Haklısınız daha uzun zaman geçmedi iyi ki bi yerde direkten döndüm ve irade savaşı da vermedim iyi ki o gitti. İnşallahGecirdiginiz zaman geri kalan zamaninizdan degerli degil yasanmasi gerekiyordu yasadin ve bitti artik gelecege bakın
Yaşınız cok ileri degil
Sukurki evleniptr 40 yasina kdr mucadele veripte iki cocuk yapip adamdn bisy olmayacgni anlamadiniz oyuzden cok sanslisiniz.
Kotu bir evlilikten iidir bu tecrube
Hayatinizda mutluluklar
Bence şükür namazı kılınAy çok teşekkür ederim beni mutlu ettiniz sağ olun. Haklısınız 
Ah evet kusura bakmayın belki eksik anladım. Kapanışa bi yerde gerek yok hakikaten o hayaletlenince benliğimi sorguladım. Önceki zamanlarda bi sekilde uslu duruyordu üzüldüğünü bilirdim cevresinden en cok değersiz hissettiğim bu sonuncusuydu. Ama bir yandan alıstığım için en az üzüldüğüm de bu süreç oldu. Daha iyiydim gördüğüm yeniden tetikledi beni. Çok haklısınız ben de öyle düşünüyordum uzakta olduğu için bu kadar sürdü yakından gerçek yüzünü daha net görürdüm. Uzaktan bile ilk sene bitirmem gerekirdi, tekrar öyle vaatlerde gelirdi ki benim de inanasım vardı, zaaflar korkular vs.. ama çok şükür en azından su anıma sağ olunBen takıntılı demedim size bu çocukta kafaya takılıp üzülecek birşey yok dedim.Bunun için bir saat düşünmeye yazık demek istedim kapanışa ne gerek var gayet uyumsuz gayet yalancı gayet bozuk çıkmış bu tipler ilk bulduğuyla evlenir zaten .Kapanış olarak ne yapacak bir Ferhat çıkmaz bu tipten dağlarımı bağrınmi delecek bitti diye .Siz uzakta olduğunuz için daha yakın yerde olsanız ilk bir sene surmezdi sizin bununla ilişkiniz.Birini hemen bulmuş olmasida çok seçeneği olan mükemmel erkek olduğunu değil standartlarının ne kadar düşük olduğunu gösterir .Pat orası olmadı pat burası anası danasi yengesi . Bilirim yanlış kişiye değer vermek üzücüdur fakat ne saçma birşeyin içinde olduğunu farketmek o üzüntünün panzehiridir.
Ah bugün sokakta beslediğimiz köye atılan kedi mucizelerle 3 ay sonra geldi bunun için şükür namazı kılacaktım komşumuzla muhabbeti geçmişti. Bunu da siz hatılattınızLütfen
Bence şükür namazı kılın
Niye tanışmıyorsunuz ki sanki şimdi tanıştığınızla evlenecek misiniz ki hemen . Çıkın kahve için sohbet edin ne var bunda . her tanıştığınız size yeni bi kriter oluşturacak artık.Tabi duygusal boşlukta yenş bş hata yapmayın.Artık her şey gönlünüzce olur inşallahKesinlikle vefasızlık görüyorum mesaj dahi atma yeni birine git aşkını ilan et. Benle de tanışmak isteyenler oldu ben oralı olamadım. İnanın arkadaşlarımı da önceden tembihlemiştim bana bir şey demeyin diye ama bu da görmem için vesile oldu iyi oldu bir yerde. İnşallah geçecek önceki yaşattıkları gibi bu sondu artık
Çok teşekkür ederim temenniniz içinNiye tanışmıyorsunuz ki sanki şimdi tanıştığınızla evlenecek misiniz ki hemen . Çıkın kahve için sohbet edin ne var bunda . her tanıştığınız size yeni bi kriter oluşturacak artık.Tabi duygusal boşlukta yenş bş hata yapmayın.Artık her şey gönlünüzce olur inşallah
Evet çok ergence ne yaparım ne de yapılmasını isterim. Haklısınız. Şimdi onu havalara cıkarıyor atıp tutuyordur.
Çok haklısınız inşallah inanıyorumAynen kaderde daha iyisi vardır sadece bundan sonra iyice tanımaya calisin kalbinizi öyle yas tutacak kadar yormayın o kalp daha lazım size gençsiniz nasılsa yine bahar gelecek o kalp heyecanla atacak bunu düşünün her dailm doğru kararlar dilerim
O zaman çok güzel bir abdest alıp namazınızı kılın. Ayrıca çok çıtırsınız. 34 yasındayım boşandım ve bekarım. Yaşa takılmayın. Allah en guzelınu nasıp etsın herkese inşallah. İnan öle kocan olacagına bekar kalmayı ıstersın.Ah bugün sokakta beslediğimiz köye atılan kedi mucizelerle 3 ay sonra geldi bunun için şükür namazı kılacaktım komşumuzla muhabbeti geçmişti. Bunu da siz hatılattınız
kesinlikle kendime yönelmem gerekiyor onla mutlu muydu yerine ben mutlu değildim kurtuldum demem gerek. Zihnim şimdi biraz karmaşık istemsiz evlilik konusunda kendimde de kusur arıyorum yatışınca inşallah daha salim düşüneceğim. Orda demek istediğim maskesini takmış oynuyordur eylesin kendini.Böyle şeyleri düşünürseniz önünüze bakamasınız. Bırakın diğer kadınla ne yapıyorsa yapsın. Siz nasıl mutlu olursunuz onu düşünün.
Zamanla atlatacaksın buna inanıyorum. Daha iyilerine layıksın, bu insan seni üzmekten başka bir şey yapmamış. Bırak başkaları uğraşsın kendine hobi bul kafanı dağıt,yoluna devam et. Gün gelir karşına daha iyisi çıkar ama yaşamak için bir erkeğe ihtiyacın yok. Benim için hayırlı biri değilmiş gitti kurtuldum diye düşün.+ çok kavga ederdik gereksiz kıskaçtı. Bir insan eşofman yüzünden kavga eder mi daha giymeden beni giymemem için kaba bir şekilde tembihlerdi. Kendisi asla tasvip etmeyeceği absürt hareketlerde bulunuyordu. Mesela onun yalanını yakalardım üste cıkıp beni manipüle edip konuyu döndürüp yerin dibine sokardı. Her şeye rağmen çok zoruma gitti. Her gittiğinde benliğimi özgüvenimi yerle bir ederek gitti. Son zamanlarda da beni yerden yere vuruyordu. Evlilik ısrarlarında iyiydi. Belli dönemlerde çok sahiplendi gözümün içine bakıyordu. O dönemler bile anlaşmazlıklar olurdu. En sonda da vefa vedalaşma tek bir mesaj atmadan sustu gitti.
kesinlikle kendime yönelmem gerekiyor onla mutlu muydu yerine ben mutlu değildim kurtuldum demem gerek. Zihnim şimdi biraz karmaşık istemsiz evlilik konusunda kendimde de kusur arıyorum yatışınca inşallah daha salim düşüneceğim. Orda demek istediğim maskesini takmış oynuyordur eylesin kendini.
Ne haklısınız gerçekten inşallah tamamdırO zaman çok güzel bir abdest alıp namazınızı kılın. Ayrıca çok çıtırsınız. 34 yasındayım boşandım ve bekarım. Yaşa takılmayın. Allah en guzelınu nasıp etsın herkese inşallah. İnan öle kocan olacagına bekar kalmayı ıstersın.
Oh ne güzel dediniz okumak bile geldi, biraz daha uzaktan bakabildiğimde olayın sıcağı geçince daha cok inancağım bunlaraZamanla atlatacaksın buna inanıyorum. Daha iyilerine layıksın, bu insan seni üzmekten başka bir şey yapmamış. Bırak başkaları uğraşsın kendine hobi bul kafanı dağıt,yoluna devam et. Gün gelir karşına daha iyisi çıkar ama yaşamak için bir erkeğe ihtiyacın yok. Benim için hayırlı biri değilmiş gitti kurtuldum diye düşün.
Herkes yasattını yaşar merak etme er yada geçNe haklısınız gerçekten inşallah tamamdır
Beni şu konuda da cok manipüle etti, biz uzakta olduğumuz için böyleyiz ben sana yanında böyle davranmıyorum biz yan yana gelirsek iyi olucaz ilişkimizi heba etmeyelim gibi. İstemsizce o kız yanındaysa onla iyiyse gibi düşünceler geliyor. Başka bl kızın kötülük yaşamasını istemem o onun kendisinin bana cektirdiklerini misliyle yaşamasını isterim..
İnşallahUzulmeniz normal, insan bosuna harcadigi sureye bile uzulur. Adadam kendine baska bir kurban bulmus. Duzgun biriyle tanistiginiz zaman uzuldugunuze sasiracaksiniz.
Ah ablanız ağır bi süreç yaşamış ama neyse ki üstesinden gelmiş umarım cok mutludurAblam 11 sene önce biriyle nişanlıydı. Nişanlısı bir sabah ortada hiç bir sorun yokken ablama 'seni istemiyorum' diyerek nişan attı ve hemen ardından başkası ile evlendi. Ablam bir kaç gün gerçekten üzülsede sonra hemen hayatına kaldığı yerden devam etti. Bir sene sonrada eniştemle tanışıp evlendi.