- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.162
- 53
- 38
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
arasina koyup kibiriyorsun elim kaydi koptular bastan basaKirpik kıvırma makinesi mi, nasıl yaa
göz kapağında bir tahribat var mıı
evetCanım nasıl bişey o şu makas gibi olan mı
sağ olun dermatologa gitmek gelmedi hic aklima acikcasiDermotologa gorun bi gecmiş olsun.
Sarımsak kaş vb çıkartıyor ama bilmiyorum canım olur mu kirpik için bi dr git mutlaka bi yolu vardır olmadı ektirirsin
sarimsak kasa surulurde kirpige de deneyeyim bariSarımsak kaş vb çıkartıyor ama bilmiyorum canım olur mu kirpik için bi dr git mutlaka bi yolu vardır olmadı ektirirsin
yapacak kirpik yok ki cikmadiAyy rimel sürmüşmüydün yapmadan önce öyleyse koparlar ilk önce kıvırıp snr rimel sürersen daha güvenli alışkın değilsin galiba yapmaya daha da yapmazsın artık
Dalga gecmeye calışmıssın ama burdan ne kadar yardım edecegımızı akıl edememişsinsağ olun dermatologa gitmek gelmedi hic aklima acikcasi
hanimefendi egonuzu baska yerde tatmin edin dalga gecmedim gelmemisti aklimaDalga gecmeye calışmıssın ama burdan ne kadar yardım edecegımızı akıl edememişsin
Ne diyebiliriz ki sana içinin rahatlaması için doktora gitmen gerekir.
umarim tesekkur ederim gidecegim pazartesi hemenAyyy kimbilir ne kadar acımıştır kötü oldum suan düşününce. Geçmiş olsun.
Kirpik kiviricisi hic kullanmadım kullanmamda.kirpiklere cok zararlı birsey bence.bundan sonra ki hayatinizda siz de kullanmazsiniz umarım. Sadece rimelle de kirpiklerinizi kıvrımlı gosterebilirsiniz.bi dermatologa gidebilirsiniz. Insallah hemen çıkar geri.
Cok acıdı mıumarim tesekkur ederim gidecegim pazartesi hemen
ya aciyi hissetmedim şokla bi yandi orasi ama anlikti kirpiklerin gitmesinin sokundan hatirlamiyorum bileCok acıdı mı
Ay canım ya cok geçmiş olsun.bence bi doktora falan git pansuman yaptir.neticede hepsi kopmuş enfeksiyon kapabilirya aciyi hissetmedim şokla bi yandi orasi ama anlikti kirpiklerin gitmesinin sokundan hatirlamiyorum bile
uc hafta gecti uzerinden cikmadilar ondan actim konuyu cikmayacak mi diyeAy canım ya cok geçmiş olsun.bence bi doktora falan git pansuman yaptir.neticede hepsi kopmuş enfeksiyon kapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?