• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa ekonomik tatil önerisi

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar

Şöyle ege akdeniz taraflarında önerecğiniz yerler var mı uygun fiyatlı kalınacak mesela 3 4 gece 1000 tl civarı 2 kişilk bakıyorum herşey dahil otellere google yorumları çok feci bilmeden kalkoşacak gibi değill
Fikir lütfen gi dip kalıp da beğendiniz yerler varsa paylaşır msınız beklentimiz dinlenmek huzurla sakin çok etkinliktem ziyade temizlik deniz kafi

Alanya tarafında oteller daha uygun oluyor.
Tur sayfalarından bakın derim çünkü kötü yerlerle zaten anlaşma yapmazlar.
Gecelik 120 tl civarı bir yere bakıyorsunuz bence gayet mümkün, bulunabilir.

Alanya tarafında oteller daha uygun oluyor.
Tur sayfalarından bakın derim çünkü kötü yerlerle zaten anlaşma yapmazlar.
Gecelik 120 tl civarı bir yere bakıyorsunuz bence gayey mümkün, bulunabilir.
Evet istediğim herşey dahil olsun apart çok yorucu oluyor çünkü tatil yorulmakla geçiyor ama daha önce bu konspette kalmadık yorumlarda kötü olunca bilemedim

Evet istediğim herşey dahil olsun apart çok yorucu oluyor çünkü tatil yorulmakla geçiyor ama daha önce bu konspette kalmadık yorumlarda kötü olunca bilemedim
Her şey dahil konsepti aslında sizin yemek kültürünüzle alakalı.
Belki tam pansiyon da size gayet yetebilir ya da ailece yemeğe içmeye düşkünseniz benim gibi, ultra her şey dahil de düşünebilirsiniz.
Eşim habire dondurmaydı, çaydı, tatlıydı tıkınan bir adam olduğundan bize tam pansiyon yetmez mesela, herşey dahilde de ıvır zıvır olmuyor ondan hep ultra bakarız, alkol kullanmadığımız halde.
Ama tam pansiyonun dezanavantajı yemekler hariç çoğu yerdeki içeceklerin de ücretli olması.
Bu durum sizin için çok önemli değil ise yetebilir gayet.
Ben evlenmeden önce ablamla hep tam pansiyon giderdik yemek olayı yetiyordur bize, çıkışta 100 tl gibi bir içecek ödemesi yapardık.

Her şey dahil konsepti aslında sizin yemek kültürünüzle alakalı.
Belki tam pansiyon da size gayet yetebilir ya da ailece yemeğe içmeye düşkünseniz benim gibi, ultra her şey dahil de düşünebilirsiniz.
Eşim habire dondurmaydı, çaydı, tatlıydı tıkınan bir adam olduğundan bize tam pansiyon yetmez mesela, herşey dahilde de ıvır zıvır olmuyor ondan hep ultra bakarız, alkol kullanmadığımız halde.
Ama tam pansiyonun dezanavantajı yemekler hariç çoğu yerdeki içeceklerin de ücretli olması.
Bu durum sizin için çok önemli değil ise yetebilir gayet.
Ben evlenmeden önce ablamla hep tam pansiyon giderdik yemek olayı yetiyordur bize, çıkışta 100 tl gibi bir içecek ödemesi yapardık.
Evet aslında mantıklı çok bilgim yoktu yazdığınız iyi oldu yam pansiyon yeterli olur çok aklımıza gelmez ara öğündü içecekti tam pansiyonlara da bakalım ege akdeniz farketmez küçük de olsa temiz sorunsız olsun aslında yeterli

Merhaba hanımlar

Şöyle ege akdeniz taraflarında önerecğiniz yerler var mı uygun fiyatlı kalınacak mesela 3 4 gece 1000 tl civarı 2 kişilk bakıyorum herşey dahil otellere google yorumları çok feci bilmeden kalkoşacak gibi değill
Fikir lütfen gi dip kalıp da beğendiniz yerler varsa paylaşır msınız beklentimiz dinlenmek huzurla sakin çok etkinliktem ziyade temizlik deniz kafi
Balayında Fethiye yell holiday herşey dahil otele gittik mükemmel bir yerdi 2 ay sonra gidersen fiyatı daha uyguna gelir. Eylül ayında bodrum Oscar otele gidicez 4 gece 800 falan sanirim herşey dahil yorumlardan okuduğum kadarıyla fiyatına göre çok iyi diyorlar

Balayında Fethiye yell holiday herşey dahil otele gittik mükemmel bir yerdi 2 ay sonra gidersen fiyatı daha uyguna gelir. Eylül ayında bodrum Oscar otele gidicez 4 gece 800 falan sanirim herşey dahil yorumlardan okuduğum kadarıyla fiyatına göre çok iyi diyorlar
Çok teşşekkürler zorunlu izin veriyorlar aslında eylül dediğiniz gibi uygun olurda bakayım yine de ağustos ayına da uygunsa süper olur

O fiyata 3 gece 4 gün özellikle Alanya'da bulabilirsiniz ama temizlik konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yorumlara çok dikkatli bakmanızı öneririm.

Ozaman
Çok teşşekkürler zorunlu izin veriyorlar aslında eylül dediğiniz gibi uygun olurda bakayım yine de ağustos ayına da uygunsa süper olur
Fethiye yel holiday oteli tavsiye ederim fethiyede biz çok memnun kaldık konumunda süper her yere yakın fiyatı da otele göre çok uygun yemeklerinden bahsetmiyorum bile okadar güzel bir otel

bizde cadir kuruyoruz. boylece ege akdeniz ne kadar koy carsa gorduk. muzeler, oren yerleri benim cok hosuma gidiyor.

bizde cadir kuruyoruz. boylece ege akdeniz ne kadar koy carsa gorduk. muzeler, oren yerleri benim cok hosuma gidiyor.
Ah harika hayalim bir çekme karavan almak inşallah ve yaz kış gezebilmek gönlümüzce ama şuanlık arabayı zor alıyoruz çadır olayı iyiymiş nasıl yer belirliyorsunuz peki kurarken ve ne gibi şeylere dikkat etmeli

Ah harika hayalim bir çekme karavan almak inşallah ve yaz kış gezebilmek gönlümüzce ama şuanlık arabayı zor alıyoruz çadır olayı iyiymiş nasıl yer belirliyorsunuz peki kurarken ve ne gibi şeylere dikkat etmeli
cnm biz arabayi koyden patlican biber ne varsa yiyecek toplugoruz. tatil yeflerinde hersey cok pahali malim. genelde eksik olan ne varsa gemin edip oyle yola cikiykruz. gecen yil mize karti ile.birlkkfe toplam 1000 tl harcadik. izmirde alanyaya kadar muglayi komple gezdik. antalya dahil. gwzilcek yerleri onceden not esiyoeuz. otostopcular en buyuk rehber

Back