Bişi sorucam kızlar,
Tırnaklarım uçlardan tek kat halinde soyuluyo. Soyuk soyuk duruyo ve ya kırılıyo ya uzamıyo benneyaptımki
Hangi ürünü tavsiye edersiniz?
bende aynı durumdan şikayetçiyim bi türlü uzatamıyorum flormar nail care Calsium gel kullandım kırılmalara karşı kullanınca iyi hoşta bırakınca yine kırılmaya soyulmaya devam ediyo devamlı kullanmak gerek heralde :bbo:
Peki bu oje devamlı sürülünce tırnağın beyaz kısımları sararmıyor mu? Çünkü ojeyi devamlı sürünce tırnak dibi kapandığı için sararma yapabilir diye düşünüyorum.
yoo sararmıyo ama ojeyi 2 günden fazla tırnakta tutmamak lazım mesela 2 gün kaldın sil 1gün dinlendir eğer zahmet ederim her gun tazelerim diyosan oda olur ben sıkılıyodum heergun sür çıkar :))
Daha yavaş uzaması için ne sürmek gerekir ki valla benimkiler öyle hızlı uzuyor ki tırnak kesmekten helak oluyorum bir bakıyorum iş yapamayacak hale gelmiş düşünüyorum ben bunları daha dün kesmiştim nasıl böyle uzadı hemen diye,bu arada uzun tırnak kullanamıyorum ondan bu şikayetim.
ben bugün FlorMar Nail Care vitaminli besleyici aldım for you mağazasından fiyatı 3.25 sarı renkli ve çok güzel kokuyor. kutu içinde satılıyor...Aktif tırnak sertleştirici, kırılmaları önleyici, tırnak uzatıcı,kalsiyum jel, acı cila, oje kurutucusu, tırnak eti temizleyici, Q 10 içeren tırnak koruyucu, no more white, anti yellow ve vitaminli besleyici olarak 11 tane türü var....ben besleyici olanından aldım...her gün sürmek gerekiyormuş bunu...hepsinin kullanım şekilleri farklı..kutusunda yazıyor..ve fiyat gayet iyi...bugun başladım bakalım :)
Bugün Flor Mar Nail Care tırnak uzatıcı aldım. Kolay kırılan tırnaklar için yazıyor kutusunda. İnşallah benim de tırnaklarımı düzgün ve hızlı bir şekilde uzatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?