- 2 Ağustos 2013
- 34.024
- 101.009
Afiyetle yeyin inşallah minik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyetle yeyin inşallah minik
insallah canim senin hazirliklar da sifa olsun insallah minigeAfiyetle yeyin inşallah minik
Ellerine sağlık canım afiyet ile tüketin inşallahBen bu sene kızıma çalışıyorum
Kendimize bamya, yeşil fasulye, dolma biber, közlenmiş patlıcan, domates uyutması yaptım.
Kızıma vişne, kapya biber salçası, kabak, şeftali koydum şimdilik. Bezelye koyacaktım geç kalmışım pazarda yoktu.
Ellerine sağlık canım afiyet ile tüketin inşallah
Allah razi olsun ablacimEllerine sağlık canım afiyet ile tüketin inşallah
Ben yıkayıp süzüp her kış koyarım. Bişey olmuyor :)Semizotu koyuyor musunuz buzluğa? Direkt temizleyip hiç bir işlem yapmadan koysam olur mu?
Tamamdır öyle yapayım normalde fasulye falan gibi hafif kavurup koyuyorduk da hiç çiğ denememiştimBen yıkayıp süzüp her kış koyarım. Bişey olmuyor :)
Ispanak, semizotu, kabak, havuç maydanoz, dereotu, nane biber bunları çiğ koyuyorum.Tamamdır öyle yapayım normalde fasulye falan gibi hafif kavurup koyuyorduk da hiç çiğ denememiştim
Bende öyle koyuyorum.Hiç işlem yapmıyorumSemizotu koyuyor musunuz buzluğa? Direkt temizleyip hiç bir işlem yapmadan koysam olur mu?
Zaten semizotunun canı yokBiz daha çok yoğurtluyoruz. Yazın çiğ, kışında buzluktan direk çıkarıyorum, yoğurtla buluşturuyorumIspanak, semizotu, kabak, havuç maydanoz, dereotu, nane biber bunları çiğ koyuyorum.
Fasülyeyi şoklayarak yada kavurarak koyuyorum
Bizim çocuklar domatesli pirinçli seviyor. Bide poşete koyunca 1 domates doğrayıp koyuyorum içine, kolay oluyor kışınZaten semizotunun canı yokBiz daha çok yoğurtluyoruz. Yazın çiğ, kışında buzluktan direk çıkarıyorum, yoğurtla buluşturuyorum
Bende mercimekli, nohutlu yapıyorumVitamin deposuBizim çocuklar domatesli pirinçli seviyor. Bide poşete koyunca 1 domates doğrayıp koyuyorum içine, kolay oluyor kışın
Yoğurtlu da çok güzel dediğin gibi
Naneyi hiç denemedim doğrayıp mi koyuyoruz acaba .Ispanak,semizotu, maydanoz koyuyorum ben de kullanışlı oluyor.Ispanak, semizotu, kabak, havuç maydanoz, dereotu, nane biber bunları çiğ koyuyorum.
Fasülyeyi şoklayarak yada kavurarak koyuyorum
Evet. Doğrayıp aynı maydanoz gibi poşetleyip koyuyorum.Naneyi hiç denemedim doğrayıp mi koyuyoruz acaba .Ispanak,semizotu, maydanoz koyuyorum ben de kullanışlı oluyor.
Bu sene ciddi pahalı herşey ,nasıl alınır da nasıl yapılır kışlıklar,bende domates yapacam tatil işim var dönünce artık oda.20_25 -30 pazardan 20 liraya aldım,barbunyayi,fasulyede 15-20 arasiydi,bamya tek bir yerde vardı boncuk en minikleri 60 lira,karışık küçüklü büyüklü 45 ten aldık annemle biz bide Akdenizdeyiz burada üretiliyor.
Adres veriyorum minnoşum bir zahmet ellerine sağlık olsun.
Sagol ablacimBu sene ciddi pahalı herşey ,nasıl alınır da nasıl yapılır kışlıklar,bende domates yapacam tatil işim var dönünce artık oda.
Adres veriyorum minnoşum bir zahmet ellerine sağlık olsun.
Sende sağol minnoşum afiyetle tüketinSagol ablacim