Anket Kısa süre sonra öleceğinizi bilseniz ve tekbir tlf hakkınız olsa kimi aradınız?

çok kısa süre sonra öleceğinizi bilseniz vetekbir tlf hakkınız olsa kimi arardınız?

• Ankete Katılan
    135

bedalix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Bursa
eğer çok kısa süre sonra öleceğinizi bilseniz ve son bir telefon hakkınız olsa siz kimi aradınız?... :uhm:

Tabiki annemi aradim hayatta sevdigim yegane insan zaten bir oglum annem ve agbim var

bende canım.. ana gibi yar olmaz..:teselli:

Kizim Daha çok Küçük Anlamaz Ama Yine De Onu AraRdim.......

annemı arardımm hakkını helal etmesı ıcın

ahh ahh annemıızın hakkını nasıl öderıs...

annemi arardım aslında Çocuk seçeneği olsaydı enson onun sesini duymak ve konuşmak isterdim.......

annemi arardım söylerken hiç düşünmüyorum bile annem

Ya ben kimseyi arayıp üzmek istemezdim herhalde.. Hatta ölürken yanımda sevdiklerim olsun da istemem. Neden derseniz beni hep sağlıklı ve iyi halimle hatırlasınlar isterim..

ben eşimi arardım sanırım.zor bir seçim elbet ama sonunda benimle hayatını paylaşan kişi o olduğu için sanırım.yokluğumu herkes hissedecektir ama o en çok etkilenen olacaktır .zooor karar vermek....

bende annemi arardım ama ben anne olsaydın galiba çocuğumun sesini duymak isterdim

İlk ablamı arardım ama öleceğimi söyleyemezdim.Aramızda müstehceh bir konuşma var onu hatırlatır telefonda kahkahasını dinlerdim

Anneleri olmayan kimi arayacak benim ana vekilim ablam var

Annenelerin Hakki ödenmezzzz!!!! Annemi Herşeyden çok Seviyorummm O Benim Meleğimmmmm

ANNEMİ ARARDIM,ÖLDÜKTEN SONRA ARKAMDA KALANLARA SADECE ANNEM SAHİP ÇIKAR EN BÜYÜK EMANETİM KIZIMA ÖZELLİKLE

ben annemi aradim git seyiti cagir derdim yani esimi benim en cok sevdiklerimden annem esim bi e golum ikisine birdan konusurdum

babamı arardım hemen, bu dünyada belkide en çok sevdiğimkişi o.. annemi teselli etmesini ve yanında olmasını isterdim.. babam bitanem benim.. Allah bana ailemin ölümünü göstermesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…