İnşallah inanıyorumHerkes yasattını yaşar merak etme er yada geç
çok teşekkürler üzülme sebebim belirsizlikte kıvramaktı. Aslında insan böyle bi durum yaşayınca ayrılık bi kenarda kalıyor yok sayılmanın kötü davranısların etkisiyle kendi akıl sağlığını korumaya calısıyor bir de dün gördüğüm kız muhabbeti tetikledi beni. Aslında o kötü ilişkileri evlilikleri okuyup olmadığı konusunda kendimi iyi hissediyordum. Bizi yan yanayken iyi olacağımız konusunda baya ikna etmişti ama şu an baktığımda cicim zamanları geçince muhtemelen özüne dönerdi. O her zaman ilk hevesli zamanlarında el üstünde tutar.Burda bu kadar kotu evlilikleri okuyup hala nasıl uzulebiliyorsunuz?Evlilik çok zor öyle uzak mesafe ilişkisine benzemiyor.bu tarz insanlar evlendikten sonra en ufak bir anlaşmazlık ta şiddete başvuruyorlar.Birakin ne istiyorsa onu yapsın.Ucuz atlatmissiniz .
Hayatınızı yakacak adamdan kurtulmuşsunuz, sadaka verin ki zaten verilmiş sadakanız varmış..Ayrılık için üzülmedim benim benliğimi yaralayan beni yok saymasıydı bir de kısa sürede biriyle olduğunu görünce istemsiz şok oldum, güvenirken evlenmek istedim ama büyük bi arzum olmadı hiç aslında bir türlü adım atmamamın sebebi kendime ek ona güvensizliğimdi. Bir de ben cok sosyal konusan neşeli sağlıklı bi kızdım önceden aşırı değer gördüğüm insanların imrendiği bir ilişki de yaşadım. Güzel davranışlara aşınaydım. Kendini sevmemekten ziyade uzun süredir yaşadığım hayatımı sekteye uğratan sağlık problemlerinde o geldiğinde bir noktada zaaflarım oluştu, insan iyiyken daha iyi kararlar veriyor hayatta.
Ne güzel dediniz bu yönden bakmam gerekiyor kurtuluş olarak görmek gerekiyor.Hayatınızı yakacak adamdan kurtulmuşsunuz, sadaka verin ki zaten verilmiş sadakanız varmış..
Asla asla. Eşim nişanlı oldugumuz sürede nasıl özenli davranmaya calısırdı, elleri sesi titrerdi konusurken benimle.O günler en güzel en özenli zamanlar olmalı.o zaman özen göstermeyenden hayır mı gelir. Ettiğini bulur mu, genelde bulur, fakat bu genelde umurunuzda olmaz cünki daha güzel bir hayat kurmuş olursunuz. Sizinle iletişime gecmeye de calısacaktır buradaki konularda gordugum kadarıyla. Ego besleme amaçlı. Yolunuza bakın, onunla olmazdı, o kesin. Hayatın içinden bildiriyorum,biz olmak öyle bir sey degil,gerceğini bulunca anlayacaksınız..Ne haklısınız gerçekten inşallah tamamdır
Beni şu konuda da cok manipüle etti, biz uzakta olduğumuz için böyleyiz ben sana yanında böyle davranmıyorum biz yan yana gelirsek iyi olucaz ilişkimizi heba etmeyelim gibi. İstemsizce o kız yanındaysa onla iyiyse gibi düşünceler geliyor. Başka bl kızın onun tarafından kötülük yaşamasını istemem ama onun kendisinin bana cektirdiklerini misliyle yaşamasını isterim..
Ah ablanız ağır bi süreç yaşamış ama neyse ki üstesinden gelmiş umarım cok mutludur
Teşekkür ederim öyle gerçekten üzüntüm başkaydı aslında korkular zaaflar hep sessizce belirsizlikle gitmesi vs derken hiçbiri onun iyiliğine ait olan şeyler değildi..Daha fazla vaktinizden çalmadan defolup gitmiş işte ne güzel. Böyle adamlar insanın ömrünü yer. Siz ucuz kurtulmuşsunuz, sevinin.
O kadar haklısınız ki her şeyin farkındaydım iyi ki de o gitti yoksa belki ben içinde kalmaya devam edecektim. İletişime geçmez eminim inşallah da geçmez ufak seylerden bile henüz tetikleniyorum. Bu yazdığınıza istinaden bir şey sormak istedim size. Bu kadar kötülüğünün arasında aşırı evlilik isteği ve bunu aşırııı kafaya takması neydi sizce öyle bi kırgınlığı vardı ki bu konuda birkaç ay sabredemedi aylarca sustu birkaç kez, bazı dönemlerde cok iyi davranıp gözümün içine baktığı aşırı sevdiğini hissettiğim zamanlar oldu. Ama istediği olmayınca konu kıskançlık olunca gözü dönüp beni yerin dibine soktu. Genele bakınca kötü davranışları kat be kat fazlaydı.Asla asla. Eşim nişanlı oldugumuz sürede nasıl özenli davranmaya calısırdı, elleri sesi titrerdi konusurken benimle.O günler en güzel en özenli zamanlar olmalı.o zaman özen göstermeyenden hayır mı gelir. Ettiğini bulur mu, genelde bulur, fakat bu genelde umurunuzda olmaz cünki daha güzel bir hayat kurmuş olursunuz. Sizinle iletişime gecmeye de calısacaktır buradaki konularda gordugum kadarıyla. Ego besleme amaçlı. Yolunuza bakın, onunla olmazdı, o kesin. Hayatın içinden bildiriyorum,biz olmak öyle bir sey degil,gerceğini bulunca anlayacaksınız..
Eğer köyünden birini bulduysa eminim başlarda tav edeceği için ve hızlıca evliliğe gideceği için ayrılmazlar. Kimseyi üzmesin ama karşısına beter biri cıksın o üzülsün yanına kalmasın onca yalan sözler çifte standar manipülasyon kötülük. Çok haklısın giden bi yerde zaman olsun. Ama bu benim fiziksel ruhsal sağlığımı da olumsuz etkiledi.Sen kurtulmuşsun, zamanla daha iyi anlayacaksın bunu. Umarım hayatına giren diğer kadın veya kadınlar en kısa sürede karakterini anlar ve uzatmadan ayrılırlar. kim bilir kimin başını yakacak manyak. Sen bol bol dua et sadece 4 senen gitti.
Ablanız adına çok sevindim biraz yanlış ifade etmişim. Aslında yaşanan ağır bir şey ama ablanız kolay atlatmış demek istedim.Yok yahu. Ablam bir kaç gün üzülmüş gibi yaptı sonra kaldığı yerden devam etti hayatına. Şuan gayet mutlu.
Neden olacak, tabiri caizse siz vur ensesine al lokmasını biriydiniz, hayatını onu zorlamayacak biriyle garantıye alacaktı. Evli bir adam olacaktı, X evlenmiş diyeceklerdi, sizinle toplumsal statü kazanacaktı, eminim güzel de bir kadınsınız, neden istemesin. Erkeklerin evlilik istegi sadece sevgi olmuyor, genelde bencil hesaplarının sonucu da olabılıyor.O kadar haklısınız ki her şeyin farkındaydım iyi ki de o gitti yoksa belki ben içinde kalmaya devam edecektim. İletişime geçmez eminim inşallah da geçmez ufak seylerden bile henüz tetikleniyorum. Bu yazdığınıza istinaden bir şey sormak istedim size. Bu kadar kötülüğünün arasında aşırı evlilik isteği ve bunu aşırııı kafaya takması neydi sizce öyle bi kırgınlığı vardı ki bu konuda birkaç ay sabredemedi aylarca sustu birkaç kez, bazı dönemlerde cok iyi davranıp gözümün içine baktığı aşırı sevdiğini hissettiğim zamanlar oldu. Ama istediği olmayınca konu kıskançlık olunca gözü dönüp beni yerin dibine soktu. Genele bakınca kötü davranışları kat be kat fazlaydı.
aslında ilk zamanlar tam dediğiniz gibiydim genel anlamda nahif biriyimdir zaten o konuda saflıklar vardı biraz ama sonraları beni aykırı gördü eşofman yasağına karsı cıktım diye beni ne zaman dinledin ki oluyordu saymakla bitiremem bu örnekleri. Belki sonradan artık söz geçiremeyeceğini düşündü. Dediğiniz gibi cevremekiler beni beğenir onu beğenmedi cevremdekiler hiç yakıstıramadı. Ama o kendini cok beğenirdi boyu 1.90 diye. İçinde acayip bi eziklik vardı kendi köyde büyümüş diye şu şehirli bebeleri hiç sevmiyorum derdi. İlk zamanlar benim üzerimden kendi ezikliğini giderirdi beni ezmeye calısarak. Konuyu değiştirir gibi oldum kusura bakmayın ama burdaki yazdıklarım son 2 sene ilk 1.5 sene daha beter pislik biriydi. Bu düzelmiş hali BİLE diyebilirim. İlişkiyi yakından bilenler de ilk zamandan beri burdakilerden farklı bir şey demedi. Bir de o ailesinden uzakta baska sehirdeydi yalnızlıktan nefret ediyordu bu yüzden evlenmek istiyordu. Bi de işte köyde herkes çatır çatır evlenince özendi sanırım. Bana derdi ki herkes benden sonra sevgili buldu benden önce evlendi diye kızardı bana. İlk 1.5 sene gözü dışarda olup sonraki zamanda susarak uzamasına sebep olan kendi pisliğiydi. Bi de mesleği gereği doğuya gidecekti evli gitmenin avantajlarını yaşamak istedi sanırım. Annesi beni 4 ay önce arayıp tarih biçip adımıza evlenme planı yapıyordu oğlu aramazken eylülde de aradı.Neden olacak, tabiri caizse siz vur ensesine al lokmasını biriydiniz, hayatını onu zorlamayacak biriyle garantıye alacaktı. Evli bir adam olacaktı, X evlenmiş diyeceklerdi, sizinle toplumsal statü kazanacaktı, eminim güzel de bir kadınsınız, neden istemesin. Erkeklerin evlilik istegi sadece sevgi olmuyor, genelde bencil hesaplarının sonucu da olabılıyor.