• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kısırı soğuk su ile mi yoksa sıcak su ile mi yaparsınız?

Kısır yaparken bulgur nasıl ıslatılır?

• Soğuk su

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    42

MaTaHari

papatya
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
1.814
3
116
Diğer
Diğer konumda anketi açmayı unutmuşummm akannehir
Tekrar açıyorum diğerini kapattırcağım bilmiyorumkismile

Kızlar bunu hep merak etmişimdir.Her sorduğum kişiden farklı cevap alıyorum. :hulya:
Kısır yaparken bulguru sıcak su ile mi soğuk su ile mi ıslatıyorsunuz? CADIARZU
Hangisi daha lezzetli oluyor? sempatiksalakcinnicokacimcoook

sıcak suyla tabiyki yoksa nasıl yumuşayıp kabaracak ki? oyhhh canım çekti ben kısırımın üstüne tanımam ellerime sağlık herkes bayılır ne zaman toplansak yada bana gelseler kısır yaparmısınnnnnnnnnnnnnnn derler ...

ben sıcak suyla yapıyorum çok da seviyorum cokacimcoook

sıcak suyla ıslatılarak yapılır annemden öyle öğrendim...
ama bazıları pilav gibi pişirerek yapıyo öyle oluncada soğuk su koyuyo olabilirler.

bulguru bi kaba alırım üstüne sıcak su dökerim mis gibide olurcokacimcoook

soğuk suyla yapılıyormuymuş.ilk kez duydum.ben de sıcak suyla yapıyorum..

Soguk suylami diye sormak hatta anket acmak bile sacma,,,pilavi soguk suyla yapan gordunuzmuki? E buda ayni sey!

Soguk suylami diye sormak hatta anket acmak bile sacma,,,pilavi soguk suyla yapan gordunuzmuki? E buda ayni sey!

Pilavla kısırın aynı şey olduğunu ilk defa duyuyorum!akannehir
Benim bildiğim pilav sıcak su ile ıslatılarak yapılmaz,ocağın üstünde ateşte pişirilir.
Ayrıca sorduğumuza göre çevrede soğuk su ile yoğurarak yapan da olduğu için soruyoruz herhalde rastgele değil....

Haa size saçma mı geldi cevaplamazsınız olur biter... :delphin:

Pilavla kısırın aynı şey olduğunu ilk defa duyuyorum!akannehir
Benim bildiğim pilav sıcak su ile ıslatılarak yapılmaz,ocağın üstünde ateşte pişirilir.
Ayrıca sorduğumuza göre çevrede soğuk su ile yoğurarak yapan da olduğu için soruyoruz herhalde rastgele değil....

Haa size saçma mı geldi cevaplamazsınız olur biter... :delphin:

pilavada su koyarsın ateste o suyu ceker pilav

Sıcak suyla mı yaparlar,soğuk suyla mı ?Orasını bilmem ,ama biri bana acilen kısır yapsın.Canım çekti Aaaa!..kaydirigubbakcemile3

Back