İşte ben de bilmiyordum. Tavuk gibi yemek için kesilenlerden ya da vadesi yetip ölenlerden alınıyor sanıyordum.Töbe Bismillah. O kazları canlı canlı mı yoluyorlar? Yolunan kazlar ne oluyor öyle çıplak mı kalıyor ya da ölüyorlar mı? Neden canlı yoluyorlar psikopat mı bu insanlar!!!!!
Konu sahibi, şişme montlar süper. 2 sene önce 100 tlye almistim cok memnunum.
Model marka atar msiinizMerhaba
Ben sirt problemleride yasiyordum 2 yildir inatla outdoor almadim. Bu yil alirim dedim dolar endeksli fiyatlar ucmus. 3 bilinen outdoor markasi 2 binlerde geziyor. Eylulde 1300 liraya aldim. Ne yagmur ne ruzgar geciriyor 2 kis agriyla bitirdim su an hic agrim yok ustumde tuy gibi.
11.11 trendyol indiriminde 844 liraya dusurduler.
Bende ordan aldim ztn sokak sokak gezip aramadim.
20 25 kasimda yine indirim var.
Bence bir tik daha butceyi zorlayin yagmur ruzgar kar gecirmeyen ici cikabilen bsy bulun mutlaka denk gelir
Yagmurluk olarakta kullaniyorum simdiye kadar almamam hataymis.
Yol yuruyorum sabah ayazda cikiyorum toplu tasima kullaniyorum. Benim icin gerekli bir yatirimmis. Gecen kis 2 defa sirtim tutuldu ozel hastahanede 500 lira masraf yaptim montun parasini dr a vermisim
gecen sezon su montlar pull&bear de 200tl dusmustu bir ara.İçi polar mont diyorum. Meret yazın fena yakıyor, kışın ısıtıyor.
Kaz tüyü asla!!
Bir de 2 kıştır giydiğim (3.kış olacak) parkam var içi kürklü. Bershka dan 200tl ye falan almıştım baya sıcak tutuyor..
Boyunluk takmak da benim ısı derecemi baya etkiliyor yalnız onu da ekleyeyim. Boynum açık olunca daha çok üşüyorum ben..
https://www.sneaksup.com.tr/urun/ni...X8QAAk_Goq03EnAcLN8d4NCbTlKFVoBRoC3ZMQAvD_BwE
Şöyle bir bakındım da işe yarar bir tek bu var gibiydi. Sizce ısıtır mı?
Töbe Bismillah. O kazları canlı canlı mı yoluyorlar? Yolunan kazlar ne oluyor öyle çıplak mı kalıyor ya da ölüyorlar mı? Neden canlı yoluyorlar psikopat mı bu insanlar!!!!!
Konu sahibi, şişme montlar süper. 2 sene önce 100 tlye almistim cok memnunum.
Evet canım maalesef canlı canlı yoluyorlar ... onlar kanlı kanlı tüysüz dolaşıyor . Biz ısınırken onlar üşüyor . Hepsi ölmüyor ama aralarında mikrop kapan ne bileyim ölen var mı bilmiyorumtüyleri çıkıyor sonra tekrar yolunuyor ...
misal kullandığımız bir çok kozmetik ürünün içinde de fok balığı yağı filan var, onları da özel çivili sopalar ile vura vura öldürerek özellikle kaçamadıkları için bebek fok balığından elde ediyorlarbiz insanlar en acımasız canlılarız
Bende onu bekliyorumValla panpa bence şişme mont iyi fikir. İyi olanlatı da en az 1000tl haklısın. Gelecek cuma Black Friday indirimine gir derim acaip indirim oluyor. Zara kabanları montları tavsiye ederim. Yakası kürklü parka tipleri aşırı sıcak oluyor. Şişme montları da gayet güzel. Zara'da b.friday indirimi de oluyor.
Bende onu bekliyorum
Zara, mango derimoda diktim bende gözümü. Özellikle zara.Hepimiz mi beraber bekliyoruz panpa
So Chic, Network, Desa, Derimod, İpekyol, Sephora topluca bekliyorumGeçen yıl banka aşırı aktiviteden kartımı bloklaşmıştı
Zara, mango derimoda diktim bende gözümü. Özellikle zara.
gecen sezon su montlar pull&bear de 200tl dusmustu bir ara.
sizin dediginizden bu da sanirim.
Eki Görüntüle 2206917
cok sicak tutuyor bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?