• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışıın kullanılabilecek mest olduğunuz parfüm veya vanilyalı parfüm

asosyalveyalniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
3
0
36
Antalya
merhaba ben güzel bir parfüm alacağım hediye olarak. erkeğe vanilyalı parfüm gider mi ? giderse hangisini önerirsiniz ?
eue de toilette istemiyorum.

bir de şunlar hakkında yorum yapara mısınız ?
armani code
kenzo
paco rabbanne
emprio armani
Gio Armani...
Joop!

Yani beğendiğiniz var mı arasında afrodizyaka yakın bişeyler ?*

paco rabbane gerçekten güzel zaten 2011 en iyi erkek parfümü seçilmiş bunun dışında hugo boss ve 212 de gerçekten güzel kokular bide antonıo banderas the secret var ama kalıcı deil...

ARMANI COK SERT COK ESMER TENLILER ICIN SANKI BN BEGENMIORM BEN jean paul gaultier SEWIORM ERKEK KOKUSU COK SEXY KOKUO BNCE TABI BEYAZ TENE SARISINA KUMRALA GDER.

Esimin vazgecemedigi parfümdür jean paul gaultier birde tom tailor mavi ücgene benzeyen bi sisesi var onun kokusuda cok hos. Bende cok begeniyorum bu ikisinin kokusunu...

canım sakın erkeğe vanılyalı parfüm alma.vanılyanın afrodızyak etkısı var doğru ama bayan parfümlerinde geçerli senın dediğin.erkek vanılyalı parfüm kullanırsa dişi gibi kokar ve hiç hoş olmaz.Söylediklerinin içinde armani gio ve emproyu önerebilirim.Bennimde beğendiğim kokulardır.Birde parfüm alırken afrodızyak etkısını bırakıp ararsan ıyı olur.

Benim eşim Gio Armani kullanır ve bende koklamalara doyamam :69:
Hem çok hafif hem de bi erkeğe gerçekten yakışan bir koku bilemiyorum belki de ben o kokuya alıştığım için öyledir.Eşimde başka koku sevmiyorum..Hafif koku her zaman tercihimdir..

valla ben kesinlike erkek parfümü olarak black xs diyorum. ama ten rengide çok önemli parfüm konusunda. mesela kumral tende hemen hemen bütün parfümler güzel oluyo ama esmerler için durum farklı onlar ağır bir parfüm kullandığında çok daha ağır oluyo koku. çok enteresan dimi bilimsel olarakta kanıtlanmış bişey bu.

Back