• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa Sürede Daha Uzun Tırnaklar

tırnaklarımda şuan flormar'ın Repair & Care Oil adlı ürünü var. Limon yağı bildiğimiz. Tırnakları aşırı sertleştiriyor ve besliyor, tavsiye ederim :)

Flormar Nail Care Max Growth İtem:09 - pembe şişe.
Buraya Uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum. Sadece bir alıp deneyin hiçbir şey kaybetmezsiniz, fiyatı da oldukça uygun. Kısa bir sürede tırnaklarınızın 2 kat daha hızlı uzadığını göreceksiniz.a.s

bu bahsettiğinz ürün acaba mantardan uzamayan ayak tırnaklarınıda uzatırmı?tşkkürler...

Of tırnak yiyorum ben bu işe yarar mı ki birde tırnaklarım çok güçsüz bazen uzatıyorum hemen kırılıyor :(

arkadaşlar, amonra el bakımı forumundaki konusunda dax sulphur adlı ürünü öneriyor tırnakların çabuk uzaması için.. ben de deneyeceğim..

ben de kullandım bu ojeden. gerçekten işe yarıyor ama tırnakları hızlı uzatmanın en kolay yolu bolca suyla uğraşmak. bulaşık vs gibi:)

bayanlar.. dax sulphuru alın ve deneyin. ayrıyetten lavanta ve menekşe yagını karıstırıp her gun mutlaka tırnaklarınıza pamuklu çubuk yardımıyla uygulayın ve tırnaklarınıza yedirin. benım tırnaklarımın uzunluğunu bunlara borçluyum soyulmalarda bitti gitti. bende kalyon un tırnak ve tırnak eti bakım yağı ve kalyon tırnak sertleştiricisi var. çok değil sadece tekini 4.25 liraya almıştım. yaglar 4 lira. dax da cok hatırlamıyorum baya uzun sure oldu. 8 , 9 lira cıvarıydı..

ben de kullandım bu ojeden. gerçekten işe yarıyor ama tırnakları hızlı uzatmanın en kolay yolu bolca suyla uğraşmak. bulaşık vs gibi:)

su tırnakları cabuk uzatır dogru. ama güçsüz uzatır. bu yuzden suya cok sokmayın tırnaklarınızı eldiven kullanın. ellerinizi her yıkadıktan sonra krem sürün. ömür boyu ellerinizi begenirsiniz..

Of tırnak yiyorum ben bu işe yarar mı ki birde tırnaklarım çok güçsüz bazen uzatıyorum hemen kırılıyor :(

tırnak yememek için öncelikle güzel tırnaklara bak ve ıradenı kuvvetlendir :) sonrasında acı cila uygulayıp oje sürmeye baslarsan yemeye kıyamazsın. ve tırnak yemek mikroptur arkadasım. ellerinle her işi yapıyorsun. saglıgına yazık..

bayanlar.. dax sulphuru alın ve deneyin. ayrıyetten lavanta ve menekşe yagını karıstırıp her gun mutlaka tırnaklarınıza pamuklu çubuk yardımıyla uygulayın ve tırnaklarınıza yedirin. benım tırnaklarımın uzunluğunu bunlara borçluyum soyulmalarda bitti gitti. bende kalyon un tırnak ve tırnak eti bakım yağı ve kalyon tırnak sertleştiricisi var. çok değil sadece tekini 4.25 liraya almıştım. yaglar 4 lira. dax da cok hatırlamıyorum baya uzun sure oldu. 8 , 9 lira cıvarıydı..

Kalyonu kullanmaya başladım. Biraz daha iyi tırnaklarım bunları da kullanalım bakalım. :34:

kızlar merhaba.. ya şu flormarın bikaç ürününü aldım tırnak uzatıcı sertleştirici fln..peki nasıl kullanayım bi arkadaş devamlı yenile filan demişti ama günlük sürüp asetonla fln mı çıkarıcaz yardımcı olabilir misiniz

Back