Benim telefon aksilik bu ya 13 şubatta bozuldu.Akşam eşim gelince yoksa bilerek mi bozdun dedi.vay yapıştırdım diyorsun
benimde eşim dün kart bilgilerini yollamış
kendine benim adıma bir şey seç diye
Düşündüm düşündüm alacak birşey bulamadım
Çaydanlığım kararmıştı biraz
gittim çaydanlık aldım
Söyleyince şoka girdi
Ama çok minnoş bişey çok severek aldım yapıyorum
Diyo ulan ben alsam kafama atarsın
Sen alınca minnoş oluyor
Haklıydı uzatmadım
yarısmayada ne kdr az kalmıs ya hic farkında degilim he
zaten bildirimler gidene kdr oylar 3-5 gidiyo hepVe ilk gün oylama yine pazara denk geliyor
Hiç hoş değil
zaten bildirimler gidene kdr oylar 3-5 gidiyo hep
aa hatırlamıyorum kız gecen yarısmada erken gitti ozamanBildirimde pazar günü gitmişti
Kaçırdım en heyecanlı kısmı
Canım yarışma cuma başlamıştıaa hatırlamıyorum kız gecen yarısmada erken gitti ozaman
aa hatırlamıyorum kız gecen yarısmada erken gitti ozaman
onuda unuttum benim kafa gitmis bayaCanım yarışma cuma başlamıştı
cumaymıs onun vakti:)) ozaman pazar gunu pek birsey kacırmazsıngece oylama açıldı galiba
cumartesi gecesi
Pazar bir baktım bildirim gelmiş
izin günüm olduğu için pek bakamıyorum
kaçırıyorum öyle olunca
Heyecandandır oonuda unuttum benim kafa gitmis baya
Çok yoğun geçti hatta biz kutlamaları 40 gün yapmayı planlıyoruzNerdesiniz hatunlar
14 Şubat akşamı yoğun geçtiii galibaaa
Benimki de kendi al dedi gittim baktım.Oğlum anne babam seni kandırmış deyince hiç birşey almadımvay yapıştırdım diyorsun
benimde eşim dün kart bilgilerini yollamış
kendine benim adıma bir şey seç diye
Düşündüm düşündüm alacak birşey bulamadım
Çaydanlığım kararmıştı biraz
gittim çaydanlık aldım
Söyleyince şoka girdi
Ama çok minnoş bişey çok severek aldım yapıyorum
Diyo ulan ben alsam kafama atarsın
Sen alınca minnoş oluyor
Haklıydı uzatmadım
Akıllı telefon alınca bana bir sözün varBenim telefon aksilik bu ya 13 şubatta bozuldu.Akşam eşim gelince yoksa bilerek mi bozdun dedi.Şimdi yarın ben sana telefon alsam ,ben kendim seçecektim diye istemezsin dedi (DOĞRU )Alışverişe çıkmayı,küçük çocuğum olduğundan mıdır nedir hiç sevmem.Biraz da kararsızlık var Eşimin teli hoşuma gidiyordu belki onu alırım.Eşim uğraşsın telefon seçmekle
Akıllı telefon alınca bana bir sözün varBenim telefon aksilik bu ya 13 şubatta bozuldu.Akşam eşim gelince yoksa bilerek mi bozdun dedi.Şimdi yarın ben sana telefon alsam ,ben kendim seçecektim diye istemezsin dedi (DOĞRU )Alışverişe çıkmayı,küçük çocuğum olduğundan mıdır nedir hiç sevmem.Biraz da kararsızlık var Eşimin teli hoşuma gidiyordu belki onu alırım.Eşim uğraşsın telefon seçmekle
Çok yoğun geçti hatta biz kutlamaları 40 gün yapmayı planlıyoruz
Benimki de kendi al dedi gittim baktım.Oğlum anne babam seni kandırmış deyince hiç birşey almadımKızlarda anne babam kendine birşey al demiş sen de gidip tek taş alsana dediler Kartımın limiti yetmez tek taşa
Ben kaynana pattis yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?