Kısa bacak boyu

Bacak boyu mu yoksa genel boy mu dikkat edilir

• Genel boy

OY: 2 22,2%
  • Bacak boyu

OY: 7 77,8%

• Ankete Katılan
    9

gizemlikizinteki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
4
0
33
Iyi geceler kızlar benim boyum 177 ve çoğu kişi boyumu cok met ediyor fakat bacak boyum cok kısa sizce bir bayanda en cok dikkat edilen sey öncelikle genel boy mu olur yoksa bacak boyu mu? Resmen depresyona gircem canımlar yardım edin bana (((

boyum 1.57 bacak boyun benimki kadar kısa olamaz heralde ben bestıbacak gibiyim yat kalk dua et haline depresyona da girme lütfen çok güzel bir boy ölçün var maşallah

Bacak boyu önemli değil diyprsun yani :) benim boyumdakiler manken olur ben bacak yüzümden olamıyorum ama gerçi öyle bir hedefim de yok :) cok tesekkür ederim :)

manken olma hedefin yoksa sıkıntı etme yani bence de keşke ben de 1.65 falan olsaydım diyorum bazen ama nerdee işte insanın moralinin yerime gelmesi için kendisinden daha vahim durumda olan birini gormesi gerekiyor ki haline şukretsin

Bacak boyunun genel görüntüyü etkiledigine inaniyorum. Benim d eboyum 1,56 fakat vücudum orantili oldugu icin boyuma göre bacaklarim kisa durmuyor. Ancak son zamanlarda yaptigim pilates, yoga ve callanetics ten sonra bacaklarim gözüme daha ince uzun görünüyor. Bu tip calismalar, özellikle de callanetics, kaslari inceltip uzatiyor. Deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…