Kış düğünü yapanlar ve yapmak isteyenler...

hulyaemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
69
5
96
Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse şeker bayramından 1 hafta sonra beni istemeye geliyorlar İNŞALLAH ben sözü ve nişanı bi arada yapmak istiyorum aile arasında ki düğün için çok beklemeyelim 2 senedir bekliyoruz çünkü. o yüzden de düğünümü kasımın 2.haftasına kadar yapmak istiyorum. Çünkü büyükler hep der ki kasımın 2. haftasına kadar yaz-bahar havası olurmuş. benim ablam sözü nişanı ve düğünü arasında 2 ay bıraktı bnde o yüzden nişandan 2 ay sonra hemen evlenmek istiyorum. sizin kış düğünü hakkında fikirlerinizi almak benim için çok önemli. tecrübelerinizden ve önerilerinizden faydalanmak istiyorum. beni kırmayıp benimle paylaşırsanız çok çok memnun olrum.şimdiden teşekkürler....

benim kuzenim kasim ayinda evlendi. spor salonunda oldu dügünü ve soguk degildi. disari cikinca herkes tabiki üzerine biseyler almis kiyafetine uygun. gelinin de bolerosu vardi tüylü tüylü cok $Ikti ve güzeldi. sacina da inciler takmislardi sanki kar tanesi gibi duruyordu siyah sacinin üzerinde. cok hostu...kis gelini oldugu belli oluyordu. kirik beyaz gelinligi ve yine incilerle süslenmis krem-beyaz-eflatun renkli gelin cicegi...tam bir kis geliniydi ve dügünüydü.

canım çok sağol yorumun için. bnde kırık beyaz renginde gelinliği çok tercih ediyorum İNŞALLAH bnde öyle güzellik gelinlik bulurum. bu arada anlattığın şekilde kuzenin çok güzel olmuştur maşallah diyeyim Allah onlara ve biz evlenmeyi düşünen ve evli olan herkese daimi mutluluklar,bekarlara da hayırlı güzel kısmetler versin İNŞALLAH AMİN....

hayırlı osun şimdiden canım..hazırlıkları yetiştiebileceksen yap tabi..kış denmez sonbahar düğünü olur ki bende sonbahar düğünü severim..bence sartlar uygunsa beklemeopuyorumnanaktan

cnm ben 2009 ocak ayında evlendim şanslıydım hava güneşliydi beyaz bolero kürk almıtık hiç üşümedim gelinliğim kış gelinliği değildi normal açıktı o kadar oynadım ki ter içinde kaldım balayınada uludağa gittik herşey çok güzeldi yazın evlenmeyi çok istemiştim ama kışın güzelliğini de yaşadım hem soğukta daha yakın oluyorsunuz

inşallah bende kış düğünü istiyorum:) evet bazı zorlukları var ama.... yinede yazın rehavetinden terleyince akan makyajdan terden iyidir:) hem kışın daha yakın olur çiftler balayında değil mi:) bedava ısıtıcıı:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…