliklerinde giyiyosun..

Ee sonra ?? EŞİm benden uzaklaştı,bana yaklaşmıyor,ayrı yatıyoruz bla bla konuları okuyoruz burda. Adam bikere soğuyunca,tiksinince,sizi kadın gibi görmeyi unutunca bütün bunlar çok normal aslında.. erkeklerdende çok şey bekliyoruz. DUrum rahatsı edici dmeekki size bile batmış konu açmışsınız,kimbilir adam neler hissediyor ??
Sorunlar olmadığı sürece hamilelik normal bir süreçtir. Saç boyası dışında normal yaşantım hiç değişmedi hamilelikte. GAYet güzel giyinip,full makyaj gezdim hergün. Eşim, doğurup lohusalığın bitmesi için gün sayıyordu son zamanlarda. Kendinize bakmaktan vazgeçmeyin bıyıklı kadın mı olur allahaşkına ??

Canim sende abarttin.. yahu doguma girerse herif neler gorecek.. yaw bu erkekler 24 saat cillop gibi geziyoda benimmi haberim yok? Abartmayin yorumlari lutfen.. gecici birsey yasiyor arkadas..ben esi icinden ziyade kendisi icin yapmasi taraftariyim.. ayrica gebelikte full makyaj? Hmmss zararli bilio musun o kadar kimyasalla dolasmak.. ozellikle gebeyken..

Biri derdini anlattiginda kendinizi ovmekten vazgecin lutfen.. dogumdan hemensonra kalkip pogca kek ikram edenler gibi.. bunu yapmayanlari dovuyolar bu sitede herkes ayni olamaz, olmak zorundada degil..

Sıcaklarda hamilelik çok zor geçiyor biliyorum. Ama az bir özenle halledilmeyecek şeyler değil. Ayrıca kocam ter kokuyor yıkanmıyor diye konu açanlara pis adam boşanma sebebi filan deniyor. O zaman bizler de salmayalım az da olsa bakımlı kaşsız bıyıksız olalım . Hayırlı doğumlar dilerim.

ilk 3 ay bulantılardan kendime pek bakamamıştım ama sonra hamileliğin tadını çıkardım. süslendim püslendim gezdim insan hayatında kaç kere hamile olur ki. bu kadar salmayın. ilerde güzel hatırlayın derim.

tamam sıcak ama önce bi kuaför sonra en az bir ay rahat rahat elbise giyersiniz.ferah ferahta gezersiniz:)

bunlar geçici durumlar öle duşunun. ben agdayı bıraktım aynayı koyuyorum onume 2 gunde bir jiletle alıorm 1 dakikada oh mis agrıya ve acısına dayanamıorm hassaslaştım galiba. şu aşamada bende saç boyasını bıraktım kapalıyım gerçi ama evde en azından saçlarımı düzleştiriyorum bi rimel allık hafif ruj sürüyorum kendimi daha iyi hissediyorum hergün duş alıp zinde oluyorum. kaş bıyık bunu kesinlikle aksatmayın özen gösterin cünkü uzayınca insanın aynaya bakası gelmiyor makyaj yapsa yakışmıyor. bide pozitif düşünelim doğurunca gidecek kilolar fıstık gibi oluruz yine

Daha haftan cok küçük ya çok erken salmissin :) ben bu dediklerini 32den sonra filan hissetmiştim. Aynanın önünden bile gecmek gelmiyordu icimden

Bende cirkinlestim yahu.. yuzumde kirmizi kirmizi lekelerrrrr
İlk haftalarımda çok kötüydüm. Öğürmekten dolayı göz kapaklarımdan boğazıma kadar kırmızı lekeler. Birden her yerden fırlayan kıllar, hiçbir şekil almayan kirpileşen saçlar dedim bu çirkinliğe birde erkek olsa trip atarım bebişime. İnsan anasından güzelliğini alacağına verir diye.Çok şükür o günleri minik lekelerle atlatmaya çalışıyorum şuan ama o ESKİ HALİMDEN ESER YOK ŞİMDİ modundayım

ya ne kadar mükemmel kadınların olduğu bir dünyada yaşıyoruz...
Hiç biri hayatının hiç bir döneminde salmıyor...
Herkes evde adeta birer Bihter ziyagil.

Sevgili konu sahibi,
Hamilesin, tabiki bu bir hastalık değildir veya sana şımarıklık/nazlılık hakkı vermez.
Ama bu 4x4 lük kadınlık mesaisi aksadı diye de dünyanın sonu değil.
Bir kere hava aşırı aşırı sıcak..
isteksizliğiniz, tembelliğiniz, yerinizden kalkamamanız bundan da olur...

herkes aynı hamilelik geçirmiyor.
İkinci hamileliğim, 36. Haftadayım.
İlkinde üst düzey enerjimle, her şeyimi kendim yapan, günlük duş, evde düzgün kıyafetler, duzleştirilmiş saçlar, neredeyse doğuma gidene kadar aksamayan bir cinsel isteği olan ben bunda tam tersiyim.
Çünkü 30. Haftadan beri ağrıdan ölüyorum, kıvranıyorum.
30. Haftaya kadar olan kısmı da pek parlaktı diyemem, 2 yaşındaki oğlumla yoruluyordum, halsizdim. İlk 3 ay 4 kilo verdim. Bütün günü pijama ile geçirdiğim günler oldu...

Ama lütfen! Hamileyim diye böyle olmamalıyım.
Kocamı ihmal etmemeliyim. Mazallah ilgisizlikten ölür sonra.

Ben asgari yasıyorum su sıralar. Haliniz yoksa siz de öyle yapın.
Havalar çok sıcak günde 1 bazen 2 kere duş alıyorum.

Bu sıcakta saçla başla uğraşamadığım için genelde örgü kullanıyorum, bu hafta fırsat bulursam kestirmeyi planlıyorum...

Tüy-kıl derdim yok, o konuda şanslıyım vakti zamanında lazer epilasyon yaptırmış olmanın rahatlığını yasıyorum. Olsaydı ve canımı yakıyor olsaydı muhtemelen jilet kullanırdım, hamile halimle bir de o acıya gelemem...
Kadınlar için olanlardan kullanın mutlaka.

Kaş-bıyık iyice saldığınız dönemler için evde yüz için olan ağda bantlarından bulundurun en azından bıyık 2 dakikada hakedersiniz. Ellerinize yıkarken söyle aynada görseniz iki cırt tamam.

Kilo için sağlığınız açısından dikkat edin. Un-şeker den uzak durun, bol su için yeter.

Kıyafet olarak evde hamile taytı+uzun tshirt, tunik kullanmak en iyisi. Derli toplu görünüyor insan. Alışverişe üşeniyorsanız internetten alın.

Makyaj ve saç boyası hakkında gebelikte ben biraz katıyım.
Sac boyası hele organik diyene bile güvenim yok.
Doğal ürünler kullanmaya bakın..

Kendiniz için yapın. Kendinizi iyi hissetmek için.
Bir silkelenmek ruh halinize de iyi gelir. Ama bilin ki anormal değil, normal süreçler bunlar...

Boyatmayın saçınızı ne olacak ki?Bu diğer her leyi elden bırakacağınız anlamına gelmiyor.Daha önünüzde uzunca bi süre var kendizini bu kadar mötü bi havaya sokmayın.Yine her gün yüz saç bakımızıı yapın.Düzenli aralıklarla kuaföre gidin.Her canınızın çektiğini yeöeyin.Yiyecekseniz bile gündüz yeyin.Gidin cicili bicili hamiş kıyafetleri alın.Hayatınızın en tatlı dönemlerini kendize ziyan etmeyin bence.

Hayatımın hiçbir evresinde birileri için bişey yapmadım.. temizlik ve bakım olmazsa olmaz benim için. Evet kimi erkekler her daim cillop gibi geziyor. Yanına sokulduğumda ter kokan,koltukaltı kıllı bi erkek görmek beni rahatsız eder. Kendini salmış,saçlı sakallı paspal bi erkek enerjimi düşürür ve uzaklaşırım.. eşim hasta olmadığı sürece her daim bakımlıdır. Bende öyle.. güne duşla başlar asla kıllı tüylü,saç baş dağınık,ölü suratla gezmem.. hamileliktede full makyajla gezdim evet.. kullandığım ürünlerin hepsi cildine zarardan çok yarar sağlayan ürünler,marka ister misin ?? Doğumdan sonra kek börek mevzuları tarzım değil,hiç hamarat değilimdir kek tarifi bile bilmem,yapan var sağolsun
Abartılan bişey yok yani ortada,en azından bana göre. Yaşam tarzım bu çünkü.. erkek bu soğur.. bıyık ne ya? Aldırması 2 dk.. herkes cillop gibi gezsin değil burdaki mevzu.. mis gibi kokmak çok basit..su,sabun.. kıllarda gitti mi ohh ne güzel işte..

Hayatımın hiçbir evresinde birileri için bişey yapmadım.. temizlik ve bakım olmazsa olmaz benim için. Evet kimi erkekler her daim cillop gibi geziyor. Yanına sokulduğumda ter kokan,koltukaltı kıllı bi erkek görmek beni rahatsız eder. Kendini salmış,saçlı sakallı paspal bi erkek enerjimi düşürür ve uzaklaşırım.. eşim hasta olmadığı sürece her daim bakımlıdır. Bende öyle.. güne duşla başlar asla kıllı tüylü,saç baş dağınık,ölü suratla gezmem.. hamileliktede full makyajla gezdim evet.. kullandığım ürünlerin hepsi cildine zarardan çok yarar sağlayan ürünler,marka ister misin ?? Doğumdan sonra kek börek mevzuları tarzım değil,hiç hamarat değilimdir kek tarifi bile bilmem,yapan var sağolsun
Abartılan bişey yok yani ortada,en azından bana göre. Yaşam tarzım bu çünkü.. erkek bu soğur.. bıyık ne ya? Aldırması 2 dk.. herkes cillop gibi gezsin değil burdaki mevzu.. mis gibi kokmak çok basit..su,sabun.. kıllarda gitti mi ohh ne güzel işte..

Anladim tatlim sen mukemmelsin makyaj dedigin seyler asla yararli olamaz buarada..erkeklerin gunluk bakimlariyla kadinlarin gebelik donemleri asla kiyaslanamaz..gerekli tavsiyeyi verdim konu sahibine bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…