Kısır mıyız.

catterflym

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.303
333
arkadaslar son zamanlarda kafama cok takıyorum.o yüzden sizinle paylasmak istedim.biz 3,5 yıllık evliyiz ve en az 2 yıldır korunmuyoruz.ama hıc hamıle kalmıyorum..daha yasım 27 eşiminde 31... Doktoroda gıtmek ıstemıyorum suan maddı olarak ılla olsun dedıgım bır donem degıl...kendı halıne bıraktık ama sızce bu bır sorun oldugunun belırtısı midir.."?

düzenli ilişkinizin olup olmadığı önemli bir nokta, günaşırı hadi bilemedin maksimum 3 günde bir ilişki olmadıktan sonra 10 senedir korunmasanız da çocuk olmaz ki.

Kısırmı Üslup yanlış ,kısır bulgurdan yapılan 3,5bayanın biraraya gelmesiyle akla gelip yapılan ,yanına büyük ihtimal dedikodunun eşlik ettiği bir pilavvv:)
Doktora görünmemizde fayda var şahsen bnm 3yıldır olmuyor Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin ..şimdi bu durumda bende kısırımmmmm

Bence bir problem olabilir yani iki yildir korunmuyorsunuz ve hamile kalmdiysan sikinti olabilir bi dra gidin en azindan tahliller yapilir belli olur neyin ne oldugu ama sebepsiz infertilite diye birsey de var ve kisirligin %60 ini olusturuyor yinede dra gitmenin faydasi var hic gitmiyim diyorsn belini ayaklarini sicak tut esine de keciboynuzu yedir

Cok tatlısın canım guldurdun beni :)
Rabbım en hayırlı zamanda nasıp etsın tum ısteyenlere....

Çocuk sahibi olamayana kısır denir, bunda tepki gösterecek ne var bilemedim. Doktorlara da tepki gösterin bari.

Konu sahibi, tam olarak kısırlık olmasa da doğal yolla hamile kalmanıza engel olan durumlar olabilir. Zaten şu anda çok istemiyorsunuz sanırım ama eğer zaman gerektiren bir tedaviniz olursa bence şimdiden doktora gidin, en azından neyin ne olduğunu öğrenin. Atıyorum 1 yıllık tedavi gerekiyorsa, çocuk istediğiniz zaman ona göre önceden başlarsınız.

2 yıl bebek sahibi olamamak için çok uzun bir süre. 1 seneden sonrası bir engelin habercisidir. Doktora gitmeden pek mümkün görünmüyor. Gerçekten isteyip hazır olduğunuz anda mutlaka doktora gidip sebebini öğrenin, gerekli tedaviye başlayın derim.

Çocuk olmasını çok takılmasanızda doktora gitmekte fayda var kaybedeceğin bir şey yok aksine olumsuz bir durum varsa kazanacağın şeyler olabilir, ayrıca kısır tabiri gerçekten pek hoş değil

2 yıl uzun bir süre,doktora gitmeniz şart illa özel hastane olacak diye birşey yok devlet hastanesinde gidebilirsiniz ,inşallah en yakın zamanda siz ve sizin gibi anne olmak olmak isteyen anne adayları çocuk sahibi olur.

Doktora gitmenizde fayda var. Eğer sorun varsa tedaviye baslarsiniz. Tedavi süreci yıllar olabiliyor...

Bence mutlaka en azından bir kadın doğumcuya kontrol olun allah korusun bir rahatsızlığınızda olabilir .. Birde ovulasyon testi alıp onlarla deneyebilirsiniz .. Umarım istediğiniz zamanda hayırlı evlatlarınız olur

Kısır neden denmez cunku incitici bir kelimedir. Kalkip da biri bana sen kisirsin dese cok üzülürüm.
Tipta bunun adi infertilite'dir.
Ayrıca devlet hastanesine gidip tetkikleri yaptirin bakin bakalim neyiniz varmis. Neden gitmemekte israr ediyorsunuz anlayamiyorum dogrusu...
Biz nerden bilelim ki?

Hamilemiyim acabadan sonra .birde kısırmıyım çıktı.tek çözüm doktor.maddi olarak para harcayacak kadar çok istemiyorum lafını da anlamadım.buraya konu açacak kadar istiyorsan doktora gidecek kadar da istiyorsun demektir.devlet hastaneleride ssk lıya bedava bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…