Kirpiklerin birbirine dolanması gebelik belirtisi mi acil yardım

Benim bildiğim kaşla, gözle,kirpikle anlaşılmıyor canım.
Eczaneye git çok ucuz gebelık testleri var içinde nasıl yapılacağı
yazılı onlardan al daha ciddi ve kesin çözümle öğrenmiş olursun.

Not.Sakın facede YELDA YESIM DEMIRKIRAN diye kendini doktor olarak tanıtan
biri ekran aç soyun bakim hamilemisin derse inanma burada 2 ayrı konu var
hanımları kandırmış.Daha ekrandan gözle muayene icat edilmedi.Denize düşen
yılana sarılırmış aman dikkat.

Kirpiklerin birbirine dolanması gebelik belirtisi mi acil yardım 2 gündür baya bi dolanıyo

İlk defa duyuyorum bunu :) Canım gebelik belirtileri zaten çok açık. Yani kirpikle saçla alakası yok. Genel belirtiler vardır yani göğüs hassasiyeti kasık ağrısı falan gibi. Umarım hamilesindir ama kirpikten anlayabileceğini düşünmüyorum :):)

Canım Google dan bu soruyu arat başta kk olmak üzere onlarca yazı yazılmış bi belirtî olarak kabul ediliyor

Eşim eczacı gebelik testi yapıyorum ama en az 10 gün beklemek gerekiyo Google a sorumu yazarsan bunun bi belirti olduğuyla ilgili onlarca konu var

vala tatlım bnde maalesef bugn rengli oldum hemde erken şimdi aynaya baktımda kirpiklerim karman corman alakası yok yanibnde cok umutlandm bu ay kendmde belirti görmeye basladım sonuç erken bile geldi((((((((((

canım merhaba bende iki seneden beri hergün kaşlarıma kirpiklerime bakarım neler neler söylüyolar bazen karmançurman oluyo kirpiklerim bazen olmuyo nelere bakmıyorum acaba karnım şişmi göğüslerimde değişiklik varmı saçlarım dökülüyomu ay belim ağrıyo ben bi gebelik testi alıp yapayım iki seneden beri bıktım artık ama maalesef yok yok yok olmuyor olduktan sonra kaşa kirpiğe bakmıyor valla kendimizi strese sokmaktan başka bişey yapmıyoruz gerçekten ki şuanda benim eltim hamile yengem hamile ve en yakın iki arkadaşım hamile sürekli bakıyorum onlara hepsi farklı farklı yani anlayacağın biz ne kadar bakarsak bakalım olmuyo kendini serbest bırak diycem ama oda olmuyo ben sürekli ağlamaklıyım aklımdan hiç çıkmıyor bir an bile çok kötü bi durummuş anladım allahım kimseye aratmasın inşllah bir an önce gebe kalırız hepimiz.

abimin eşi iki gebeliğinde de kaşı kirpiği karışmıştı. hatta ben demiştim yenge kaşların niye böyle diye bide kaşlarının rengi solmuştu.
herkeste olmaz tabi böyle şeyler kişilerin kendilerine has belirtileri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…