Kırtasiye malzemelerini kazıklandamadan alabileceğimiz yer?

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
96
İstanbul
Kızlar İstanbulda oturuyorum. Bu kırtasiye dünyası, büyük kitapevleri ve diğer kırtasiye firmaları arasında en uygun fiyata satan yer neresidir. Toptan alışveriş yapacağızda kazıklanmak istemiyorum. Alışveriş edipde memnun kaldığınız kırtasiye tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Hay Allah, kimse cevap yazmamış. Benim aklıma Cağaloğlu'ndaki toptancılar geliyor. Parekende de satış yapıyorlar.

okul öncesi öğretmenliği son sınıftayım. 4 yıl anasınıfların da bulundum. ayrıca part time olarak yazın büyük bir kırtasiye zincirinin bir şubesinde çalıştım.
size şunu söyleyebilirim. anasınıfları 1 hafta önceden açılır. öğretmenlerin verdiği listeler okulların açıldığı haftadan önce veliler tarafından birkaç kırtasiye vs yerlere bırakılır. yanlarına görevliler fiyatları yazar kağıtları sahiplerine verilir. veliler kararlaştırır neresi en uygunsa oraya sipariş verilir.

çagoglu ve istoç ve eminönu... ne alırsanız alın herşey orada uygundur.. özellıkle toptancılar.. sırkecıden yukarı caddeye dogru çıkın.. sorun orada sıze yol tarıf ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…