• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kisa surede 86 dan 68 e indim . devam etmek icin motiveye ihtiyacim var

blueStorm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
40
9
36
Boyum 168 , bi yil once kilom 60 idi . Uc ay gbi kisa bir surede insanlik disi bi cabayla taamm 28 kilo aldim. Her zaman mutsuzken yemekten kesilen insanlara ozenmem bundan oturu. Kilo kiloyu cekti ve hep pazartesileri bekledim diyete baslamak icin

Neyse efenim ben bi gece boyle gaza gelmisim , oyle boyle degil:). ertesi gun diyete basladim . Hemen gidip adet olundugu uzere spora da yazildim ( gittigim gun sayisi 6-7 i gecmez bi ayda) 17 gunde 6 kilo gitti . Her sabah bir dilim ekmek, haslanmis yumurta ve salatalik domates, maydanoz turu takildim, aksamlari ise yemek neyse ondan 3-4 kasiktan fazla yemedim ekmesiz. Aksam 18:30 dan sonra agzima lokma koymadim.tabi ara ara gun boyu hunharca yedigim gunleri saymazsak :)

Boyle devam ederek 78 e indim. Iki hafta duraklama donemine girdi. Oyle olunca bende kafayi bozup yine cok yemeye basladim metabolizmaya kafayi yedirttim sanirim ve tekrar diyete basladim 15 gunde 4 kilo daha gitti. Snra da birer birer 68 e kadar indim.

Yalniz su an ufak bi sorunum var 68 de duramiyorum , ibrenin hep yukari cikasi var tatli krizlerindeyim hergun devam etmek icin hevesim yok :/

maşallah ,tam olarak tane tane ne yediğini bir daha yazar mısın ? Öğlen yemedin mi? Metabolizmaya kafayı yedırtecek neler yaptın da verdin söyle bakalım :D

maşallah ,tam olarak tane tane ne yediğini bir daha yazar mısın ? Öğlen yemedin mi? Metabolizmaya kafayı yedırtecek neler yaptın da verdin söyle bakalım :KK70:

Simdi sabah bir dilim ekmek , mutlaka haslanmis yumurta, biraz lor peynirle domates salatalik maydanozlu salata yapiodum, oglen midem fazla guruldayip beni rezil etmeye baslamissa yarim meyve, aksamda ana yemek neyse 3-4 kasik yiyince doymus gibi yapiodum.

Yesil cay , sade kahve ve bol su en fayda saglayan seyler oldu galiba midemi bastirmak konusunda.ama sekersiz ;)

Aksam 18:30 dan sonra yemiyorum eger yersem cok yedim aman tanrim kilo alcam triplerine giriyodum .p bn diyete diyet demem yatarken karnim guruldamazsa :)

Simdi sabah bir dilim ekmek , mutlaka haslanmis yumurta, biraz lor peynirle domates salatalik maydanozlu salata yapiodum, oglen midem fazla guruldayip beni rezil etmeye baslamissa yarim meyve, aksamda ana yemek neyse 3-4 kasik yiyince doymus gibi yapiodum.

Yesil cay , sade kahve ve bol su en fayda saglayan seyler oldu galiba midemi bastirmak konusunda.ama sekersiz :KK66:

Aksam 18:30 dan sonra yemiyorum eger yersem cok yedim aman tanrim kilo alcam triplerine giriyodum .p bn diyete diyet demem yatarken karnim guruldamazsa :)

ahahaha çok eğlencelisin ya :D Tamam ben de bunları uyguluyorum ,bende değişik bişi yaptın sandım peeeeehhhh neyse :P

bu arada çok az kalori alıyoruz gibi geldi neyse sen ölmemişsin demek ki bişi olmuyo bende devam edeyim bari :D

Yesil cay , sade kahve ve bol su en fayda saglayan seyler oldu galiba midemi bastirmak konusunda.ama sekersiz :KK66:

Metabolizma nasil manyaga dondu dersen , zaten uzun suredir az yedigim icin cok yavaslamisti ama bi iki gun kacamaklarim oluodu ve cenem agriyana kadr yemek yiyodum o sirada canlaniodu hemen şok etkisi yapip diger gun diyete baslaynca tekrar kilolar dokuluodu pitir pitir :)

ahahaha çok eğlencelisin ya :KK70: Tamam ben de bunları uyguluyorum ,bende değişik bişi yaptın sandım peeeeehhhh neyse :p
Hahah forumda acemi olunca mesajlara nasil cevap vercegimi karistiriyorum galiba :) bence isin ozu sporda benim uzerimde durmuyor o yakismiyor :)

Metabolizma nasil manyaga dondu dersen , zaten uzun suredir az yedigim icin cok yavaslamisti ama bi iki gun kacamaklarim oluodu ve cenem agriyana kadr yemek yiyodum o sirada canlaniodu hemen şok etkisi yapip diger gun diyete baslaynca tekrar kilolar dokuluodu pitir pitir :)

işe yarar mı yawwww denesem mi acaba :O

işe yarar mı yawwww denesem mi acaba :O
Tesekkur edermm:) bikac yerde okuduguma gore kilo vermeniz durdugunda sok etkisi yapip sasirtin metabolizmayi diyordu.surekli ayni rutine alisinca duruyormus. Bende sasirtmayi cok yemekten yana kullandim :) benim kadar abartmamak kosuluyla denemende fayda var fikrimce :)

Tesekkur edermm:) bikac yerde okuduguma gore kilo vermeniz durdugunda sok etkisi yapip sasirtin metabolizmayi diyordu.surekli ayni rutine alisinca duruyormus. Bende sasirtmayi cok yemekten yana kullandim :) benim kadar abartmamak kosuluyla denemende fayda var fikrimce :)

denerim ,ağzım kilitlendi sanki hiç bir şey yemiyorum sabah 1 portakalla kahvaltı mı olur yawww :D

Hahah alemsin , bir fazla yarisini yeseydin keske hahaha. Saka bi yana bende gaza gelip tekrar baslayacam yarin diyete bir ayda 4 kilo versem super olcak

benim 45 günde 10 kilo vermem lazım sen neden bahsediyosun heheeeeeeyyyyyyyyyyyy ,4 kilo diyon nispet mi yapıyon :KK12::63:

benim 45 günde 10 kilo vermem lazım sen neden bahsediyosun heheeeeeeyyyyyyyyyyyy ,4 kilo diyon nispet mi yapıyon :KK12::63:
Ohoooo ona bakarsan benim net 8 vermem lazim daa, kapasitem belli hahah. Aslinda bu da benim taktigim 4 diyip 6 veriyorum o zman daha bi mutlu oluyorum :)

Kac kilosun bu arada , ne zamandir diyet yapiyorsun

Ohoooo ona bakarsan benim net 8 vermem lazim daa, kapasitem belli hahah. Aslinda bu da benim taktigim 4 diyip 6 veriyorum o zman daha bi mutlu oluyorum :)

Kac kilosun bu arada , ne zamandir diyet yapiyorsun

sadece 45 günde 10 kilo vermem lazım asıl vermem gereken 22 :D kiloyu sorma nolur :( 3 haftadır falan diyet yapıyorum ..

sadece 45 günde 10 kilo vermem lazım asıl vermem gereken 22 :KK70: kiloyu sorma nolur :KK43: 3 haftadır falan diyet yapıyorum ..
Allah kolaylik versin canim bize hakketen basa bela bu kilolar, kendimi hayattan soyutladigim zamanlari bilirim. En zor kismini atlatmissin zaten , callanetics egzersizlerini cok arastirmistim 5 kilo versen bile kaslari sekillendirdigin icin iki beden ince gosteriyormus bi yandan da onlari deneyebilirsin

45 gun bayaa uzun bi sure bence hic stres yapma haftada bi kilo versen bile en az 7 kilo rahat verirsin , vermen gereken 22 kiloysa 10 kiloyu verememen icin hic bi sebep yok bence ;)

Merhaba, bende 23 Kasimdan beri diyetteyim 77.6 ile basladim diyete bugun tartildim 75.5 hedef 55.0 hemde ocak 15 e kadar kararliyim cunku kizim 8 yasinda gecen gun bana ben sisman anne istemiyorum dediginde şok gecirdim ve cok üzuldum herseye inat hayata inat verecegim kilolarimi ...

Merhaba, bende 23 Kasimdan beri diyetteyim 77.6 ile basladim diyete bugun tartildim 75.5 hedef 55.0 hemde ocak 15 e kadar kararliyim cunku kizim 8 yasinda gecen gun bana ben sisman anne istemiyorum dediginde şok gecirdim ve cok üzuldum herseye inat hayata inat verecegim kilolarimi ...
Merhaba canim, ilk 10- 15 kilo cok rahat gdiyor bence biraz bogazi tutmak bile yetiyor. Inat ettikten sonra neden yapmayasin. Birinin hikayesind 2.5 ayda 18 kilo verdigi yaziyordu ama kisiden kisiye degisiyor tabi, verilmesi gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar cabuk dokuluyor deneyimime gore :)

Merhaba canim, ilk 10- 15 kilo cok rahat gdiyor bence biraz bogazi tutmak bile yetiyor. Inat ettikten sonra neden yapmayasin. Birinin hikayesind 2.5 ayda 18 kilo verdigi yaziyordu ama kisiden kisiye degisiyor tabi, verilmesi gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar cabuk dokuluyor deneyimime gore :)

Yazilan her hikayeye inanasimda gelmiyor acikcasi
Benim diyetim sabah kalkinca sicak suya bugday cimi tozunu bir cay bardagi suya hazirlayip icmekle basliyor. ( bu beni rahat tuvalete cikariyor ve gunluk alabilecegim vitamini almami sagliyor )
Sonra hemen yesil cayimi demliyorum
Ve bir salatalik bir domates bir dilim peynir ile kahvaltimi yapiyorum ve ekmek bir dilim ( saat 9:00)
Oglen yemegimi 13:00 de yiyorum birgun haslanmis tavuk birgun izgara tavuk seklinde yaninda da bir kase yogurt
Aralarda yesil cay iciyorum
Ikindi gibi yani saat 15:30 da falan bi kase corba iciyorum cok acikirsam eger yoksa bu ogunu es geciyorum
Aksam yemegimi 18:00 de bol salata veya brokoli yogurtlu olarak tuketiyorum yatisim 12 yi buluyor eger acikirsam bi armut veya uzum yiyorum
Arti sabahlari bir saat tempolu yuruyus :))
Insallah bu azimle veririm diye dusunuyorum :)

Back