• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısa dönem askerlik ?

taktak9293

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
399
250
53
merhaba kızlar;
Sevgilileriniz, kocalarınız, nişanlılarınız kısa dönem olarak askerde aylık ne kadar para harcıyor?
bir de en cok ihtiyacları olan alınması gereken malzemeler ne :)

bişeylr yazan cıkar :) böyle seylerde yasanmışlıklar önemlidir diye düşünüyorum..

kısası uzunu yok diye biliyorm ben. kişiye baglı varsa sigara parası yoksa günlk cay corba fln o masraflar işte..
bide hafta sonu gezmeleri içinde lazım tabi dısarda yeme içme internet vs

Prensip olarak asker beklemedim ;) gideni sepetledim hak etmislerdi ;)
Para cok harcanir
Sigara alkol hafta sonlari ozellikle
Aburcubur yiyecekler
Cay corba
Kiyafet don gomlek corap giyip giyip atarlar yikama sorunu oldugundan

Prensip olarak asker beklemedim :KK66: gideni sepetledim hak etmislerdi :KK66:
Para cok harcanir
Sigara alkol hafta sonlari ozellikle
Aburcubur yiyecekler
Cay corba
Kiyafet don gomlek corap giyip giyip atarlar yikama sorunu oldugundan

hihi sizinki de garipmiş:D
Sigara alkol yok eşimde cok şükür

Nerde askerlik yapacak eşiniz ( il olarak)? İzmir de askerlik yapanla Tuceli Çemişgezek de yapanin harcama kalemleri aynı olmaz da ondan soruyorum

Yer aliskanliklar (sigara vs ) yemek hepsi etkiler .Benim esim sigara iciyordu Ankara da ve cogu yemegi yemiyordu .Ayda en az 500 TL harcıyordu. Çünkü çarşı izinlerinde sinema cafeye filan gidiyordu arkadaslariyla .

Yer aliskanliklar (sigara vs ) yemek hepsi etkiler .Benim esim sigara iciyordu Ankara da ve cogu yemegi yemiyordu .Ayda en az 500 TL harcıyordu. Çünkü çarşı izinlerinde sinema cafeye filan gidiyordu arkadaslariyla .
teşekkür ederim cevap verdiginiz için.:)
ben bi yandan kredi ödücem de ondan merak ettim.
ucu ucuna yetişcek bazı şeyler.
ailemle yaşamak kolay olur inş :/ bir an önce gider gelir

teşekkür ederim cevap verdiginiz için.:)
ben bi yandan kredi ödücem de ondan merak ettim.
ucu ucuna yetişcek bazı şeyler.
ailemle yaşamak kolay olur inş :/ bir an önce gider gelir
Biz askerligi dusunup hep kenara para koymuştuk zorlanmadik cok sukur .Zaman zaman da babam destek oldu.

Sakin ola aman askerdesin senin ne masrafin olacak tarzi bir dusunceye girmeyin, yakinen biliyorum cidden umulmadik derecede masraf var. En basitinden gunluk 2-3 ogun yemek gideri olsa gerisini siz dusunun. Elbette askerde yemek veriliyor ama bu konuda askerlik yapilan yer cok onemli, kimisi berbat kimisi guzel. Arti izin gunlerinde o agir psikolojiden siyrilmasi icin haftalik sinema vs gibi aktiviteler sart.
Hayirlisiyla kavusursunuz insaallah.

Back
X