• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kısa eteklı gelınlık:)

86132268649ba698bec044.jpg

179422647348f4605e8da97.jpg

113655858249227e1d629a8.jpg

bende bazılarını begendim değişikolabilir ama ben cesaret edemem heralde çok laf olur ığğ çekemem milleti :)

canım resim koyma şansım yok ama bir arkadaşım straplez üst ve altına yanları yırtmaçlı düz bir mini etek diktirmiş. eteğin üzerine uzun bir kuyruk yaptırmış kat kat ve uzun. baktığında önü düz kısa arkası uzun bir gelinlik. ve o eteğin altına mini bir tayt giymiş. harika birşeydi. kuyruk yan taraflarıda sarıyor.
ve düğüne motorsikletle gittiler. kuyruğu çıkarıp binmiş. ayakkabıları açık ama bacağında dizine kadar dolanan bağcıklı bir ayakkabıydı. ama beyaz şık bir converse de nefis olur. resmi bende yok bunlar gaztelere çıkmış. bulursam eklerim.

benim bir arkadaşım giydi, tek bacağında da yırtmaç vardı istediğinde oradan takılabilen kabarık bir katı verdı sanki içte kabarıkmış gibi iniyor aşağı doğru genişlediği için eteğin kısa yerlerini de kapatıyor..
çok güzel olmuştu, çok da rahat etmişti hiç ay bastın kirlendi yırtıldı, ağır oldu derdi olmadan tepindi durdu :))

certurcum melodıcım tsk ederım yorumlarınız ıcın seylul bende ona bayıldım tsk ederım cnmopuyorumnanaktan

ayyy çok tatlılar yaaaopuyorumnanaktan altınada balerin ayakkabısı
bunun beyazı gibi müthiş olur

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.modaport.com/wp-content/uploads/2008/08/askili-gogus-dekolteli-gelinlik.jpg&imgrefurl=http://www.modaport.com/2008/08/15/kisa-gelinlik/&usg=__9JcgNZxEow_Y6D30s_tftobGc9U=&h=450&w=467&sz=34&hl=tr&start=17&um=1&tbnid=eO4rFeiL4hZYZM:&tbnh=123&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Dmini%2Bgelinlik%2Bmodelleri%26ndsp%3D20%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26um%3D1
yukarıda ki link tede bir çok model var fakat sen anladığım kadarıyla hem mini hem uzun etek üst üste olsun istiyorsun.
Böyle olması için altta ki mini eteğin dar olması lazım aksi halde üstteki çok pot olur.
bence mini, dar bir elbise şeklinde yaptır ve üzerine kabarık uzun bir etek yaptır.
Eteği elbisenin üzerine giyersin düğün sonrasında eteği çıkarıp miniyle kalırsın.
yani demek istediğim alttaki tek parça olmalı,

dress.jpg

short-gown-2009.jpg

short.jpg

canımcım bak sana böyle birkaç model buldum,ama benim anladığım sen öncesinde uzun olup sonrasında bi şekilde çat diye bi parçasını çıkarıp kısa etege dönüştürebilecegin bir şey arıyorsun,istersen tasarım konusunda yardımcı olabilirim seninle fikirlerimi paylaşarak veya çizerek..Veya özel tasarım diktirtmeye durumunuz yoksa bir tavsiyede bulunabilirim eger iki parça bi gelinlik alırsan nikah sonrasında altındaki uzun eteği çıkartıp yerine kısa bir etek geçirebilrsinkaydirigubbakcemile2böylece istedigin ortamada uygun olursuun:):dance:

zemuszemus
http://www.modaport.com/wp-content/uploads/2008/08/askili-gogus-dekolteli-gelinlik.jpg için Google Görsel Sonuçları
yukarıda ki link tede bir çok model var fakat sen anladığım kadarıyla hem mini hem uzun etek üst üste olsun istiyorsun.
Böyle olması için altta ki mini eteğin dar olması lazım aksi halde üstteki çok pot olur.
bence mini, dar bir elbise şeklinde yaptır ve üzerine kabarık uzun bir etek yaptır.
Eteği elbisenin üzerine giyersin düğün sonrasında eteği çıkarıp miniyle kalırsın.
yani demek istediğim alttaki tek parça olmalı,

ewet cnm ama ben söle ıstıyorum etek cıt cıtlı olck uzun sonra kısalcak yanı mınısı dar olsun ıstemıyorum oda bıraz kabarık olsun ıstıyorum tsk ederım

dress.jpg

short-gown-2009.jpg

short.jpg

canımcım bak sana böyle birkaç model buldum,ama benim anladığım sen öncesinde uzun olup sonrasında bi şekilde çat diye bi parçasını çıkarıp kısa etege dönüştürebilecegin bir şey arıyorsun,istersen tasarım konusunda yardımcı olabilirim seninle fikirlerimi paylaşarak veya çizerek..Veya özel tasarım diktirtmeye durumunuz yoksa bir tavsiyede bulunabilirim eger iki parça bi gelinlik alırsan nikah sonrasında altındaki uzun eteği çıkartıp yerine kısa bir etek geçirebilrsinkaydirigubbakcemile2böylece istedigin ortamada uygun olursuun:):dance:

ewet aynen dedıgın gıbı ıstıyorum yardımcı olursan cok cok sevnırım cıtlembık arkadasımın koydugu lıntekı 1. model tam ıstedıgım gıbı cnm kaydirigubbakcemile5

hayatım o halde senin aradığın böyle bir model .. Zİra bu model hem düz değil hemde üzerindeki uzun kısım cırtlı açılıp kapanıyor.

Eklentiler

• $02-ianstuartbride.jpg
    $02-ianstuartbride.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 71
Back