Kısırlığı yenebiliriz ben yendim

Canım ben tup bebek tedavisine 3ay önce başladım ilk 1ay iğneleri kullanırken bu yaptıklarımı yapmaua başladım benim tüp bebek tedavim diğer tedavilere göre uzun sürdü böle daha sağlıklı oluyormuş mantıken banada zekice geldi.şimdi tüp bebekte çok iğne alıyoruz yumurtaları büyütmek için .benim doktorum ilk ayda yumurtalarımı büyüttü yumurtalarım toplandı embriyo oluştu sonra 2ay beni dinlenmeye aldı vucudumdaki ilaçları atıp düşük tehlikem olmaması için bu2ayda bol vitavimli hap ve bol vitamin diyeti uyguladım.iğnelerin yaptığı etkiler vucudumdan gitti.dondurulmuş embriyoların tutma olasalığı daha yüksekmiş bunu doktor çok kez denemiş ve bu yöntem daha uygun olduğu için ben2ay dinlendirilmeye alındım.10gün sonra yerleştirmem olacak.
Benim yumurtalarım toplanmadan önce iğnelerimi vurunmadan 20gün önce aç karnına çörek otu bal tarçın yedim.sonra yine sabah aç karnına arı sütü bal polen yedim.sebebi iğnelerle büyüyen yumurtala daha kaliteli olsun diye bunu yaptım gerçektende topladık spermle birleştikten sonra kalitesi 10aa çıktı...

Yeliz Uysal
selinbilgili33
GAMZE ERSOY
leylabilgin10
Miray Kurt

Bu 5 salağın da aynı kişi olup burada yazdıklarının tamamen senaryodan ibaret olduğunu biliyor muydunuz ?

Şimdi bunların önerdiği merkez veya doktor sakın beni aramasın. Gitsin yasal sürece "bu beni kötü duruma düşürmek için hazırlanmış bir kumpas" desin ki bu 5 salak kimmiş öğrenelim. Haaaa yok dava açmayacağız haklısınız derseniz de bir daha sakın üyelerimi salak yerine koymayın 2 gündür sabırla hata yapmanızı bekliyorduk.

Bir diğer senaryo da işgüzar bir personelin iyi niyetli böyle bir şey yapması, bir başka senaryo ise sizden memnun kalan bir hastanızın teşekkür şekli.

İnsanların umutları ile para kazanmak uğruna oyun oynayanlara gerekli ders ücretsiz veya ücretli (dava açarsanız belki benden para alırsınız) verilir...

Şimdi defolup gidin ...

Evra84 öyle umut verici konusmussun ki allah gönlündekini nasip etsin insallahhh bende sikintili günler yasiyorum umut verici seyler okumak iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…