O kucucuk bedeni merhamet dolu biliyor musun? O anlatirken ben agladim.Bocegi bile oldurme sakin disari at diye bagiran bir melek.Allahim herkese nasib etsin.Bugun koca tepsi fasulyeleri koca 12 yasinda ki.kizim yardim etmedi.Pittik elli oglum yardim etti bana.Anne sen yorulma dedi hepBöyle anlatjnca çocuk yapasim geldi.
Ne masum sorular 'anne kadınlar çalışır mı ' kocaman dünyada herşeyden habersiz meraklı öğrenen bı küçücük beden .
Kucak dolusu merhamet kapladı içimi
Var ama büyük eltim ne yaparsan yap kaçışın yok.Becerikli.olmasaydın diyorHemen küçük kayın bekar kayın filan var ise evlendirmelisin acil.
Eltiye yük paylaştıralim
Erkek çocukları anneye daha düşkünO kucucuk bedeni merhamet dolu biliyor musun? O anlatirken ben agladim.Bocegi bile oldurme sakin disari at diye bagiran bir melek.Allahim herkese nasib etsin.Bugun koca tepsi fasulyeleri koca 12 yasinda ki.kizim yardim etmedi.Pittik elli oglum yardim etti bana.Anne sen yorulma dedi hep
Erkek çocuklar anneye daha merhametli oluyor gibime geliyor benim .O kucucuk bedeni merhamet dolu biliyor musun? O anlatirken ben agladim.Bocegi bile oldurme sakin disari at diye bagiran bir melek.Allahim herkese nasib etsin.Bugun koca tepsi fasulyeleri koca 12 yasinda ki.kizim yardim etmedi.Pittik elli oglum yardim etti bana.Anne sen yorulma dedi hep
Eyvah eyvahVar ama büyük eltim ne yaparsan yap kaçışın yok.Becerikli.olmasaydın diyor
Kizim (kucuk ergen) suan isin tamamen maddiyat kisminda sunu al bunu al hersey alana kadar.Oglumu bi biskuviyle kandiriyorum :) Tabiatlari geregi yasayacak kadar olsun yeter diyo sanirim.Oglum asik bana ins karisida severErkek çocukları anneye daha düşkün
Kizim duygularini icinde yasar hep guclu bir kiz duvar gibi masallah bize cekse ,domino gibi yikilirdik :) Evet bende ki duygusallik ogluma gecmis.Gecen gun biri ona buraya cimbomlular giremez dedi diye maskesinin icine sipir sipir agladi sessizce.O an ne yapacagimi sasirdim.Ben yaninda olmasam icine atacak allahtan o an yanindaydim.sarildi hemen sacimla oynadi.Erkek çocuklar anneye daha merhametli oluyor gibime geliyor benim .
Ağladım dedin sende merhamet dolusun belli ki, bebiş sana çekmiş
Kızın biraz baba mi?
Bir şekilde sıyrılmam lazımEyvah eyvah
Ama kızlarda büyüyünce yardım ediyor.Kizim (kucuk ergen) suan isin tamamen maddiyat kisminda sunu al bunu al hersey alana kadar.Oglumu bi biskuviyle kandiriyorum :) Tabiatlari geregi yasayacak kadar olsun yeter diyo sanirim.Oglum asik bana ins karisida sever
Allah'ım ne tatliş oğlun var yaKizim duygularini icinde yasar hep guclu bir kiz duvar gibi masallah bize cekse ,domino gibi yikilirdik :) Evet bende ki duygusallik ogluma gecmis.Gecen gun biri ona buraya cimbomlular giremez dedi diye maskesinin icine sipir sipir agladi sessizce.O an ne yapacagimi sasirdim.Ben yaninda olmasam icine atacak allahtan o an yanindaydim.sarildi hemen sacimla oynadi.
Çok geç kalmış gibisin, ta ben gerildim ben napacak bu kız şimdi diyeBir şekilde sıyrılmam lazım
Bu umitle yaslanacagim ☺ olsun varligi yeter.Odasina tasidigim tepsiler..Helali hos olsun ne diyeyim :)) bi bardak suyunu iceyim raziyimAma kızlarda büyüyünce yardım ediyor.
İnşaallah öyle olur.Bunu bende çok istiyorum
Söyledim at diyeFotoyu atsın buraya
Gelinin kisliklarini yaparsan severKizim (kucuk ergen) suan isin tamamen maddiyat kisminda sunu al bunu al hersey alana kadar.Oglumu bi biskuviyle kandiriyorum :) Tabiatlari geregi yasayacak kadar olsun yeter diyo sanirim.Oglum asik bana ins karisida sever
Insallah cikar,simdiden diyorum oglum bak biriyle kavga edersen sakin etme :) ogretmenine soyle.Tamam diyoAllah'ım ne tatliş oğlun var yagülüyorum bı yandan.
Acaba okula başlayınca içinden bı canavar çıkar mı ne dersin
Gelinime hizmetci tutarim oglumla iyi ilgilensin diye :)) ah ahh benim gibisini nerden bulacak yahuGelinin kisliklarini yaparsan severama bence sen yorulma yinede, geline yaptır
Saçını başını yol onun
Sen orta yolu buldun ne gelin yorulsun ne ben diyosunGelinime hizmetci tutarim oglumla iyi ilgilensin diye :)) ah ahh benim gibisini nerden bulacak yahu
Canım mesaj ve beğeni sayım fazlaÇok geç kalmış gibisin, ta ben gerildim ben napacak bu kız şimdi diye
Nevreste ve everest ses olarak birbirine benzeyen kelimeler.
Nevrestenin everest ile bir alakası var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?