• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış depresyonu ve flört ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
26
Dert mi bilmiyorum ama fikir almak istedim , final haftam bugün bitti hukuk fakültesi 3.sinifim dersler diğer 2 yıla göre biraz daha zor vizelere normal bir kaygı düzeyi ile çalıştım ancak finaller için her dersime gözyaşları içerisinde çikolata kek kraker yiyerek çalışmaya çalıştım çoğu da çok kötüydü diyebilirim uykularım çok düzensiz ve sık sık ruya görüyorum tek yapmak istediğim yatağımda dizi izlemek ve uyumak

4 ay önce bir ayrılık yaşamıştım ama sonrasında başka kişiler ile gorustum onların mesajlarını bile görmezden geliyorum hatta cevap bile vermiyorum , ex aşkım sevgili yapmış buna bile uzulmedim

Ayrıca sürekli kar yağıyor buda beni bunaltıyor sanırım kış çok kasvetli değil mi sizcede??bu dönemsel bir depresyon mu sizde de var mı?

Flört konusunda ise görüştüğüm kişi lise mezunu benim bu ara finallerim var ve kendisi sürekli ilgi istiyor uyumaya vakit bulamadığımı sürekli ders çalışmaya çalıştığımı anlattım ayrıca sınavım kötü geçti deyince hmm bu kadar çalıştın nasıl kötü ya gibi tepkiler veriyor üniversite hakkında pek bilgisi yok sanırsam sizce bu bir sorun mu?

Bilirim hukuk 3 zordur icra falan hiç sevmezdim ben icra hocamızda çok gıcık bir adamdı.Sana başarılar diliyorum hiçbirşeyi kafana takma önce sınavlarını geç sonrasını düşünürsün

Tecrübe olarak söylüyorum bence kendini geliştirmiş biri değilse lise mezunu biri ile yapamazsin. Bunu ise yazışmalarda kullanıldığı cümlelerden bile anlarsin bence.
Kış depresyonuna katılıyorum :(
Sınavlarında da başarılar diliyorum. En önemli konu bu ve depresyon meselesi bence

Ben de sınav haftasından çıktım finallerim yeni bitti ve hiç istediğim gibi geçmediler şimdi tatil başlamışken bütlere çalışmak o kadar zoruma gidiyor ki aynı bitik halde kek çikolata ıvırzıvır yiyerek kendime motive ederek çalışmaya çalıştım ben de seni çok iyi anlıyorum çok zor cidden.. ilişkinle ilgili olarak da eğitiminden ziyade düşüncesiz davranması dikkatimi çekti, hiç hoş değil sınav haftasında destek olması gerekirken o şekilde davranması, şuan hukuk okuyan bi arkadasımın da sevgilisi lise mezunu açıktan kamu yönetimi okuyor ama kıza o kadar değer veriyor ki ve çocuk çok çabalıyor eğitim için de herkes eşit standartlarda sınavlara hazırlanmıyor malesef.. sizi eksiye çeken birisiyse ilişkinizi tekrar gözden geçirin bence

Kış depresyonumu bu her neyse her sene benimde ruhumun üzerine çöküyor malesef. Ama dersler ve yoğunluktan pek gözüm görmüyor depresyonu şu ara. Elişkinize gelince bence o bunalımın üstene birde bu tuz biber oluyor gibi geldi. Biraz kendinize zaman ayırın kafanızı dinleyin hiç bir şey düşünmeden. Her şey üst üste gelince nefes alacak yeriniz kalmamış.

Ben de sınav haftasından çıktım finallerim yeni bitti ve hiç istediğim gibi geçmediler şimdi tatil başlamışken bütlere çalışmak o kadar zoruma gidiyor ki aynı bitik halde kek çikolata ıvırzıvır yiyerek kendime motive ederek çalışmaya çalıştım ben de seni çok iyi anlıyorum çok zor cidden.. ilişkinle ilgili olarak da eğitiminden ziyade düşüncesiz davranması dikkatimi çekti, hiç hoş değil sınav haftasında destek olması gerekirken o şekilde davranması, şuan hukuk okuyan bi arkadasımın da sevgilisi lise mezunu açıktan kamu yönetimi okuyor ama kıza o kadar değer veriyor ki ve çocuk çok çabalıyor eğitim için de herkes eşit standartlarda sınavlara hazırlanmıyor malesef.. sizi eksiye çeken birisiyse ilişkinizi tekrar gözden geçirin bence

Fırsatı olmamış değilde okumaya niyeti yok ticaret kafasın da

Dert mi bilmiyorum ama fikir almak istedim , final haftam bugün bitti hukuk fakültesi 3.sinifim dersler diğer 2 yıla göre biraz daha zor vizelere normal bir kaygı düzeyi ile çalıştım ancak finaller için her dersime gözyaşları içerisinde çikolata kek kraker yiyerek çalışmaya çalıştım çoğu da çok kötüydü diyebilirim uykularım çok düzensiz ve sık sık ruya görüyorum tek yapmak istediğim yatağımda dizi izlemek ve uyumak

4 ay önce bir ayrılık yaşamıştım ama sonrasında başka kişiler ile gorustum onların mesajlarını bile görmezden geliyorum hatta cevap bile vermiyorum , ex aşkım sevgili yapmış buna bile uzulmedim

Ayrıca sürekli kar yağıyor buda beni bunaltıyor sanırım kış çok kasvetli değil mi sizcede??bu dönemsel bir depresyon mu sizde de var mı?

Flört konusunda ise görüştüğüm kişi lise mezunu benim bu ara finallerim var ve kendisi sürekli ilgi istiyor uyumaya vakit bulamadığımı sürekli ders çalışmaya çalıştığımı anlattım ayrıca sınavım kötü geçti deyince hmm bu kadar çalıştın nasıl kötü ya gibi tepkiler veriyor üniversite hakkında pek bilgisi yok sanırsam sizce bu bir sorun mu?
Sadece şunu demeye geldim ne güzel bölüm okuyosun kimseyi küçümsemiyorum canm ama ne işin olur lise mezunuyla ticaret kafasında da olsa okumak şart eğitim çok önemli arkadaşlarimdan benzer şekilde olup evlilik yapanlar var kesinlikle olmuyor

Kar ve kış çok güzel. Nasıl bu güzelliğin depresyonu olabilir anlayamıyorum. Ama oluyor. Eşimde yağmur yağdığı günler gel gitli olur. Resmen sebepsiz bi iç bunalımına girer, yerlerde yuvarlanır. Kendini sağdan sola atar.

İlişki içinde genel olarak çocuk pek ilginizi çekmiyor bence. Ne bi heyecan ne bi adrenalin. Sınav mı? Hmm. Ay olmasın daha iyi. Dırdırı olmaz en azından.

Lise mezunu olabilir ama kendini geliştirmiş olması önemli, cahil biri ile yapamazsın, sırf bu sınavlar ile ilgili yorumundan anlayamayız o durumu , genel konuşmalardan sen daha iyi analiz edebilirsin.

Deli divane aşık değil gibisin flört sadece daha fazla ileri gitmeden tekrar düşün. Ticaret için sermayesi var mı sana o güveni pek verememiş anladığım kadarıyla

Sosyal medya ile alakalı bi işi var takipçi satmak gibi ailesinden gelen bir destek yok

Sorumluluk sahibi bir insan ama eğitim hayati ile hiç ilgilenmemus haklisiniz pek uyum yok gibi aramızda
Okumamış olabilir, lise mezunu olabilir ona bir şey demiyorum ama daha iyi bir işi olsaydı iyi olurdu bence, takipçi satmak da ne? Bir de kendini geliştirmiş mi yoksa cahil mi? Bunu siz anlarsınız zaten konuşmalarından.

Okumamış olabilir, lise mezunu olabilir ona bir şey demiyorum ama daha iyi bir işi olsaydı iyi olurdu bence, takipçi satmak da ne? Bir de kendini geliştirmiş mi yoksa cahil mi? Bunu siz anlarsınız zaten konuşmalarından.

Evde yaptığı şey oyun oynama dışarda arkadaşları ile kahve içer yada sinemaya gider ama genelde izlediği şu sacmasapan türk yapimlari

Evde yaptığı şey oyun oynama dışarda arkadaşları ile kahve içer yada sinemaya gider ama genelde izlediği şu sacmasapan türk yapimlari
Mesela yazarken yazım yanlışları yapar mı çok fazla? Sohbet ettiğiniz konular neler? Okuldan arkadaşlarınıza yada ailenize onu tanıştırırken, utanır mısınız ne konuşacak ne diyecek acaba diye? Benim öyle bir ilişkim oldu da o yüzden soruyorum bunları.

Back