Kırtasiye çılgını yeğen

lacivertlimavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
159
72
98
Merhabalar, 10 yaşındaki yeğenim kalem tarzı kırtasiye malzemeleri almaya bayılıyor.. İhtiyacından fazla kalemi var. Doğum gününe çok az kaldı o zaman bile bana kalem hediye edin diyor. Markete gidince kırtasiye malzemesi almadan çıkmıyor.
Annesi okuldaki rehberlik öğretmeni yardımıyla bi dönem parasını biriktirerek almaktan fayda etti ama yine başladı
Böyle bişey başına gelen var mı? Ne yapabilirim?

Bende not defteri hastalığı vardı bir dönem. 15 yaşındaydım. Çok yakın arkadaşım benle kavga ede ede bıraktırdı. Beni ikna etti bi şekilde yeri geldi zor kullandı. Kolumdan tutup kırtasiyenin önünden öyle geçiriyodu. Dağıttım defterlerimi. Hala ihtiyacımdan fazla defterim var ve birini görüp alamayınca çok üzülüyorum aklım onda kalıyo bi kaç gün.

Hediye almak yerine plastik şişeden birlikte kalem kutusu yaptık ancak her defasında bu taktik işe yarar mı bilmiyorum

Aaaa bu ben :) kendimi bildim bileli hunharca kalem almayı sevmişimdir ve verdiğim para da hiç bir zaman içimi acıtmamıştır. Hatta annemim bana üst baş alayım diye verdiği parayla gidip kitap, kalem, defter filan almıştım 15-16 yaşındayken :) Ailenin bütçesini sarstığı için mi bu kadar rahatsızlık verdi bu durum, sakıncası ne?

Asgari ücretle geçinmeye çalışan bi aile. Hem bütçe meselesi hemde zayıf bi çocuk yiyecek bişeyler almak yerine kalem alması anlamsız geliyor

Bende böyleyim defter ve kalemlere karşı 22 yaşındayım hala öyleyim, çocukluğumdan beri böyleyimdir, nasil geçer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…