• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış aylarında yumuşacık eller

Ejderha Dovmeli Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
572
198
323
Tuz ve zeytinyağını karıştırıp ellerimin her yerine güzelce sürüp ovalıyorum. Özellikle tırnak kenarlarına. Sonra yıkıyorum. Bunu haftada iki kez yapıp sonra nemlendirici sürüyorum. Ellerim yumuşacık :cool:

evet kahve telvesini bende kullanıyordum yüzüme hatta vücuduma da kullanıyorum..peeling özelliği var..

ama ellere ve tırnaklara çok güzel faydası olan bi krem bepanthol krem tavsiye ediyorum şiddetle..elinizi her kuru hissettiğinizde ve sudan çıktıktan sonra kullanmanızı öneririm

ellerim deterjandan çok kuruyor ..losyonlar, el kremleri kar etmemeye başladı..:14:
3 akşamdır gliserin ile vazelini karıştırıp, yatarken ellerime sürüyorum:28: :31:
3 günde çok önemli bir yumuşama ve düzelme oldu.:46:
kesinlikle inatçı kurumalara şiddetle tavsiye ederim, topuklarda da etkili...:34:

Tuz ve zeytinyağını karıştırıp ellerimin her yerine güzelce sürüp ovalıyorum. Özellikle tırnak kenarlarına. Sonra yıkıyorum. Bunu haftada iki kez yapıp sonra nemlendirici sürüyorum. Ellerim yumuşacık :cool:

ben de yeni duydum, şeker ve zeytinyağı karışımı,, hatta yaptım, acayip yumuşak oldu:)

sevgiler.

ellerim deterjandan çok kuruyor ..losyonlar, el kremleri kar etmemeye başladı..:14:
3 akşamdır gliserin ile vazelini karıştırıp, yatarken ellerime sürüyorum:28: :31:
3 günde çok önemli bir yumuşama ve düzelme oldu.:46:
kesinlikle inatçı kurumalara şiddetle tavsiye ederim, topuklarda da etkili...:34:

Düzenli olarak vazelin sürüyorum ayaklarıma ama gliserin aklıma gelmemişti. Teşekkürler

kışın ellerimin kuruluğu için denemediğim krem kalmadı neredeyse.. sürüyorum, 10 dakika sonra yine aynı. en son farmasinin aloe veralı bi kremi varmış, onu aldım, iyi geldi bana. tavsiye ederim kızlar

Ben neutrogena'nın besleyici bakım kremini kullanıyorum çatlayan ellerime bi o fayda sağladı bir kışta 300 ml'lik kutuyu bitirdim :D

Back