- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
-
- Konu Sahibi Tasbebek09
Ben de sporu çok aksattım pilatese gidiyordum , senin ki spor salonu mu gittiğin fitness mıSelamlar tekrardan geldim.
arkadaşım gitti.Eski günlük rutinime geri dönebilirim. bu ay çok koşturcamalı bir aydı. çokta uzun geldi. sanki aralık ayı geçmek bilmedi, ben öyle hissettim. Doğru düzgün kitap okumadım. ingilizce hiç çalışmadım. 3 hafta spora da gitmedim. spora gidemediğim için yine bel ağrım arttı. boyun düzleşmem var ve spor iyi geliyordu.evet bugün başlıyorum tekrardan.
bugünkü planlar,
İngilizce çalışılacak
kitap okunacak.
spora gidilecek
yemek yapılacak (menüm kara lahana diblesi, şehriyeli tavuk suyu çorbası.)
bide planımda excel eğitimi almak var. onu araştırcam. işyerinde excel çok lazım oluyor. bilmediğim detaylar var onları öğrenmem lazım. uzaktan eğitimle excel kursu bakcam.
evet canım fitness a gidiyorum. zamanında grup pilateste yaptım. daha eğlenceli oluyor. fitness ta tek takılıyorum. sıkılıyorum biraz gidip geliyorum sadece. konuşacağım kimsede yok. hocayla konuşuruz tek. burası öğrenci yeri hepsi öğrenci yaşları küçük. pilates olsa fitness a gitmem bile. sıkıldım biraz. 3 ay yazılmıştım. süresi var diye şuan gidiyorum.Ben de sporu çok aksattım pilatese gidiyordum , senin ki spor salonu mu gittiğin fitness mıbi taraftan acaba fitness a da mı yazılsam diyorum yürüyüş bisiklet vs onları yaparım diye suan gaza ihtiyacım olduğunu farkettim
Haftada 2 gidiyordum ama şimdi başka yer buldum haftada 3 gün fitness’ın içinde bir yer ekstra fitness alabiliyorum ama haftada 3 gün olursa iyice pertim çıkabilirevet canım fitness a gidiyorum. zamanında grup pilateste yaptım. daha eğlenceli oluyor. fitness ta tek takılıyorum. sıkılıyorum biraz gidip geliyorum sadece. konuşacağım kimsede yok. hocayla konuşuruz tek. burası öğrenci yeri hepsi öğrenci yaşları küçük. pilates olsa fitness a gitmem bile. sıkıldım biraz. 3 ay yazılmıştım. süresi var diye şuan gidiyorum.
haftada kaç kere gidiyorsun pilatese. çok ağır gelmez dersen yazıl fitness a da. ben pilatese gittiğim zaman fitness denedim de ağır geldi. yapamadım. zumba düşünüyorum bende ya eğlenceli geliyor. burada küçük yer öyle şeyler çok yok pek.
aydın kuşadası dimi senin orası. orda olur ya öyle şeyler.gelişmiş bir şehir.yani insan olarakta. burası biraz kapalı bi yer olduğu için çok yok. merkezde vardır varsa oraya da gitmesi gelmesi yorgunluktan ölürümHaftada 2 gidiyordum ama şimdi başka yer buldum haftada 3 gün fitness’ın içinde bir yer ekstra fitness alabiliyorum ama haftada 3 gün olursa iyice pertim çıkabilir
Hic mi yok senin orda grup pilates ben de küçük bir yerdeyim burda bile varpilates genel olarak bana daha iyi geldi yumurtalık ve rahim içinde en iyi spor demişti doktorum direkt çalıştırıyor adet düzenlemişti bende o yüzden daha çok tercih ederim fitness aslında sosyallesmek icin mi gitsem demiştim ama sen yalnız oluyorum sohbet yok dedin o da doğru
pilates yokmuş ya açılırsa haberiniz olur dediler. evde ekipman alıp kendim yapmayı düşünüyorum. :)çarşamba cumaları sabah 10’da pilatese başladım ilk seansa gittim yarın da gidicem çok iyi geldi ama suan ağrı içindeyim
Pilatesi öneriyorum varsa mutlaka git
Sabah seansına gitmem çok iyi geldi erken cıkıyorum evden cafede bi kahve içiyorum öyle gidiyorum
merhaab excel eğitimi ben de almak istyorum. bir gelişme oldu muSelamlar tekrardan geldim.
arkadaşım gitti.Eski günlük rutinime geri dönebilirim. bu ay çok koşturcamalı bir aydı. çokta uzun geldi. sanki aralık ayı geçmek bilmedi, ben öyle hissettim. Doğru düzgün kitap okumadım. ingilizce hiç çalışmadım. 3 hafta spora da gitmedim. spora gidemediğim için yine bel ağrım arttı. boyun düzleşmem var ve spor iyi geliyordu.evet bugün başlıyorum tekrardan.
bugünkü planlar,
İngilizce çalışılacak
kitap okunacak.
spora gidilecek
yemek yapılacak (menüm kara lahana diblesi, şehriyeli tavuk suyu çorbası.)
bide planımda excel eğitimi almak var. onu araştırcam. işyerinde excel çok lazım oluyor. bilmediğim detaylar var onları öğrenmem lazım. uzaktan eğitimle excel kursu bakcam.