Kısa sürede başkasını bulmuş ciddileşmiş sanırım, beni sessizce ortada bırakmıştı.

Haklısınız daha uzun zaman geçmedi iyi ki bi yerde direkten döndüm ve irade savaşı da vermedim iyi ki o gitti. İnşallah

Ah evet kusura bakmayın belki eksik anladım. Kapanışa bi yerde gerek yok hakikaten o hayaletlenince benliğimi sorguladım. Önceki zamanlarda bi sekilde uslu duruyordu üzüldüğünü bilirdim cevresinden en cok değersiz hissettiğim bu sonuncusuydu. Ama bir yandan alıstığım için en az üzüldüğüm de bu süreç oldu. Daha iyiydim gördüğüm yeniden tetikledi beni. Çok haklısınız ben de öyle düşünüyordum uzakta olduğu için bu kadar sürdü yakından gerçek yüzünü daha net görürdüm. Uzaktan bile ilk sene bitirmem gerekirdi, tekrar öyle vaatlerde gelirdi ki benim de inanasım vardı, zaaflar korkular vs.. ama çok şükür en azından su anıma sağ olun

Aynen kaderde daha iyisi vardır sadece bundan sonra iyice tanımaya calisin kalbinizi öyle yas tutacak kadar yormayın o kalp daha lazım size gençsiniz nasılsa yine bahar gelecek o kalp heyecanla atacak bunu düşünün her dailm doğru kararlar dilerim

Niye tanışmıyorsunuz ki sanki şimdi tanıştığınızla evlenecek misiniz ki hemen . Çıkın kahve için sohbet edin ne var bunda . her tanıştığınız size yeni bi kriter oluşturacak artık.Tabi duygusal boşlukta yenş bş hata yapmayın.Artık her şey gönlünüzce olur inşallah

Çok teşekkür ederim temenniniz için kendimi hazır hissedemedim bazı sıkıntılar yaşıyordum bireysel hem de konusunu açtığım meseleden ötürü. Zararı yok elbette bi yerde. Üniversitede cok sevildiğim saygı gördüğüm harika ötesi bir insanla 3 yıl birlikte oldum. Ayrıldık bir şekilde ve sonraki 2 sene bie şekilde birleşemedik normal bi iletişim vardı. Aslında aşinaydım güzel ilişkiye değer görmeye ondan sonra bu batağa düşmek garip oldu.

Evet çok ergence ne yaparım ne de yapılmasını isterim. Haklısınız. Şimdi onu havalara cıkarıyor atıp tutuyordur.

Böyle şeyleri düşünürseniz önünüze bakamasınız. Bırakın diğer kadınla ne yapıyorsa yapsın. Siz nasıl mutlu olursunuz onu düşünün.

Çok haklısınız inşallah inanıyorum

Ah bugün sokakta beslediğimiz köye atılan kedi mucizelerle 3 ay sonra geldi bunun için şükür namazı kılacaktım komşumuzla muhabbeti geçmişti. Bunu da siz hatılattınız
O zaman çok güzel bir abdest alıp namazınızı kılın. Ayrıca çok çıtırsınız. 34 yasındayım boşandım ve bekarım. Yaşa takılmayın. Allah en guzelınu nasıp etsın herkese inşallah. İnan öle kocan olacagına bekar kalmayı ıstersın.

Böyle şeyleri düşünürseniz önünüze bakamasınız. Bırakın diğer kadınla ne yapıyorsa yapsın. Siz nasıl mutlu olursunuz onu düşünün.
kesinlikle kendime yönelmem gerekiyor onla mutlu muydu yerine ben mutlu değildim kurtuldum demem gerek. Zihnim şimdi biraz karmaşık istemsiz evlilik konusunda kendimde de kusur arıyorum yatışınca inşallah daha salim düşüneceğim. Orda demek istediğim maskesini takmış oynuyordur eylesin kendini.

Zamanla atlatacaksın buna inanıyorum. Daha iyilerine layıksın, bu insan seni üzmekten başka bir şey yapmamış. Bırak başkaları uğraşsın kendine hobi bul kafanı dağıt,yoluna devam et. Gün gelir karşına daha iyisi çıkar ama yaşamak için bir erkeğe ihtiyacın yok. Benim için hayırlı biri değilmiş gitti kurtuldum diye düşün.

Uzulmeniz normal, insan bosuna harcadigi sureye bile uzulur. Adadam kendine baska bir kurban bulmus. Duzgun biriyle tanistiginiz zaman uzuldugunuze sasiracaksiniz.

Ablam 11 sene önce biriyle nişanlıydı. Nişanlısı bir sabah ortada hiç bir sorun yokken ablama 'seni istemiyorum' diyerek nişan attı ve hemen ardından başkası ile evlendi. Ablam bir kaç gün gerçekten üzülsede sonra hemen hayatına kaldığı yerden devam etti. Bir sene sonrada eniştemle tanışıp evlendi.

Ne haklısınız gerçekten inşallah tamamdır
Beni şu konuda da cok manipüle etti, biz uzakta olduğumuz için böyleyiz ben sana yanında böyle davranmıyorum biz yan yana gelirsek iyi olucaz ilişkimizi heba etmeyelim gibi. İstemsizce o kız yanındaysa onla iyiyse gibi düşünceler geliyor. Başka bl kızın onun tarafından kötülük yaşamasını istemem ama onun kendisinin bana cektirdiklerini misliyle yaşamasını isterim..

Son düzenleme:
Oh ne güzel dediniz okumak bile geldi, biraz daha uzaktan bakabildiğimde olayın sıcağı geçince daha cok inancağım bunlara

Herkes yasattını yaşar merak etme er yada geç

Burda bu kadar kotu evlilikleri okuyup hala nasıl uzulebiliyorsunuz?Evlilik çok zor öyle uzak mesafe ilişkisine benzemiyor.bu tarz insanlar evlendikten sonra en ufak bir anlaşmazlık ta şiddete başvuruyorlar.Birakin ne istiyorsa onu yapsın.Ucuz atlatmissiniz .

Uzulmeniz normal, insan bosuna harcadigi sureye bile uzulur. Adadam kendine baska bir kurban bulmus. Duzgun biriyle tanistiginiz zaman uzuldugunuze sasiracaksiniz.
İnşallah birinin o değişmez mutlu olamaz tesellisine ihtiyacım var. Dediğiniz gibi zamanıma emeğime psikolojime üzülüyorum. İşte bi yerde kendi korkularımı onunla bastırdım farkındayım.

Ah ablanız ağır bi süreç yaşamış ama neyse ki üstesinden gelmiş umarım cok mutludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…