Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) ufo mu, saç kurutma makinesi mi :) ay canım beni çok güldürdün. canım sadece güneşle olur. ultraviyole ışını lazım oda sadece güneşte var. düşünsene güneşe çıktığımız zaman neden güneş gözlüğü takıyrz güneşten gözlerimiz etkilenmesin diye. bu ışınlar fön makinesinde veya ufolarda olsaydı onları çalıştırırkende güneş gözlüğü takmamız gerekir di sengözlerimebaksanab
bn saç kurutma ile açtım resimler buyrun şekerlerimBaşka bir forumda kurutma makinasıyla açanlar vardı.
bn saç kurutma ile açtım resimler buyrun şekerlerim
[/IMG]
işe yaramıyo diyenlerde yapmasını bilmiyo şimdi 5 su bardağaına 3-4 avuç papatya atın (avuç dolusu) sonra 1 gün bekletin papatyalar suyun içinde kalsınki bütün özelliği iyice suya geçsin sonra süzün süzdüğünüz papatyaları eliniz ile sıkın suyunu çıkartın sonra saçınıza sürün kurutun fön çeker gibi günde 2-3 kere yapın 1 hafta sonra değişimi fark edeceksiniz ayrıca saçı falanda yıprattığı yok hepsi yalan ben denedim resmen saçlarım parlıor ayrıca boya gibi iğrenç durmuyor
bn saç kurutma ile açtım resimler buyrun şekerlerim
önce:
sonra:
işe yaramıyo diyenlerde yapmasını bilmiyo şimdi 5 su bardağaına 3-4 avuç papatya atın (avuç dolusu) sonra 1 gün bekletin papatyalar suyun içinde kalsınki bütün özelliği iyice suya geçsin sonra süzün süzdüğünüz papatyaları eliniz ile sıkın suyunu çıkartın sonra saçınıza sürün kurutun fön çeker gibi günde 2-3 kere yapın 1 hafta sonra değişimi fark edeceksiniz ayrıca saçı falanda yıprattığı yok hepsi yalan ben denedim resmen saçlarım parlıor ayrıca boya gibi iğrenç durmuyor