- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
Afiyet olsun canım ellerine sağlık domates mi biber mi burada güneşte kurutuluyor salça.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım ellerine sağlık domates mi biber mi burada güneşte kurutuluyor salça.
Teşekkür ederim canım deneyeceğimEvet. Doğrayıp aynı maydanoz gibi poşetleyip koyuyorum.
bizd3 guneste kurutuyoruz yasadigim yerde boyle kazanlarda kaynatiliyorAfiyet olsun canım ellerine sağlık domates mi biber mi burada güneşte kurutuluyor salça.
Rica ederimTeşekkür ederim canım deneyeceğim
Ben biraz dondurucuya vişne attım annemler memlekette patlıcan biber kuruttular burda kurumuyor, kızarmıyor çok
Ellerine sağlık canım afiyet ile tüketin inşallahYarın menemenlik yaparız büyük ihtimalle
Ben biraz dondurucuya vişne attım annemler memlekette patlıcan biber kuruttular burda kurumuyor, kızarmıyor çok
ellerine saglikYarın menemenlik yaparız büyük ihtimalle
kolay gelsin :))
Sagol minikimkolay gelsin :))
İstersen böyle kurut kuruyunca ovalaBen bu yıl reyhanın yapraklarını ayırıp kuruttum. Kuruyunca direk kavanoza koydum. Daha rahat olduEki Görüntüle 3114953
Nevreste abla ben bu fesleğeni nasıl kurutayim yeşil yapraklarını ayiplayip onlarimi kurutuyoruz ?hiç kurutmadim
Tamam abla sağol eline sağlıkİstersen böyle kurut kuruyunca ovalaBen bu yıl reyhanın yapraklarını ayırıp kuruttum. Kuruyunca direk kavanoza koydum. Daha rahat oldu
Kullanırken kullanım alanına göre ovalarımEki Görüntüle 3114954
Sağ ol canımTamam abla sağol eline sağlık
Afiyetle yeyin. Seviyorsanız bamya, semizotu falan koyabilirsiniz. Ben doğum için tuzlu simit, kurabiye falan da yapıp atmıştımMerhaba, bende 10 kavonoz kadar domates sosu yaptım.
3 kilo fasulye şokladım.
7-8 tane patlıcan közledim karınlarını açtım buzluğa atıcam karnıyarık için
Bi 3 kilo daha fasulye almayı planlıyorum, elimde de 5 kilo daha domates var kapya ile onları sos yapıcam. Hamile olduğum için yavaş yavaş yapıyorum
Aklımda biber dolması ve kuru patlıcan dolması var yapıp atıcam inşallah.
Paçanga sardım dolaba attım. Doğuma hazırlık olarak da poaça yapıcam, kek yapıp atıcam.
Derin dondurucum var önerilere açığım
Tuzlu simit tarif varsa alırım. Kurabiye olarak da hem starbucks kurabiyesi hem de güzel bi fındıklı kurabiye tarifim var onu yapıp atayım.Afiyetle yeyin. Seviyorsanız bamya, semizotu falan koyabilirsiniz. Ben doğum için tuzlu simit, kurabiye falan da yapıp atmıştım