kızlar benimde saçlarım şuan omzumu biraz geçiyor.model bulamıyorum.düzleştirsem güzel ama sıcakta çekilmiyor.
bu konu iyi olmuş gerçekten.var mı farklı fikirleri olan acaba?
arkadaşlar fotoğrafları ekleyebildim mi bilmiyorum, çok karışık geldi bana. ben saçlarımı ilk kahve saçım kadar kısa kullandım, o çok rahat bir model. ben saçlarımı her zaman krapeyle kullanıyorum. bu şekilde daha hacimli duruyor.
arkadaşlar fotoğrafları ekleyebildim mi bilmiyorum, çok karışık geldi bana. ben saçlarımı ilk kahve saçım kadar kısa kullandım, o çok rahat bir model. ben saçlarımı her zaman krapeyle kullanıyorum. bu şekilde daha hacimli duruyor.
canım benimde saçlarım senin 1.resimindeki gibiydi geçen ay sonunda gittim iyice kısalltırdım ama iyiki de yapmışım çünkü bu model okadar çok hoşuma gitti ki bende senin gibi daha önce neden cesaret edip kestirmediğime hayıflandım inan şuanda da acaiiiip mutluyum yani :))))
benim bi arkadaşımın saçları uzun ve dalgalı. o üstten biraz ayırıp tepeye tutturuyo, sonra alttan birkaç kat, yarısına kadar fönleyip krepeliyor. sonra üste ayırdığı kısmı arkaya doğru krepeli kısımın üstüne atıyor. güzel duruyo da şimdi kısa saça nasıl olur, krepeli kısım fönlenince nasıl görünür bilemedim. bi dene istersen...