içeriginden biraz bahsedebilir misiniz bunu duymustum sankı ya da bır yerde görmüs de olabilirimHmmm işe kişisel gelişim kitapları okumamakla başlayabilirsiniz. Ama illa da kişisel gelişim kitabı diyorsanız önerim "s**tir et" - yazarı john parkin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içeriginden biraz bahsedebilir misiniz bunu duymustum sankı ya da bır yerde görmüs de olabilirimHmmm işe kişisel gelişim kitapları okumamakla başlayabilirsiniz. Ama illa da kişisel gelişim kitabı diyorsanız önerim "s**tir et" - yazarı john parkin
içeriginden biraz bahsedebilir misiniz bunu duymustum sankı ya da bır yerde görmüs de olabilirim
21 yasındayım hatta 22 dıyebilirim bu yasa kadar tecrübe edindim zaten.. kaç ceşit ortam değiştirdim ama yok yolunda olmayan seyler var.. kitap okumak istiyorumKişisel gelişim kitaplarının çoğu çöp bana göre.Böyle şeyler taktik almakla olmaz,tecrübeyle öğrenilir.
hemen bakıyorum sağ olun
tabi orası öyle de tecrübeyi her gün ediniyorum zaten insanlarla kitaplardan da bır seyler katabılırım dıye dusundum
nasıl bunun farkına vardınız yanı kırdıgınızınOncelikle zayif yonunuzu bulursaniz evet, kitaplar katki saglayabilir.
Mesela ben kendimden bi ornek veriyim: birisindeki kusuru istemeyerekte olsa kalp kirarak soyluyormusum.
Bunu ogrendim en son.
Sizde zayif yonunuzu bularak ona gore guclendire bilirsiniz insanlarla iletisiminizi.
Insanlarla iletisim gibi genis bi cember olusturarak yola cikip istedginize ulasmak biraz zor olur.
nasıl bunun farkına vardınız yanı kırdıgınızın
ne guzel farkına varmıssınız arkadaslarınız söylemiş saka yoluyla da olsa.. simdi daha cok dikkat edersinizArkadaslardan duydum.
Saka yapiyorlar sandim.
Ilk basta kirildim.
Ama sonra aklima su geldi: her sakanin arkasinda bi gercek yatar.
Hatta en son sunuda ogrendim, bazen heycanlaninca cok hizli konusurum.
Bunu farkinda oldugum icin bi ara cumleleri cok cok net soylemeye takmistim. Agzimi aca aca.
Yine en son saka amacli olsada ogrendimki o agiz acma olayini cok fazla abartiyormusum.
Su an uzerine calisiyorum.
ne guzel farkına varmıssınız arkadaslarınız söylemiş saka yoluyla da olsa.. simdi daha cok dikkat edersiniz
aa yanlıs oldu.. ben acık sözlü oldugunuz için söylediklerinize kırıldıkları durum için söylemiştim onu.. hanı söylediklerinize daha dıkkat eder kırmazsınız diye.. yoksa agız aca aca konusma durumuna bir şey diyemem tabi ki.. o sızın daha yavas ve daha anlasılır duzeyde konusmak ıcın uyguladıgınız bır sey.. ne var ki bunda...Evet dikkat ederim artik.
Ama basta cok pis kirildim, kin guddm hatta.
Nasil bunu bana der, halt etmis! diye.
aa yanlıs oldu.. ben acık sözlü oldugunuz için söylediklerinize kırıldıkları durum için söylemiştim onu.. hanı söylediklerinize daha dıkkat eder kırmazsınız diye.. yoksa agız aca aca konusma durumuna bir şey diyemem tabi ki.. o sızın daha yavas ve daha anlasılır duzeyde konusmak ıcın uyguladıgınız bır sey.. ne var ki bunda...
kişisel gelişim kitap önerisi istiyorum önerebileceginiz kitap var mı
cok tesekkür ederım, okudugunuz kıtaplar arasında size en cok katkısı olan kitap neydiinsanlarla olan iletişimini geliştirmek istiyorsan kitaplardan daha çok, kurslara ve farklı arakdaş ortamlarında bulunmanı tavsiye edebilirim. Kişisel gelişim kitaplarının uzmanlarca yazılmış olanlarını kendi kişisel gelişimin için önenerebilirim. Ben bir dönem bu kitaplardan çok okudum. İnsanlarla ilişkileri çok etkilemez bakış açını zenginleştirir. İletişim için insanlarla bir arada bulunmak gerekiyor..
kişisel gelişim kitap önerisi istiyorum önerebileceginiz kitap var mı
eksileri bilmek isterdim aslında:)Anladim demek istedignizi evet.
Cok acik sozlulugumu artik dizginlemeye basladim yavas yavas.
Diger konudada zaten yine anlasilir konsmak icin kendi metodumdan vazgecmiycem. Ama onlarin dediklerinide kulak arti etmiycem. Orta yolu bulucam.
Boylece insan iletisimimi gelistirmis olucam.
Belki sizinde etrafinizda sizi objectif olrak gozlemleye bilen birisi vardir.
eksilerin uzerine calisrsiniz boylece
edinecegim sağ olun:)Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır ben beğenmiştim bu kitabı
sağ olun tesekkürler:)Ahmet Şerif İzgörenin kitaplarını öneririm. Ben okumuştum vakti zamanında. Çok faydalı bulmuştum. Daha pozitif daha güzel bakmanı sağlıyor hayata.
cok tesekkür ederım, okudugunuz kıtaplar arasında size cok katkısı olan kitap neydi