• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kısa süre sonra öleceğinizi bilseniz ve tekbir tlf hakkınız olsa kimi aradınız?

çok kısa süre sonra öleceğinizi bilseniz vetekbir tlf hakkınız olsa kimi arardınız?

• Ankete Katılan
    135
ıkı abım var canlarım kucugunu ararım kekem ölüomusum senı cok sevıorum anneme babama buyuk abıse soyle hepınızı sevıorum ama babamla senı en cok derdım hı bırde nısanlım varya ona bıse soyleme derım:roflol::roflol:

nefret ettiğin kişiyi arar ....... dim heraldee :))) şaka bi yana kimseyi aramazdımm...

annemi arardım ondan daha ötesi yok benim için onun sesiyle vereyim son nefesimisenağlama

Oğlumu dabüü kü...(Hay minimum karakter sayısına daaa!)

ben eşimi arardım zor bi seçim yinede

beni doğuranı arardım,

nede olsa bu yolculuğa onunla başlamıştım,onunlada son bulmalı...

doktor kuzenimi arardim ,ailemin yaninda olmasi ve olasi bir durumda yanlarinda bir doktorun bulunmasi en iyisi

asla anami aramazdim onun kulaklarinda bu korkunc haberi birakmak asla istemezdim

beni ömrü boyunca onunla hatirlayacak ve kahrolacaktir cunku

o yuzden asla asla asla :1no2:

aşkıma msj cekerdım yanımda yoksa (denızcı eşi olmak bölee zor işte) hakkını helal et die..
annemleride arardım :):):)

eşimi arardım ve ondan çocuklarıma iyi bakmasını ve onları kimseye muhtaç etmmemesini söylerdim...

sevgilimi arardim ben.. annemin babamin bununla basedecek kadar olgun guclu insanlar olduklarini biliyorum.. ama sevgilim daha hayatin basinda iken kusmesini hayati uzulerek gecirmesini istemem..
son cumlelerin ne kadar hayati kurtarici oldugunu cok iyi bilirim. sirf son bir cumle konusabilmek icin sevdigi ile neler ceker insanlar bilirim.. o yuzden son cumlelerimi sevgilime soylerim..

Allah göstermesin böyle birseyi de cok zor bu soru yaaaaa cevap veremem

Back