Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serde .!.:Slm Tatlim Ben Kirsehirli Degilim Ama Gelin Oldum Oraya.haberin Olsun Diye Yazdim Sadece...selamlar
ebruli_0507 .!.:slm ben kırşehirden yeni geldim orda okudum.çok sevimli ve güvenli bir şehir.bende oralı gibi hissediyorum artık kendimii
venesu .!.:slm kızlar bende kırsehirliyim/ kaman :)
yarence .!.:slm kizlar acikcasi sasirdim basligi görüncede yazmadan olmaz dedim bende aslen kirsehirliyim ama hic bilmem oralari tr de ankarada oturuyoruz esimde kirsehirli ben en son niklahim icin gitmistim kirsehire oda 15 sene oldu ben kaman ömerhaciliyim esim de cadirli haciyusuf köyünden
simdiden tanistigimiza cok cok memnun oldum :çiçek:
:smile: sevindim canım buna zira pek kırşehirliye rastlamak mümkün olmuyo :)
SELAM ARKADASLAR BENDE KIRSEHIRLIYIM ELLERINE SAGLIK ROXETT GÜZEL OLMUS COK UGRASMISINDIR EMINIM OKUDUM FAZLA BILGIM YOK KIRSEHIR HAKKINDA BIRAZDA OLSA BILGI EDINDIM.
KIRSEHIRLIYIM ESIM SIVASLI BAZEN CATISIYORUZ SEN MEMLEKET GÜZEL BENIM MEMLEKETT DIYE :))))
GÖRMEDIM SIVASI NASIP OLURSA BU YAZ GIDECEGIM KARARIMI GÖRDÜKTEN SONRA VERECEGIM :)
BEN HEP BURALARDAYIM YENI KATILDIM SITEYE GÖRÜSÜRSEK MEMNUN OLURUM HEMSERIM :))))
HOSCAKAL NUR !