kişiliğim için ne önerirsiniz

beyazisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
259
107
kişisel gelişim kitap önerisi istiyorum önerebileceginiz kitap var mı
aslında kişisel gelişim kitaplarının insanı bencilleştirdiğini düsünüyorum ama birkaç tane de okumak istiyorum belki derdime care bulurum ümidiyle

Son düzenleme:
Eneyy..ben de pek beğenmedim galiba sanırsam. Bu nasıl bir mesaj :KK30: Kişiliğini neden beğenmiyorsun deyip kaçayım :KK53:

Herkesi ilgi alanı farklı. Ilgini ceken konularda kitaplar oku zaten kitap bu konusu nne olursa olsun sana bişey katar illkaki. Kisiligini neden sevmiyorsun?

Kişilik değişmez ki. Neysen o'sun...
Sadece daha kültürlü olur, daha çok şey öğrenirsin okuyarak.
Saçma sapan aşk romanları, sıradan best sellerlar okumadığın sürece okuduğun en ufak yazı bile sana bir şeyler katar.

Kişilik değişmez ki. Neysen o'sun...
Sadece daha kültürlü olur, daha çok şey öğrenirsin okuyarak.
Saçma sapan aşk romanları, sıradan best sellerlar okumadığın sürece okuduğun en ufak yazı bile sana bir şeyler katar.
değiştirmek demedim ki geliştirmek dedim.. yani daha da acayım insanlarla olan ilişkilerim

Kişilik yani adi üstünde.
Seni sen yapan en belirgin özellik.
Bende isterdim fevri olmayayim ya da daha sogukkanli olayim ama işte huyum kurusun...

kitap ismi bizzat önerebilecegın bır kıtap var mı
Göçebe diye bi kitap okumuştum baya kalin ama severek okumustum ben. Eskiden 2 günde 1 kitap okurdum eskisi kadar okumuyorum artik Basit gelir belki sana ama canan tanin bütün kitaplarini severek okudum. Kürk mantolu madonnayi okudum oda güzeldi..

Kitaplar insanların kişiliğini değiştirmez ki. Değişse benim değişirdi. Evde kitap koyacak yer kalmadı çekyatın altına koydum. Kitap insana çok şey katar, ruhunu yüceltir, kitap insanın en iyi arkadaşıdır.
Ama kişilik değişmez. Bende herşeye aniden parlama huyumun değişmesini isterdim ama yok olmuyor..

Insanlarla olan iletisimde kitaplar bi noktaya kadr ise yarar.
Gerisi pratige bagli.

ehliyette teori ve pratik hesabi, yola cikmadan neyi nasil uygularsin bilemezsin.

Yani en faydalisi: tecrube.

Göçebe diye bi kitap okumuştum baya kalin ama severek okumustum ben. Eskiden 2 günde 1 kitap okurdum eskisi kadar okumuyorum artik Basit gelir belki sana ama canan tanin bütün kitaplarini severek okudum. Kürk mantolu madonnayi okudum oda güzeldi..
tesekkür ederim, ben de kişilik vs.. kavramlar karıstı diye konu içerigini düzelttim, en kısa zamanda okuyacagım

Hmmm işe kişisel gelişim kitapları okumamakla başlayabilirsiniz. Ama illa da kişisel gelişim kitabı diyorsanız önerim "s**tir et" - yazarı john parkin

Insanlarla olan iletisimde kitaplar bi noktaya kadr ise yarar.
Gerisi pratige bagli.

ehliyette teori ve pratik hesabi, yola cikmadan neyi nasil uygularsin bilemezsin.

Yani en faydalisi: tecrube.
tabi orası öyle de tecrübeyi her gün ediniyorum zaten insanlarla kitaplardan da bır seyler katabılırım dıye dusundum

X