Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değiştirmek demedim ki geliştirmek dedim.. yani daha da acayım insanlarla olan ilişkilerimKişilik değişmez ki. Neysen o'sun...
Sadece daha kültürlü olur, daha çok şey öğrenirsin okuyarak.
Saçma sapan aşk romanları, sıradan best sellerlar okumadığın sürece okuduğun en ufak yazı bile sana bir şeyler katar.
kitap ismi bizzat önerebilecegın bır kıtap var mıHerkesi ilgi alanı farklı. Ilgini ceken konularda kitaplar oku zaten kitap bu konusu nne olursa olsun sana bişey katar illkaki. Kisiligini neden sevmiyorsun?
Göçebe diye bi kitap okumuştum baya kalin ama severek okumustum ben. Eskiden 2 günde 1 kitap okurdum eskisi kadar okumuyorum artik Basit gelir belki sana ama canan tanin bütün kitaplarini severek okudum. Kürk mantolu madonnayi okudum oda güzeldi..kitap ismi bizzat önerebilecegın bır kıtap var mı
değiştirmek demedim ki geliştirmek dedim.. yani daha da acayım insanlarla olan ilişkilerim
değiştirmek demedim ki geliştirmek dedim.. yani daha da acayım insanlarla olan ilişkilerim
ben kitap önerisi istiyorum daha cok.. yoksa konu kapatılır içerik aynı diye. bu konuyu kitap önerisi için acmıstımİnsanlarla nasıl bir ilişkiniz olsun istiyorsunuz?
Anladım ama nasıl bir kitap aradığınızı anlamadım :)ben kitap önerisi istiyorum daha cok.. yoksa konu kapatılır içerik aynı diye. bu konuyu kitap önerisi için acmıstım
tesekkür ederim, ben de kişilik vs.. kavramlar karıstı diye konu içerigini düzelttim, en kısa zamanda okuyacagımGöçebe diye bi kitap okumuştum baya kalin ama severek okumustum ben. Eskiden 2 günde 1 kitap okurdum eskisi kadar okumuyorum artik Basit gelir belki sana ama canan tanin bütün kitaplarini severek okudum. Kürk mantolu madonnayi okudum oda güzeldi..
konu içerigini düzelttim kişisel gelişim kitaplarıAnladım ama nasıl bir kitap aradığınızı anlamadım :)
Rica ederim ne demek :)tesekkür ederim, ben de kişilik vs.. kavramlar karıstı diye konu içerigini düzelttim, en kısa zamanda okuyacagım
kişisel gelişim üzerineAnladım ama nasıl bir kitap aradığınızı anlamadım :)
tabi orası öyle de tecrübeyi her gün ediniyorum zaten insanlarla kitaplardan da bır seyler katabılırım dıye dusundumInsanlarla olan iletisimde kitaplar bi noktaya kadr ise yarar.
Gerisi pratige bagli.
ehliyette teori ve pratik hesabi, yola cikmadan neyi nasil uygularsin bilemezsin.
Yani en faydalisi: tecrube.