Hiç aklıma gelmedi vallahiAma onun ihtiyacı yok sunumları sahiden çok iddialı oluyorBen hemen anladim arkasi saglam diyince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç aklıma gelmedi vallahiAma onun ihtiyacı yok sunumları sahiden çok iddialı oluyorBen hemen anladim arkasi saglam diyince
Olmuş mu hiçDomatesleri koparmaya bile erinmiş,öylece pişirmiş
Aus aklıma ilk tehlikeli yarışmacı sen geldinBak üzerimde nasıl bir etkin var
Madem okuyordun ,sohbete niye katılmıyordunBen hemen anladim arkasi saglam diyince
Bence çok akıllıca olmuşOlmuş mu hiçDomatesleri koparmaya bile erinmiş,öylece pişirmiş
Aman patron duymasın
Ben de Kazen sebzeler isteyince ilk Ausa haber ettim ama O ıslık çaldı,aha böyle yaptıAus aklıma ilk tehlikeli yarışmacı sen geldinBak üzerimde nasıl bir etkin var
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...esliginde-mutfak-askim-sponsorlugunda.597219/
Bul yavrum benim somonuda ... namım yürüsün
En güzel fotoyu bul ama
Seni pek kaile almış gibi görünmüyorBen de Kazen sebzeler isteyince ilk Ausa haber ettim ama O ıslık çaldı,aha böyle yaptı
Bayağı iddialı olmuştu
Bul yavrum benim somonuda ... namım yürüsün
En güzel fotoyu bul ama
Gordum simdi gercekten cok guzel olmus vay beHiç aklıma gelmedi vallahiAma onun ihtiyacı yok sunumları sahiden çok iddialı oluyor
Seni pek kaile almış gibi görünmüyor
Katildimya hemsomMadem okuyordun ,sohbete niye katılmıyordun
Biz kaldığmız yerden devam ediyoruz
Sebze yarışması iptaldi ya ... ben en son orda kalmışım .
Çok idialı ve şık olmuş.Birde düşünsene bu sunumlar yarışmanın ilk başladığı yıl yapılmışKK hanımları kendini(ben dahil)zamanla ilerlettiŞimdi yaptıklarını düşünseneAğzımın suyu klavyeyi ıslattı
Yarışmanın ilk başladığı zamanlar bence gayet başarılı olmuş
Ayyy niye sofranın devamına iki tabak daha servis açmaya üşenmişim :)))
Kesin ordan kaybettim
Nevoş ayrı bir bölüm açılsa .Şu ana kadar olan yarışmalar o başlık altında toplansa ne güzel olur.Çok idialı ve şık olmuş.Birde düşünsene bu sunumlar yarışmanın ilk başladığı yıl yapılmışKK hanımları kendini(ben dahil)zamanla ilerlettiŞimdi yaptıklarını düşünsene
Yarışmanın ilk başladığı zamanlar bence gayet başarılı olmuş