Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sağ olunMümin Sekman'ın kitapları.. kişisel gelişim kitapları çoğunlukla, her şey senin elinde, istediğin başarıya ulaşmak senin isteğine azmine bağlı gibi bilgiler içerir.. Bazı sosyalleşme iletişim bilgileri olan kitaplar da olabilir tabi.
hemen edinecegim sağ olunBuaralar bende kişisel gelişim kitaplarına sardım.. Nil Gün ,Saim Koç kitaplarını önerebilirim kesinlikle. 'İnsanlara nasıl davranacaklarını biz öğretiriz' birlikte yazdıkları güzel bir kitaptır. Ayrıca Nil Gün ün 'Duyguların Simyası ' nı da önerebilirim
süreli yayınlar için ne önerirsnizOkudugum 3-5 kisisel gelisim kitabina bakarak sunu soyleyebilirim ki nerdeyse hepsi birbirinin tekrari.
cok fazla bu tarz kitap okuyarak fayda saglanabilecegini düşünmüyorum. Birkac tane edinmeniz yeterli .
eger kultur edinebilmek, ortamlarda sohbetlere dahil olabilecek.biri olmak istiyorsanız size nacizane tarih okumanizi oneririm. Hicbir zaman eskimeyecek bilgidir bunlar, ulkenik ozellikle yakin gecmisine ait sryler okursaniz hem siyaset hem din hem de gecmisimiz adina cok şey ognerebilirsiniz.
CAn Dundarin kitaplari bu konuda basarili, hem akici hem sikmiyor.
onun disinda aylik sureli yayinlari takip edebilirsiniz. Biri bilim biri edebiyat agirlikli olabilir.
bence insan bu sekilde kendini kişisel gelisim kitabi okumaktan daha fazla gelistirir.
sağ olun arastırayım:)ben bi tane küçükken okumuştum çok beğenmiştim %100 düşünce gücü
ama küçüklük algısıyla şu anki algı farklı tabi şimdi okusam beğenir miyim bilmem en azından bir ismini araştırabilirsiniz:)
Neden dalga geçiyorsunuz dalga gecilecek bir şey mi var ?Eneyy..ben de pek beğenmedim galiba sanırsam. Bu nasıl bir mesaj Kişiliğini neden beğenmiyorsun deyip kaçayım
eksileri bilmek isterdim aslında:)
gerçi her ne kadar eksiklerimizi bilmek istesek de duymak istemeyiz, duyunca aklımızı sürekli mesgul eder.. bilmeden kendi cabalarımızla eksiklerimizi bulup düzeltirsek cok iyi:)Patavatsiz insanlardan hoslanmasak bile bazen isine yaraya biliyor bu insanlar.
Kesinlikle Bilim Teknik. National Geographic de olabilir. Edebiyat ağırlıklı olanlardan Kitaplik dergisini aldim uzun sure. Yalniz edebi dergilerde kisisel zevk fazlaca agir basar. Onu tavsiyeden ziyade bir kitapcida tek tek inceleyerek hosunuza giden herhangi birini almayi tercih edebilirsiniz.süreli yayınlar için ne önerirsniz
gerçi her ne kadar eksiklerimizi bilmek istesek de duymak istemeyiz, duyunca aklımızı sürekli mesgul eder.. bilmeden kendi cabalarımızla eksiklerimizi bulup düzeltirsek cok iyi:)
tesekkür ederim üye olunabiliyor mu bunlara, yani gazete gibi eve gelseKesinlikle Bilim Teknik. National Geographic de olabilir. Edebiyat ağırlıklı olanlardan Kitaplik dergisini aldim uzun sure. Yalniz edebi dergilerde kisisel zevk fazlaca agir basar. Onu tavsiyeden ziyade bir kitapcida tek tek inceleyerek hosunuza giden herhangi birini almayi tercih edebilirsiniz.
dogru faydası da varOda pek kolay olmuyorki.
Evet bazen acidir gercekler.
Ama zamanla anliyorsun sana fayda sagladigini, heleki duzeltirsen o hatalari
Kitaplik su an nasil bir sistem yurutuyor bilmiyorum. Ama Bilim Teknik ve National Grographic e uye olabilirsiniz.tesekkür ederim üye olunabiliyor mu bunlara, yani gazete gibi eve gelse
cok tesekkürler:))Kitaplik su an nasil bir sistem yurutuyor bilmiyorum. Ama Bilim Teknik ve National Grographic e uye olabilirsiniz.
Bilim Teknik in bu yilki fiyati 50 lira. Gayrt uygun bence. Digeri biraz daha pahali.
kişisel gelişim kitap önerisi istiyorum önerebileceginiz kitap var mı
aslında kişisel gelişim kitaplarının insanı bencilleştirdiğini düsünüyorum ama birkaç tane de okumak istiyorum belki derdime care bulurum ümidiyle