Ya sonrası araya soğukluk girerseAynı bendaha güzel ve daha rahat değil mi
Mevsimsel depresyondayız sanırımBen sıcaklardan böyleyim ya.
Şaka bir yana bende böyleyim aynı. Ama dün itibari ile bir dur dedim kendime gittim orama burama ağda yaptırdım kaşlar bıyıklar temizlendi saç zaten doğal. Sabah işe giderken makyajımıda yaptım oh mis. Elimden geldiğince cilvelerede başladıkmı tamamdır. Kıyafet konusunda ne bulursam giyiyorum durumundayım hala ama yapcak bir şey yok birşeylere sığamıyorum artık. Askerliğin bitme vaktiKızlar hamileyken ben kendimi çok bırakıyorum nasıl olsa hamileyim ya saç boyası yasak kaş bıyık düzenli almıyorum karnım çok büyüdü ağdamı yapamıyorum kuaförden çekiniyordum ama mecbur kaldım sir ağda yaptım sürekli kuaföre de gitmek istemiyorum bi de özel bölge çok ağrıyor kilolar almış başını gidiyor kıyafet giyinip takıştırayım hevesi de yok makyajı da bıraktım sanırım eşimin askerlik arkadaşı gibiyim kadınsı değilim artıkcilve de kalmadı
Normal bir ara geliyor öyle salmalar ama sonra eşin veya kv laf sokunca bir kendine geliyorsun ne oluyor diye. Kişisel temizliğinizi yapın salmayın kendinizi. Ben hamile iken kuaföre gider hepsini yaptırırdım. Çünkü bir Doğum anında siz temiz değilseniz hemşireler çok söyleniyormuş sizi orada rezil ederler o daha mı iyi. Ayrıca saç boyası olmada bile günlük bakımınızı yaptırınKızlar hamileyken ben kendimi çok bırakıyorum nasıl olsa hamileyim ya saç boyası yasak kaş bıyık düzenli almıyorum karnım çok büyüdü ağdamı yapamıyorum kuaförden çekiniyordum ama mecbur kaldım sir ağda yaptım sürekli kuaföre de gitmek istemiyorum bi de özel bölge çok ağrıyor kilolar almış başını gidiyor kıyafet giyinip takıştırayım hevesi de yok makyajı da bıraktım sanırım eşimin askerlik arkadaşı gibiyim kadınsı değilim artıkcilve de kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?