Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Afiyet olsun canım ellerine sağlık domates mi biber mi burada güneşte kurutuluyor salça.
bizd3 guneste kurutuyoruz yasadigim yerde boyle kazanlarda kaynatiliyor

yemeklik yapilacaksa bir kac gün ekşitiyorlar domatesi

kahvaltilik ise makinadan cektirilip kaynatiliyor bu sekilde ben kahvaltilik olani yemeklere de koyuyorum :))

yoksa bende gunes salcasini cok seviyorum :))

IMG_20220817_103515.jpg

IMG_20220817_151721.jpg

Nevreste Nevreste abla ben bu fesleğeni nasıl kurutayim yeşil yapraklarını ayiplayip onlarimi kurutuyoruz ?hiç kurutmadim

Eki Görüntüle 3114953
Nevreste Nevreste abla ben bu fesleğeni nasıl kurutayim yeşil yapraklarını ayiplayip onlarimi kurutuyoruz ?hiç kurutmadim
İstersen böyle kurut kuruyunca ovala🤔Ben bu yıl reyhanın yapraklarını ayırıp kuruttum. Kuruyunca direk kavanoza koydum. Daha rahat oldu🤩
Kullanırken kullanım alanına göre ovalarım🤩
IMG20220817152545.jpg

Nevoşum eline emeğine sağlık, hepsi harika olmuş 😊 💜

Ben de Dolmalık biber, karnıyarıklık patlıcan, taze fasulye, bezelye, barbunya, domates ve biber attım buzluğa 🙈
Bir de şeftalileri kabuğunu soyup, küp küp doğrayıp karton bardaklarda buzluğa attım. Sütlü tatlılarda, kekte çok güzel oluyor 😊

Merhaba, bende 10 kavonoz kadar domates sosu yaptım.
3 kilo fasulye şokladım.
7-8 tane patlıcan közledim karınlarını açtım buzluğa atıcam karnıyarık için 😍

Bi 3 kilo daha fasulye almayı planlıyorum, elimde de 5 kilo daha domates var kapya ile onları sos yapıcam. Hamile olduğum için yavaş yavaş yapıyorum 🤗
Aklımda biber dolması ve kuru patlıcan dolması var yapıp atıcam inşallah.

Paçanga sardım dolaba attım. Doğuma hazırlık olarak da poaça yapıcam, kek yapıp atıcam.
Derin dondurucum var önerilere açığım🤗

Merhaba, bende 10 kavonoz kadar domates sosu yaptım.
3 kilo fasulye şokladım.
7-8 tane patlıcan közledim karınlarını açtım buzluğa atıcam karnıyarık için 😍

Bi 3 kilo daha fasulye almayı planlıyorum, elimde de 5 kilo daha domates var kapya ile onları sos yapıcam. Hamile olduğum için yavaş yavaş yapıyorum 🤗
Aklımda biber dolması ve kuru patlıcan dolması var yapıp atıcam inşallah.

Paçanga sardım dolaba attım. Doğuma hazırlık olarak da poaça yapıcam, kek yapıp atıcam.
Derin dondurucum var önerilere açığım🤗
Afiyetle yeyin. Seviyorsanız bamya, semizotu falan koyabilirsiniz. Ben doğum için tuzlu simit, kurabiye falan da yapıp atmıştım

Afiyetle yeyin. Seviyorsanız bamya, semizotu falan koyabilirsiniz. Ben doğum için tuzlu simit, kurabiye falan da yapıp atmıştım
Tuzlu simit tarif varsa alırım. Kurabiye olarak da hem starbucks kurabiyesi hem de güzel bi fındıklı kurabiye tarifim var onu yapıp atayım.

Bamya sevmiyoruz eşim sevmiyor yani ben de aramam. Semizotu gördüm yorumlarda da bunu düşüneyim🤗

X