Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yavaş uzaması için ne sürmek gerekir ki valla benimkiler öyle hızlı uzuyor ki tırnak kesmekten helak oluyorum bir bakıyorum iş yapamayacak hale gelmiş düşünüyorum ben bunları daha dün kesmiştim nasıl böyle uzadı hemen diye,bu arada uzun tırnak kullanamıyorum ondan bu şikayetim.
Daha yavaş uzaması için ne sürmek gerekir ki valla benimkiler öyle hızlı uzuyor ki tırnak kesmekten helak oluyorum bir bakıyorum iş yapamayacak hale gelmiş düşünüyorum ben bunları daha dün kesmiştim nasıl böyle uzadı hemen diye,bu arada uzun tırnak kullanamıyorum ondan bu şikayetim.
pembe şişe demişsin canım; bendede flormarın farklı besleyici ojeleri var pembe bitanesi ama üstünde Q10 yazıyo yani senin söylediğin değil sanırım ama okdr bakarım ojelere başka bi pembede görmedim..
teşekkür ederim canım.merwe74'ün dediği ojeler tekli kutularda satılıyor. tırnak uzatıcı dersen yardımcı olurlar canım yerimseniben
Flormar Nail Care Max Growth İtem:09 - pembe şişe.
Buraya Uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum. Sadece bir alıp deneyin hiçbir şey kaybetmezsiniz, fiyatı da oldukça uygun. Kısa bir sürede tırnaklarınızın 2 kat daha hızlı uzadığını göreceksiniz.a.s
Önemli deil her zaman =) Bu arada Sally Hansen'ın ''Nailgrowth Miracle/Salon Strenght'' diye de bir ürünü war; tırnakları 5 günde %30 daha hızlı uzatıyor. Fiyatı 29.50 Ytl. Daha Kaliteli bir şey isterseniz bu ürünü de kullanabilirsiniz.