- Konu Sahibi gulsah_gulsah
-
cnmben her gun suruyorum ya vala takıyorum ben galıba yakında lens de alıcam gozlukten kurluyorumuzun uzun uzunkırpıklerle cıkmak ısıtoyurm dısarı vala ah ya ne vardıkı kollarımdakı kıllar kırpıklerımde olaymıskollarımda tuylerın masallahı var da
Sen lazere tonlarca para vermeden aycangulun verdigi tarihlerde bir iki kez agdani yapsana daha az paraya azaltirsin kolundaki tuyleri.
Canim konuyu burdan inceleyebilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
hint yağını bıraktıktan sonra tekrar eski haline donuyo mu ya sormayı unuttum , başlayıp başlamama konusunda çok karasızım , bide yağ bezeleriniz noldu:44:
hint yağını bıraktıktan sonra tekrar eski haline donuyo mu ya sormayı unuttum , başlayıp başlamama konusunda çok karasızım , bide yağ bezeleriniz noldu:44:
Anliyorum canim..
Kirpiklerim iyi.
Kaslarim kadar olmasa ordanda dun birer tane dokuldu yaa.
Kesin eksik bisey diyecektimde,
ben normalde hergun sut icerdim, son bir kac gundur sut icmiyorum..
Belki o yuzdendir.. Birazdan yine sute devam.
Kirpiklerime gelince, maskarali hali simdi dogal hali oldu.
O yuzden artik rimmel kullanmiyorum nerdeyse hic..
Sut fayda etmezse doktora gidimde, kaslarim gur gozle gorulur eksilme yok,
bizim doktorda antik kaslarim yok olmadan bisey yapmaz gerci ya neyse.
Bi google amcaya bakayim sebebi neler olabilir
oh vala ya ne guzel masallah cnmdarısı benım basıma
sutten de olabılr dedıgın gıbı demır eksıklıgınde de olabılır
bı de kendını yenılıyosa bu ılkbahar aylarında kırpık kas kendını yenıler ve daha uzun olurmus cnm ondan da olabılır yanı
slm kızlar..bende güçlensin die vazalin sürüyorum geceleri yatarken..faydası oluyor....şuan hamileyim acaba sürmemin sakıncaası var mı acaba ?
sut mu içelım
yaarın alayım o zaman sonuçları güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?