Peki sizce hemen bir tüp bebek merkezindeki doktora mi gideyim yoksa bir başka doktor ile belirli tedavilere mi baslayayimmerhaba arkadaşlar.bende antalyada kemal beyın hastasıydım.bır oğlum var bu sayede.kemal bey bu zamana kadar gorduğum doktorların en ıyısı.tavsıye ederım.uye sahıbının yorumlarınada katılıyorum.allahım herekese nasıp etsın guzel duyguyu.
Melekcim güzel dileklerin için çok tşk ederimmm...umarım senin içinde herşey çok ama çok güzel olurrrrhakkında hayırlısı olsun...gerçekten durumu çok güzel özetlemşsin...senin için duayla....
Canım kemal bey eğer tüp bebeğe gerek duymuyorsa direk zaten sana tüp bebek uygulamıyor ismi tüp bebek merkezi.ama tüp bebeklik bir durumun olmadığına tespit edip başka yöntemlerde bu klinikte uygulanıyor.oraya gittiğimde ordaki hastalarla doktoru beklerken konuşuyoruz.bunu diğer hastalardan duyduğum ve konuştuğum için söylüyorum.hiç zaman kaybetme bu doktora git.ben 12doktor gezim.4yılım heba oldu.üstüne üstelik hep hayal kırıklığı ve üzüntüler yaşadım ne gerek var zaman kaybına bu kadar bebek sahibi olmayı arzularken.Peki sizce hemen bir tüp bebek merkezindeki doktora mi gideyim yoksa bir başka doktor ile belirli tedavilere mi baslayayim
İnşallah çocuğunuzu kucağınıza alırsınız sizde bir gün...Ne güzel anlatmışsiniz öyle Rabbim hayırlısı ile hamilelik haberinizi de almayi nasip etsin :) Bende hamile kalamiyorum esimde sorun yok ama bende yumurta olgunlaşmasinda ve atilmasinda sıkıntı var. Bu döngü bende 2 ayı buluyor. Şimdi tedaviye başladım iğne ile. İnşallah güzel haberler alırız. Bende Antalya da yaşıyorum Vitale'ye gidiyorum.
İnşallah :) Rabbim hepimizin umutlarını Hayır ve mutlulukla sonuçlandırsın. Ondan umut kesilmez :)İnşallah çocuğunuzu kucağınıza alırsınız sizde bir gün...
canım aslında onemlı bır problemın yok gıbı gorunuyor.dırek tup bebek mekezıne gıtmeyedebılırsın.ama eğer gıtmek ıstersen arkadaşlarında dedığı gıbı dırek tup bebeğe başlamıyorlar.aşılama ya da başka tedavıde onerebılırler.karar senın canım.allah yardımcın olsun.Peki sizce hemen bir tüp bebek merkezindeki doktora mi gideyim yoksa bir başka doktor ile belirli tedavilere mi baslayayim
Bende orayadan randevu almaya çalışacağım sizdeki çikolata kistini doktorlar hemen gördü mu.birde belirtilerini yazar misiniz ben kendim de endometriosizden şüpheleniyorum da lütfen cevap verir misinizCanım kemal bey eğer tüp bebeğe gerek duymuyorsa direk zaten sana tüp bebek uygulamıyor ismi tüp bebek merkezi.ama tüp bebeklik bir durumun olmadığına tespit edip başka yöntemlerde bu klinikte uygulanıyor.oraya gittiğimde ordaki hastalarla doktoru beklerken konuşuyoruz.bunu diğer hastalardan duyduğum ve konuştuğum için söylüyorum.hiç zaman kaybetme bu doktora git.ben 12doktor gezim.4yılım heba oldu.üstüne üstelik hep hayal kırıklığı ve üzüntüler yaşadım ne gerek var zaman kaybına bu kadar bebek sahibi olmayı arzularken.
Arkadaşlar merhaba,
Sitenize yeni üye oldum.ben yumurta sayısı çok az olan menopaza girme evresinde 30 yaşında 4yıllık evli çikolata kisti olan bir bayanım.bana doktorlar sen tüp bebek bile yapacak yumurtan olmayabilir dediler.3 folikül 16ya çıktı.tabiki kullandığım tüp bebek tedavisindeki ilaçlarda etkili oldu ama asıl önemli olan beslenme.ben bu işi çözdüm.nasıl yaptığımı sizlere anlatmak ve herkese faydalı olmak istiyorum hiç bişey imkansız değildir bence.ALLAHA Kalmışsa işimiz çok kolay demektir çünkü her doktor bana malesef çok umutsuz şeyler söyledi ve yaptı.başarısız kist ameliyatları aşılamalar....
Arkadaş ilk önce tedaviye başlamadan önce ALllah de ötesini bırak kitabını okuyun allaha tevekkül etmeyi öğreniyoruz çok faydalı buda tedavimin bir parçası...
Her sabah kalktığımda aç karnına arı sütü bal polen karşımını yedim akabinde 2bardak su içiyorum
Sonra kahvaltımda bol peynir,kaymak,bal,domates,biber,ceviz ,süt le yiyiyorum
Akabinde folik asit,elevit,corasprin içiyorum.
Öğlen arasında yoğurt ve meyve yiyorum
Akşam yemek esnasında 3adet havucu turpla rendeleyip limon eşliğnde salata şeklinde yiyiyorum
Gece yatarken 1avuç ceviz,badem,fındık yiyiyorum sonra bal tarçın çörek otu karışımımdan 1kaşık yiyp iyice çiğneyip yiyiyorum.
Sonuç 3folikülden 16folikül ve 5adet saglıklı embriyo oluştu.hani imkansızdı.hani yedeklenemeyecek kadar azdı yumurtalarım.
Bu işler herşey den önce ilk önce beynimizi sıkan bunaltan gereksiz şeylerden arınmak,iyi beslenmek,ve herzaman dua ile rahatlamak
Arkadaşlar bu arada söylemeyi unuttum her akşam yemekten sonra 1adet kivi 1dilim ananas,2adet mandalina yiyiyorum.
Bu arada 12doktor gezdim 13.ve son doktorum özel antalya tüp bebek merkezi kemal özgür.süper bir hoca.süper bir klinik.tavsiye ederim.doktorumu gördüm ve asla içimde şüphe olmadı.çünkü çok güven veren güler yüzlü çok bilgili işini iyi yapan birisi.her süreçte yanımda oldu.15gun sonra yerleştirmem olacak.benim yumurtalarım2ay önce toplandı.sebebi aldığım ilaçların vücümdan atarak sağlılı bir hamilelik geç
Rmem için yapıldı.çok da mantıklı.
ArkadaşLar eskiden asılama yapıldığı zaman sürekli endişe ile tedavimi yaptırıyordum gece uyuyamıyordum şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum sanki tedavi olan ben değilim heyecanım yok emin ellerde sağlığıam kavuşturulmuş bir şekildeyim.ilk önce tevekkül edin allah hiç kimsenin duasını geri çevirmez ben yüce rabbime ilk önce bana sağlık verecek bir doktora gitmeme vesile olması için çok dua ettim kemal beyi rüyamda gördüm.ona gitmişim.ve onu buldum.sonra tedaviye başladıktan sonra ben elimden geleni yapacağıma allahıma söz verdim ve bana iyi gelecek besinleri araştırıp yedim ve akabinde bol bol dua ettim.arkadaş cevremden uzaklaştım kimseye tedavi olduğumu söylemedim ilaçlarımı zamanında kullandım kontrollere doktoruma misafirliğe gider gibi endişesiz gittim.12doktor dediki yumurtalarım bile gelişmez noldu imkansız olan gelişmeyen yumurtalar nasıl 16adet olduda 5sağlıklı gelişimini tamamlamış embriyolarım oldu.
iMKANSIZ yoktur unutmayınnn
Sevgilerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?